Beyblade Çizgi Romanı Yapıyorum ! Kimler Olmak İster ?

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
Ynt: Beyblade Çizgi Romanı Yapıyorum ! Kimler Olmak İster ?
« Yanıtla #195 : Kasım 08, 2017, 18:48:24 »
O atmış, Oytunun resmi fotoğrafında var zaten :D
çizilmiş anime resminden bahsediyorum
  • 0
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
« Yanıtla #196 : Kasım 08, 2017, 20:52:47 »
Ve Bushrada hazır suanlik daha bitmedi vücuduyla beraber yine atarım
Spoiler
Yaa çok güzel tam düşündüğüm gibiyim 8)

Burada haksızlık var :D Büşra kendisine benzemiş 8)
Evet, ayıptır söylemesi ben kendime benzerim  :P
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #197 : Kasım 08, 2017, 21:31:05 »
çizilmiş anime resminden bahsediyorum
Dostum bence beni de bana benzeterek çizebilirsin 8) Bu bir örnek :D
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #198 : Kasım 08, 2017, 21:41:12 »
Dostum bence beni de bana benzeterek çizebilirsin 8) Bu bir örnek :D

uğraşacağım dostum 8)
  • 0
  • 0

« Yanıtla #199 : Kasım 08, 2017, 21:59:59 »
Kendini asla sıkıntıya düşerme coolBlader , elbet çizilir geç olsun güç olmasın hepimiz buralardayız olay kurgusu sağlam olursa roman,hikaye bile olur kitapeviyle anlaşır basarız mesela :)) fikirlere kurşun işlemez o sebeple bu yolda geliştiririz düşüncelerimizi
Eğer gerçekten iyi olduğunu düşünürsek herkes maddi destek yapmaya hazır :D
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5197
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #200 : Kasım 08, 2017, 22:51:39 »
Eğer gerçekten iyi olduğunu düşünürsek herkes maddi destek yapmaya hazır :D

Peki herkes bize maddi desteğe hazır mı? :D
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #201 : Kasım 08, 2017, 22:52:25 »
Kendini asla sıkıntıya düşerme coolBlader , elbet çizilir geç olsun güç olmasın hepimiz buralardayız olay kurgusu sağlam olursa roman,hikaye bile olur kitapeviyle anlaşır basarız mesela :)) fikirlere kurşun işlemez o sebeple bu yolda geliştiririz düşüncelerimizi

Yine fazla hayal kurmaya başladınız bence.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #202 : Kasım 08, 2017, 22:56:39 »
Yine fazla hayal kurmaya başladınız bence.

Aynen iyi olmuyor sonu iyi olmuyor

Peki herkes bize maddi desteğe hazır mı? :D
Ben değilim :D
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #203 : Kasım 08, 2017, 23:00:05 »

Aynen iyi olmuyor sonu iyi olmuyor
Ben değilim :D

Yani çizgi roman sektöründe zaten pek uğraşan firma kalmadı Türkiyede yayıncılık olarak. Genel olarak söylüyorum da cidden böyle bir işte kararlı olacaksa çizgi romanı yazıp çizen kişinin azimli olması gerekir. Daha renklendirmeye üşeniyorsunuz yanlış anlamayın da :D Hadi diyelim manga, o zaman da baloncukların tersten olması gerekir daha zahmetli :D
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #204 : Kasım 09, 2017, 16:36:30 »
Yani çizgi roman sektöründe zaten pek uğraşan firma kalmadı Türkiyede yayıncılık olarak. Genel olarak söylüyorum da cidden böyle bir işte kararlı olacaksa çizgi romanı yazıp çizen kişinin azimli olması gerekir. Daha renklendirmeye üşeniyorsunuz yanlış anlamayın da :D Hadi diyelim manga, o zaman da baloncukların tersten olması gerekir daha zahmetli :D
Manga dedim zaten dostum onun kurallarına uyacam tabi anime tarzı cizim olduğu için Japon usulü olmasını istiyorum ve daha zahmetli olması benim için birşey ifade etmez sencede tahta boyali kalemle boyarsam gerçekten güzel dururmu bide bu açıdan düşünün ve yeterince azimli olduğumu düşünüyorum ödevlerimin arasında yapabilecegim daha eglenceli ve seveceğim şeyler varken birşeyler üretmeye çalışıyorum bence bu yeterli ;)

Pla dostum böyle inanman beni daha çok mutlu etti dediğim gibi sizin gibi destek verenler oldukça sırtım yere gelmez ;) ve kimseden de maddi destek istemiyorum manevi destek verseniz yeter benim için

Ve Çizgi Roman'nın en havalı karakterlerinden ;) Oytun Mertol ..... 8)
Zaca benzeyeni kullanmayacak ben dahil bazı karakterler değişebilir Kai eğer istiyorsa Jimin üstüne iyicene giderek çizmeyi düşünüyorum çünkü Oytun Mertol Karakterini çizdim ve kendisi beğendi Jimide ugrasirsam çizerim herhalde eğer isteyen varsa yazabilir böyle bazı değişiklikler fln çünkü bunu son kez soruyorum kutsal canavarlar ve beybladeler bittikten sonra 1.Bölüme baslayacagim çünkü ;)

Spoiler
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #205 : Kasım 10, 2017, 17:57:13 »
Dene dostum bir tekrardan istersen :D Jim'in suratına kırmızı bir çizgi atarsın iz olaraktan. Kırmızı kalemle olsun ama çizik izi 8) Belli olur o.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #206 : Kasım 10, 2017, 20:12:16 »
Karakterimin ismi Frighter olsun
beyblade ismi Fulrighter kutsal canavarı siyah kartal
görünüşü brooklyn e benzesin davranışlarıda brooklyn e benzesin  özel saldırısı ise Siyah Pençe
Düzeltme yapıyım Özel Saldırısı Ruh Saldırısı,Ayartan Öpücük Kutsal Canavarı Ahri :DD
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #207 : Kasım 10, 2017, 20:51:40 »
bende değiştirdim beyblade adı shyvana kutsal canavar Alevli kuş quin özel hamleleri Kuşın hiddeti çifte ısırık alevli nefes alev burgacı ;) karakterin saçını bakugandaki anubias tan aldım duruş v forge kai png vardı bitane o oldu diğer yerleri kendi kafamdan birazda karakterlerden fln oboyundaki bandana hala var :D evet değiştirmek isteyen varsa yazabilir sonra beyblade ve kutsal canavarlara geçicem
Bence Türkçe bir çizgi roman yapıyorsak Beyblade'çi ve kutsal canavar adlarında "Q,W,X" harflerini kullanmamalıyız, Atatürk'ü andığımız bu önemli günde, onun güzel Türkçemiz'e kattığı 29 harf dışında harf kullanılmasını ben ona ve güzel Türkçe'mize saygısızlık olarak görüyorum :(
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #208 : Kasım 10, 2017, 20:54:55 »
Bence Türkçe bir çizgi roman yapıyorsak Beyblade'çi ve kutsal canavar adlarında "Q,W,X" harflerini kullanmamalıyız, Atatürk'ü andığımız bu önemli günde, onun güzel Türkçemiz'e kattığı 29 harf dışında harf kullanılmasını ben ona ve güzel Türkçe'mize saygısızlık olarak görüyorum :(
adamım :( hemen düzeltiyorum çok hassasımdır Atatürk konusunda kesinlikle huyin fln koyarım :(
  • 1
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
« Yanıtla #209 : Kasım 10, 2017, 20:58:48 »

Tükçede "w" var ancak alfabede saymıyor veya yazımda kullanmıyoruz. Üç çeşit "e" olması gibi...  8)

Yine de mantıksız değil, kendimize özgü olması açısından yapabiliriz. Bende de "w" var onu "v" olarak yazabilirsin CoolBlader  :)
  • 0
  • 0