Beyblade - 1. Sezon - 3. Bölüm

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
Ynt: Beyblade - 1. Sezon - 3. Bölüm
« Yanıtla #15 : Nisan 12, 2019, 22:34:12 »
O değilde o baraj / şelale gibi yer niye apaçık bir şekilde kimse birinin düşeceğini falan düşünmedi mi
bizde olsa direk atlarlar düşmeyi bırak  ;D.   Işte bir şey olması gerekiyordu animelerde ayrıntılara(mantık hatasına fazla takılmaması gerektiğini öğrendim)   
Sevgili dostum Max sen neymissin ve öyle
Bu arada Takao ve Max'ın suda Beyblade sektirdikleri kadar ben taş sektiremiyorum
ben sektirmenin s sini bile yapamıyorum. Şey bide ben maxı iyileştirdilermi kötüleştirdilermi yetenek bakımından bir sonraki sezonlarda anlamadım karışık bir durum ancak bu sezon güçlü idi özellikle 45
  • 0
  • 0

ReiMax

« Yanıtla #16 : Mart 22, 2020, 18:43:00 »
 Savunma Beyblade'i olduğu için Max pek sevilmez ama ben eskiden beri Rei ve Max'ı çok severim. Özellikle Max'ı. Rei'yi ise olgun olduğu fakat Kai gibi ukala olmadan bunu başardığı için seviyorum.

Max bu evrenin Aykut Kocaman'ıdır. Mütevazı tavırları yüzünden hafife alınır. Savunmacı olduğu düşünüldüğü için değeri bilinmez. Halbuki Max savunmacı değildir. İleri görüşlü bir taktisyendir. Verimli hücum etmeyi planlar. Max'a göre; en iyi hücum en çok efor sarfedilerek yapılan değil, doğru zamanlama ve doğru strateji ile yapılan hücumdur. Şuursuz hücum bağımlısı hiperaktif veletlere karşı; yaşına rağmen olgun oyunu, samimiyeti ve iyi niyetitle gönüllerde taht kuran underrated prens Max'ı savunacağız.
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #17 : Mart 23, 2020, 19:26:48 »
@ReiMax  bencede Max ve Rei iyi karakterler Max ıda severim ama Kai nin ukalalığı daha sempatik ve iyi geliyor daha çok Max ı iyi oldugundan altta kalıyormuş gibi gösteriyorlar belkide.ondan bu dusunce yayilmistir cunku o da en iyi beybladecileein basinda geliyor zaten    ama Kai hep göz önunde olan kötü çocuk ve daha  güçlu.
Rei hakkında konusma gereği bile duymuyorum zaten o animede kendini yeterince belli ediyor
  • 0
  • 0

« Yanıtla #18 : Kasım 28, 2021, 22:09:58 »
Ya bi reklam izleyelim dedik ikide bir beyblade diye bişey çıkıyor arkadaş
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5242
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #19 : Kasım 28, 2021, 23:19:55 »
Ya bi reklam izleyelim dedik ikide bir beyblade diye bişey çıkıyor arkadaş

Reklamsız izleyin diye Drive alternatifi ekledik. Sen nereden izledin de reklam çıktı?
  • 1
  • 0

Diavolor

• Toplam İleti 367
  • BeyPuan 13
  • shell crushers..
« Yanıtla #20 : Temmuz 31, 2022, 16:08:27 »
kai'nin beyblade 10dk dönüyo ve sekmiyo baya havalı yapmışlar  ;D
  • 1
  • 0
*** Fosil Beybladeci ***

« Yanıtla #21 : Ağustos 13, 2023, 19:18:16 »
Çok güzel çizgi film :) Çocukluğuma astral seyahat yaptım sanki.
  • 0
  • 0

Yavuz_C

• Toplam İleti 205
  • BeyPuan 159
  • The LEB
« Yanıtla #22 : Eylül 28, 2025, 00:24:38 »
Bu nesle denk gelmedim. Ancak ekrandaki çocuk izleyiciye bazı değerleri çok rahat şekilde aşılayabilecek bir yapım bu. Televizyona AI slop yerine bunu koysalar daha mantıklı olurdu.
  • 0
  • 0
𐰀 I-LX 𐰑𐰼𐰀𐰤 𐰋𐰆𐰽𐱃𐰅𐰼

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1208
  • BeyPuan 571
« Yanıtla #23 : Ağustos 17, 2026, 22:07:35 »
Max ne kadar iyi niyetli ve cana yakın bir karakter. Takao iki Blader ile tanıştı ikisi de birbirinin zıt karakteri. Kai ve Max. Rei de bunların daha ortası gibi bir karakterdi yanlış hatırlamıyorsam.
  • 0
  • 0