Haberler:
O atmış, Oytunun resmi fotoğrafında var zaten
Ve Bushrada hazır suanlik daha bitmedi vücuduyla beraber yine atarım Spoiler
Burada haksızlık var Büşra kendisine benzemiş
çizilmiş anime resminden bahsediyorum
Dostum bence beni de bana benzeterek çizebilirsin Bu bir örnek
Kendini asla sıkıntıya düşerme coolBlader , elbet çizilir geç olsun güç olmasın hepimiz buralardayız olay kurgusu sağlam olursa roman,hikaye bile olur kitapeviyle anlaşır basarız mesela fikirlere kurşun işlemez o sebeple bu yolda geliştiririz düşüncelerimizi
Eğer gerçekten iyi olduğunu düşünürsek herkes maddi destek yapmaya hazır
Yine fazla hayal kurmaya başladınız bence.
Peki herkes bize maddi desteğe hazır mı?
Aynen iyi olmuyor sonu iyi olmuyorBen değilim
Yani çizgi roman sektöründe zaten pek uğraşan firma kalmadı Türkiyede yayıncılık olarak. Genel olarak söylüyorum da cidden böyle bir işte kararlı olacaksa çizgi romanı yazıp çizen kişinin azimli olması gerekir. Daha renklendirmeye üşeniyorsunuz yanlış anlamayın da Hadi diyelim manga, o zaman da baloncukların tersten olması gerekir daha zahmetli
Karakterimin ismi Frighter olsun beyblade ismi Fulrighter kutsal canavarı siyah kartal görünüşü brooklyn e benzesin davranışlarıda brooklyn e benzesin özel saldırısı ise Siyah Pençe
bende değiştirdim beyblade adı shyvana kutsal canavar Alevli kuş quin özel hamleleri Kuşın hiddeti çifte ısırık alevli nefes alev burgacı karakterin saçını bakugandaki anubias tan aldım duruş v forge kai png vardı bitane o oldu diğer yerleri kendi kafamdan birazda karakterlerden fln oboyundaki bandana hala var evet değiştirmek isteyen varsa yazabilir sonra beyblade ve kutsal canavarlara geçicem
Bence Türkçe bir çizgi roman yapıyorsak Beyblade'çi ve kutsal canavar adlarında "Q,W,X" harflerini kullanmamalıyız, Atatürk'ü andığımız bu önemli günde, onun güzel Türkçemiz'e kattığı 29 harf dışında harf kullanılmasını ben ona ve güzel Türkçe'mize saygısızlık olarak görüyorum