Haberler:
Benim halalarımdan birisi Türkiye'ye 25 yıl sonra geldi geçen, Almanyadaydı o. İlk kez görmüş oldum. Zaten amca ve halalarımın, kuzenlerimin çoğu orada benim babam da dahil. Her neyse işte halam beni görmek istedi, bazı kuzenlerim ile de ilk kez tanıştım amcalarım falan da gelmişti onları da bayadır görmüyordum öyle oldu işte. Oytun'un dediği gibi geri çevrilmez, yoksa ben alma taraftarı değilim yaşım gereği.
Benim halalarımdan birisi Türkiye'ye 25 yıl sonra geldi geçen, Almanyadaydı o. İlk kez görmüş oldum. Zaten amca ve halalarımın, kuzenlerimin çoğu orada benim babam da dahil. Her neyse işte halam beni görmek istedi, bazı kuzenlerim ile de ilk kez tanıştım amcalarım falan da gelmişti onları da bayadır görmüyordum öyle oldu işte. Oytun'un dediği gibi geri çevrilmez, yoksa ben alma taraftarı değilim yaşım gereği. Yani benim durum farklıydı ondan demek istedim.
Ben bile topluyorum Verince geri çevrilmez sonuçta
Çocukken isterdim ancak, "Eee dede, bizim harçlıkları ne yemekten sonra mı alalım şimdi mi vereceksin?" derdim, böylece her türlü vereceğini anlamış olurdu
Vay be hiç halanı ve kuzenlerini görmedinmi? Faceden falandamı hiç resimlerini görmedin? Senin yerinde olsam illa arar sorar bi resmini bulurdum. Oda iyiymiş para vercek yaşta para almak. Bizim yakınlarla hep uzakta oturduğumuz için (yakınlarla uzakta oturmak ) bayramlarda falan biryere toplanırız, biri bana harçlık verince diğerleri daha fazlasını verir yarış gibi
beylikdüzü carfaura geldi burst sadece başlangıç satı ve arena
Gözünle gördün dimi? Bize onay verebilir misin?
Ben şu benim yurt dışından gelenlerle bir kutu açılımı çekeyim de herkes rahatlasın
satın aldım