Haberler:
Valt Aoi diyorum. Diğerlerine göre daha sevecen ve cana yakın bir tip bence. Diğerleri gibi senarist gazıyla gelmiyor geldiği yere. Kaybedince karşısındakini övmeyi biliyor. Arkadaşlarına da çok sadık birisi. SpoilerShu ona kötü davransa bile 2.sezon da o yine de dostluğundan vaz geçmeyip her zaman ona destek çıktı fakat Takao, Kai buna benzer bir şey yaptığın da arkadaşını değil turnuvaya odaklandı belki Kai Baykal Gölü'ne hiç çağırmasaydı onları, Kai'yi geri kazanmak için bir çaba sarf etmeyeceklerdi.
ama ondan önce kai o rus takımının malikânesin de Dranzer'i yere attı ve Takao'yu geri gönderdi Takao'dan da ayaklarına kapanıp bize gel demesini bekleyemezsin ki Takao gölde bile kurtarmayabilirdi.
ama ondan önce kai o rus takımının malikanesin de dranzeri yere attı ve takao yu geri gönderdi takao dan da ayaklarına kapanıp bize gel demesini bekliyemezsin ki takao göl de bile kurtarmaya bilirdi
Dostum "gölde" derken bağlaç değil burada "de"; birleşik yazman gerekiyordu. Bu arada Takao kurtarmadı, Max kurtardı, annesi özel uçak ayarlamıştı anımsarsan. Yoksa Kai üçünü (Takao, Bilgiç ve Rei) de yenmişti...
Takao en son Dranzer'yı kullanıp Siyah Dranzer'yı durdurdu. O sırada buz çatladı ve Kai içine batmaya başladı fakat Takao elini uzatıp onu çıkardı. Umarım yeterli bir açıklama olmuştur
Max olmasa hepsinin kutsal canavarları gitmişti ama. Takao fırlattı Dranzer'ı; ancak Beyblade'i o yönetemedi, eski ortağını gören Kai'nin aklı başına geldi, Japon Takımı da ona yeniden sıcak davranınca (Takao değil yalnızca, hepsi birden elini uzattılar) Kai aralarına döndü.
Tabii ki tek başına değil ama öyle bir anlattın ki sanki Max tek başına halletti Niye Takao yönetemesin ki? Bana vücut hareketlerinden yönetiyor gibi geldi Kai'nin aklını başına getiren Dranzer'yı görmesi değil Dranzer'dan aldığı yenilgiydi. Hatta "Siyah kuş kırmızı kuşa mı yenildi?" deyip şaşırmıştı. Yani yenilmese hala aynı kafada ilerleyecekti.
Takao'dan bekleyemezsin evet ama Valt'tan beklersin ki beklentimi de karşıladı açıkçası... SpoilerShu onu itip kakmasına rağmen Valt hiç bir şey olmamış gibi yine de Shu'nun peşinden gitti ayrıca Kurtz'un çetesi Shu'nun etrafını sardığın da Valt yine de onu kurtarmasını bildi. Bu yüzden Valt'ın dostlarına daha çok değer verdiğini düşünüyorum.
Şimdi olayı anladım galba Ben aynı yerde geçiyor diye anladım, hani nasıl Masamune ve Gingka aynı yerdeyse öyle anlamıştım Valt ile Aigayı, tahminimce Spoilershogun steel gibi bir sezon hani Gingkada var ama önemli bir rolde değil