Haberler:
Serinin ilkini admin çevirmişti ama ben olaya girişi anlamadım G-Revo ile hiç alakası yok konuyu nerden bağlamak lazım.
Aradan yıllar geçmiş, sanırım 7 sene filan. Çok da bağlamaya gerek yok bence ama devamı sonuçta.
ama G-Revo nun devamı ise dragoon msuv yi bırakıp dragoon storma dönmek çok mantıksız olmaz mı
G-Revolution 52.bölümün sonunda ve eski mangalarda gözüken Hikaru Tomonji (Beyblade'i Spike Lizard) ve Kennosuke Shishi (Beyblade'i Guardian Driger) Takao Aoki'nin sitesine yeni eklediği resimde gözüküyorlar. Demek ki Rising'in devam sayılarında kendilerini görüceğiz.
Aynen Devamı Mı Gerisi Mi Bilinmiyor
Devamı tabii ki de. Açıp okusanız anlayacaksınız. Beybladelerin Burst tarzı olmasının sebebi şuanda Burst'ün popüler olması.
Ben devamı derken Burst'un devam sayılarında demek istedim aslında 5.bölümde falan yani
Benim dediğim o değil zaten. Demişler ya bu G-Revolution'ın devamı mı diye. Ona yanıt olarak dedim.
Devamıysa Neden S Serisine DöndülerMS Varken?
Dedim ya Burst şuanda popüler olduğu için öyle yapmışlar. Metal Fight zamanı çıksaydı metal yaparlardı. Ben de metal olsun isterdim ama yapacak bir şey yok. Neyin inadını yapıyorsun ki. Kai koca adam olmuş işe başlamış oradan da mı anlamadın.
kai nin paylaştığı fotoya bakıyorumda Daichi Hala Aynı Boyda Orasını Anlamadım Herkes 2 Metre Daichi 1 Metre
4. bölümü şimdi okudum Yuri eski gücüne kavuşmuş fakat Spoilertekrardan kötüleşmiş. Yanlış görmediysem Yuri'nin ve Kai'ye kadar maç yaptığı rakiplerinin Beybladeleri eski tipti çünkü Spoilerağırlık diskleri bir rakibi hariç eskilerdendi. Özellikle Wolborg'un parçalandığı resme bakın. Bir de ismi Yuri mi yoksa Yuriy mi çözemedim çünkü mangada Yuriy demiş ama internette Yuri çok kullanılıyor ve tasosunda da Yuri yazıyordu.