Bakuten Shoot Serisi Geri Döndü! (Beyblade Rising)

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1073
  • BeyPuan 35548
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
Ynt: Bakuten Shoot Serisi Geri Döndü! (Beyblade Rising)
« Yanıtla #270 : Haziran 04, 2022, 20:06:42 »
. Bence şey Beyblade uzatilimca rezil olmayan nadir şeylerden bir tanesi açıkçası hani ne kadar metal veya bakuten kadar sevilmeseki burst muazzam bir seti özellikle 2.sezonu hala 3 ü izlemedim ama gene de çizim ve grafik kalitesi olarak

Evet. Bunun sebebi direkt olarak aynı hikayeyi uzatma çabasının olmaması. Bir jenerasyonun bitmesine izin verilip yenisinin başlaması bu dediğin şeye sebep olmakta.

Metal Saga'yı, Zero-G ile uzattılar, kimse sevmedi.

Burst'ün hikayesi de ikinci yarıda koptu. Burst'ün en sevilmeyen kısmı o oldu.
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #271 : Haziran 05, 2022, 13:04:09 »
Evet. Bunun sebebi direkt olarak aynı hikayeyi uzatma çabasının olmaması. Bir jenerasyonun bitmesine izin verilip yenisinin başlaması bu dediğin şeye sebep olmakta.

Metal Saga'yı, Zero-G ile uzattılar, kimse sevmedi.

Burst'ün hikayesi de ikinci yarıda koptu. Burst'ün en sevilmeyen kısmı o oldu.
doğru evet baş rol sürekli değiştirdiler ama hala devam ettirdiler o karakterleri ve sürekli daha iyi çıkarma çabası diğer iyi olanları  kötü gosterdi benim için mesela hala en iyi olan kişiler ahu lui ve free sır ama okadar karakter getirdikleri en iyi dediğin anda tartışma çıkıyor
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #272 : Ocak 17, 2024, 00:58:41 »
Bu seri hakkında bilgisi olan var mı? Takao Aoki'nin sitesine göre 4 cilt çıkmış gözüküyor fakat en son kaçıncı bölüm çıktı bilmiyorum. Ürün olarak en son Driger V2 çıkmış durumda fakat ciltlerin kapaklarına baktığımda en yeni Draciel V gözüküyor. Takao Aoki de sitesine en son 6.01.2024'te çizim atmış.
  • 1
  • 0