Beyblade Çizgi Romanı Yapıyorum ! Kimler Olmak İster ?

Ynt: Beyblade Çizgi Romanı Yapıyorum ! Kimler Olmak İster ?
« Yanıtla #345 : Ocak 13, 2018, 12:19:49 »
Saç: Saçları Sarı olsun yana atık bir şekilde olsun

Karakter: Sıcak kanlı bir kişiliği olsun

Beyblade: Benim Beyim  Burst olsun beyimin adı:Kyuunizama OLsun

Beyblade Şekli: Ortada Bir tilki Olsun fakat 9 Tane Kuyruğu Olsun Yanlardada Kırmızı Göz Gibi Şeyler Olsun

Özel Haraket:Abi sana özelden atarım Video Olarak :)

Karakter Kiyafetleri:Üstünde Yeşil bir Kazak olsum bide mavi Gömlek Olsun pantolon Turuncu olsun

Karakter İsmi: Kyuumza

Bölüm: 3 Bölümde Çıkıyım
  • 0
  • 0

« Yanıtla #346 : Ocak 16, 2018, 22:00:40 »
ben senin manga serine katılmak istiyorum

karakterim

burdaki beyaz ceketli cin takımının kaptanı olsun

beyblade twisted tempo temelli olsun performas ucu ve onun bir üstü ismini unuttum onlar l dragonun ki olsun

enerji:

l drago karanlık

3kafalı ejder

beyblade in ismi winged dragon olsun

benim ismim EvilKen olsun

%75 soğuk %25 sıcak kanlı olsun

ten rengi beyaz olsun

hafif karanlık bir beyblade olsun %60 karanlık %40 normal karakterim de %50 karanlık %50 normal

bide benim karakterin siyah saçı olan kısmı sarı sarı saçlı olan yeri siyah olsun yani tam tersi gibi

bide saç uzunluğu biraz kısa onun gingka kadar uzun olsun saçı

yani saçı uzunda

saçı biraz daha havaya kalkık olsun
  • 0
  • 0

« Yanıtla #347 : Ocak 16, 2018, 23:38:09 »
Karakter olarak az konuşan ama konuştuğunda herkesi kendine hayran bırakan keskin zekalı maçlarda soğukkanlı dostlarının yanında gayet sevecen ve komik çocukluğunda ailesinin yanında kalmakla beraber babasının işinden dolayı sürekli yalnız kalan arkadaş edinmekte zorlanan ama arkadaşlarına çok önem veren arada sırada ortadan kaybolup havalı bir şekilde arkadaşlarına yetişen ve bu zorlu yolda ortağıyla beraber arkadaşlarının peşinden giden biri ve ismide hidesu tipi biraz kötü biri gibi olursa güzel olur

beybladeimin adı Sabishīdesu yani yalnız kelimesinin sabisini okami yani kurt kelimesini kamisini alarak Sabikami en azından benim deyimimle yalnız kurt yani sabikami kutsal canavarı pençelerinde kan olan tek gözünde iz olan vücüdunu sarmalayan bir zincir tarafından durdurulan bir kurt gücünü tam olarak ortaya çıkarttığında zincirler kırılcak denge türü olmakla beraber özel saldırısı yalnız kurtun yok edici pençesi veyatta ısırığı gibi birşey üstünde bulunan kıvrık şekildeki bıçaklar saldırı anında adeta bir pençe gibi avını parçalıyor üstünde bulunduğu için rakibinin performans ucundan daha çok saldırı çemberine fln zarar verecek parçalarını kıracak bunun için bazı yerlerde acımasız blader gibi lakapları olcak ve bu geçmişi arkadaşlarından saklamaya çalışcak

tam olarak bir fikrim yok ama en azından ben burst olmasını istemem metali tercih ederim en doğrusu oylama olur

baş rol olmak istemem ama onun yanında takılan hafif çılgın dostu gibi birşey olabilirim
görünüş için ryuga ve Quon karışımı biri olabilirumarım geç yazmamışımdır
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #348 : Ocak 16, 2018, 23:49:05 »
Buradan sonra katılanlar 2.sezon için katılmış olacaklar 1.sezon için yeterli karakter oldu hatta bazılarını 2.sezona aktarabilirim...
  • 2
  • 0

Zenkuro Kurogan

« Yanıtla #349 : Şubat 02, 2018, 11:07:01 »
Adı:Zenkuro
Beyi:Galaxy Zeus-Dayanıklılık/Normal Zeutron, Oyundan Bakabilirsin
SüperYıldızlar takımının kaptanı,birkaç kişi benim takımında olsun.
Saçı:Uzun Siyah-Zac'in saçındaki kırmızılar bende sarı
Baş Dörtlüde olsun,birde düşmanı olsun
  • 0
  • 0

« Yanıtla #350 : Şubat 02, 2018, 15:43:12 »
Yeni haberim oldu bu konudanbende olmak isterim
Ad:Ares
Soyad:Tuna
Beyblade: thunder driger /yıldırım kaplanı
Türü:dayanıklılık +hız olsun bakuten shoot tarzında olsun  başta kötü olsun sonradan iyilere katılsın kişiliği genelde sakin ama bazı durumlarda birde agresifleşsin dostlarını çok seven birisi olsun reikona benzesin ama kısa saçlı olsun  çok güçlü bir bladeçi olsn özl hareketi g revolutiondaki gaplin pençesi tarzında olsun kutsal canavar çıkarken başlıktan sinirlendiğinda kara yıldırımlar çıksın şimdiden teşekkür ederim
  • 0
  • 0

lost bladers

• *
  • Toplam İleti 12
  • BeyPuan 7
  • Hoshigaki Kisame
« Yanıtla #351 : Şubat 24, 2018, 11:11:42 »
Soğuk kanli olsun kutsal canavari 2 basli kirmizi ejder olsun bakuten shot da olsun saci free ye benzesin kiyafeti l dragoyu kullanana benzesin beyblade adi redhunter olsun kullanannin adi tabikide LOSTBLADER olsun
  • 0
  • 0

ShinNeon

• *
  • Toplam İleti 40
  • BeyPuan 5
« Yanıtla #352 : Şubat 25, 2018, 04:13:44 »
Karakterimin Tipi bu
Davranışları:Takao gibi fakat ciddi yerlerde cidden ciddi olabiliyor
Beyblade i :Zeta Dragoon v1 yarın çizip atıcam
yaşı:13
Boyu:1.67
Bakuten Shoottan olucam bu arada takaonun da hocam olmasını istiyorum yaparsan sevinirim
Karakterimin kökeni:Karakterimin bir nevi back story si bir süre beyblade dünyasında ünlenip bir süre sonrada yok olmuş bir blader yaklaşık 2 senedir onu gören olmamıştır acaba o 2 senede ne oldu bunu da sana bırakıyorum redeye

• 0
  • 0

« Yanıtla #353 : Mart 04, 2018, 13:34:31 »
Herkese Merhaba Coolblader olarak yine bir çalışmaya imza atıcam Beyblade çizgi romanı yapmayı düşünüyorum.
Çizgi romanındaki karekterlerin bu siteden ve bu sitedeki adlarıyla çizgi romanda olmasını istiyorum karekter isimleri koyanları koyduğu karekter olarak çizmek istiyorum Daichi gibi animasyon yapamam.Fakat çizimimi konuşturarak yeni birşeyler üretmek istiyorum bundan önce bazı çizgi romanlarım var bunlar eski okuduğum okul tarafından beğenilip sergilenmisti niye Beyblade le ilgili bir çizgi roman yapmiyimki ? Dedim içimden ve bu fikiri buldum.
Eğer sizde çizgi romanimda yer almak isterseniz bu konuya mesaj atmanız yeterlidir birde nasıl bir karekter olmak istediğinizi yazabilirsiniz ;)
Başrol karekteri kesinlikle Coolblader olmayacak yazan kişiler arasından oyla seçilecektir tabi başrol olmak isteyenler arasında fakat hiç bir karekter arasında ayrım yapılmayacak herkez on planda olucaktir.He unutmadan hangi seri Beyblade kullanacağımızıda siz sececeksiniz plastik seri metal veya burst şuan burst oyuncakları gündemde ben burst oyuncakları veya plastik tarafindanim bunuda siz karar verirsiniz hadi Hayırlı Olsun !

Benide 2.bölüme koyabilirsin beybladim altın ejderha dünyadaki bütün beybladleri yenmek için keşifte ve ukala bi karakter olsun havalı olsun ve çok başarılı olsun hep tek çalışıp gücünü zamanla kontrol edip altın ejderhayla beraber beybladleri ezmeye gitsin. Yaşı 15 16 saçı beyaz ve kırmızı çizgiler var beybladi üstünde ejderha desenleri olabilir ve keskin bıçakları
  • 0
  • 0

« Yanıtla #354 : Mart 21, 2018, 20:11:34 »
Benide Akle ScaryMustafa  8) 8) 8) 8)
  • 0
  • 0

lost longinus

• *
  • Toplam İleti 329
  • BeyPuan 471
  • Orion Pax BC Takım Kaptanı
« Yanıtla #355 : Ağustos 21, 2020, 21:04:07 »
Sizden istediklerim merak etmeyin zor şeyler değil :D

1)kişilik olarak nasıl birisi olmak istediğinizi yazın umarım herkez soğukkanlı ve cool olmak istemez :D

2)kutsal canavarınızı ve beybladenizi belirleyin

3) hangi tür beyblade kullanalım bakuten metal burst

4)başrol kahramanını kendi aranızda seçin benim seçmem doğru olmaz pek

5)çizerken sizi hangi karekterlerden esinleniyim ÖRN saçı suna benzesin şunun gibi giyinsin vb.

katılıpta bunları yazmayanları kendi kafamdan çizeceğim desteğinizi bekliyorum
1:  Valt, Lui ve Shu karışımı

2 ve 3: Kutsal canavarım bu https://images.app.goo.gl/P9Jepd4ugYcGhr1g6 Beyblade'im Burst Superking. Chasislerin modları Mega alttan saldırı, Mega ezici, Mega düz çarpışma. Performans ucu Dm. gibi fakat serbest dönüyor ayrıca uzatılan kısım kauçuk.

4: size kaldı.

5:
https://images.app.goo.gl/kJVCowyrgCwGBUDTA
  • 0
  • 0

« Yanıtla #356 : Ekim 04, 2020, 17:12:34 »
Beyblade Şekli: Ortada Bir tilki Olsun fakat 9 Tane Kuyruğu Olsun Yanlardada Kırmızı Göz Gibi Şeyler Olsun
kurama :D
  • 0
  • 0