Haberler:
Steven mı? MAx ve Takao diyor Ayrıca şimdi anımsadım. Mystel de hiç yenilmemişti Bende olmayan 3 Beyblade'in sâhiplerinin hiç yenilmemiş olması sizce de rastlantı olabilir mi?
Mystel'in de 2 ya da bilemedin 3 maçı vardı. Bunlara yenilmez deyip yüceltmek saçmalık. Pek ön planda olmayan karakterlerdi. Devamlı değillerdi ki... Mystel? Ming Ming? Oliver? Topu topu kaç maç yaptılar ki ?
En güçlüler Kai Takao Brooklyn Rei Bence
4-3-3
evet devamlı olmalarınıda istemezdim burst gibi hep favim değişiyor onda oyuzden ama devamlı olsa bile Kai değişmez herhalde benim için
Peki ana karakterler ? Saydığın kişiler de ana karakter olsalardı, sürekli oynasalardı yenilirlerdi elbet. 2-3 maç yapanı yenilmez ilan etmek mantıksız.
Bende olmayan 3 Beyblade'in sâhiplerinin hiç yenilmemiş olması sizce de rastlantı olabilir mi?
Yenilmiş dostum. Buradan bakıp onaylayabilirsin: http://beyblade.wikia.com/wiki/Ian_Papov
Dostum yenilmez demek en güçlü demek değil ki, futbol karşılaşmalarında da oluyor, 3 maçında da beraberlik alan ancak gruptan çıkamayan takım, bu onu yenilmez yapıyor Burada hiç yenilgi almama durumunu konuşuyoruz
Aslında Ivan da hiç yenilmedi. Takao'yla yaptıkları maçta geri çekildi, Max'la yaptıkları maçta da Sergei ile birlikte saldırıp yendi.
Geri çekilmek de bir tür yenilgidir
aslında doğru. Maça devam edip sonucu görmeliydi
Ian'nın yenilmesi mantıksız olurdu Takao yenilse gene mantıksız olurdu
Ian'ın yenilmesi mantıksız olmazdı bence.