3D Yazıcı ile Zeus Basmak VİDEO !

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
3D Yazıcı ile Zeus Basmak VİDEO !
« : Haziran 05, 2018, 18:02:13 »
Ben Sezer Maden , 3D yazıcı ile bakuten Shot serisi Beyblade lerden biri olan Beyblade G revolution sezonundan Brooklyn in beybladesi Zeusu  bastım. Abs + Poly Carbon bir filament ile basıldı. Bütün parçaları 3d yazıcı ile üretilmiştir. 3D yazıcı ile beyblade burst evolation super z bakuten v force g revolution sezonlarından daha fazla beyblade zamanla basılacaktır. Şuan için satışı yoktur. Yoğun ilgi görürse satış yapabilirim.
Güzel ve Eğlence li bir video oldu.
  • 0
  • 0
Elimdekiler: Dragoon G, Dragoon GT, Dranzer V, Dranzer V2, Draciel S, Draciel Ms,Driger Gt, Driger V2, Galman, Gazzly, Gia Dragoon V

b2028

• *
  • Toplam İleti 1576
  • BeyPuan 5870
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
Ynt: 3D Yazıcı ile Zeus Basmak VİDEO !
« Yanıtla #1 : Haziran 05, 2018, 19:59:15 »
Çok iyi olmuş.Sticker da bas bence.
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2018, 21:27:28 »
Çok iyi olmuş.Sticker da bas bence.
dostum bir adet yazıcım var. Fakat çok net basmıyor sticker ayrıca stickerlar kendiliğinden kesik çıkmıyor. Benimde el kabileyetim yok malesef. Bu Yüzden Ertuğrul ile görüştük. Stickerları o ayarlayabilceğini söyledi. Onunla konuşucam en yakın zamandı. Olmazsa Hedefim ebay gibi sitelerde sticker kitapları oluyor beybladeye özel 1-2-3 . sezon tüm beybladelerin stickerleri. Onu satın alıp dijital merkzlerde birebir kopyalamayı düşünüyorum. Eğer onuda bulamazsam mecburi kendim çizip çıkartıcam.
  • 0
  • 0
Elimdekiler: Dragoon G, Dragoon GT, Dranzer V, Dranzer V2, Draciel S, Draciel Ms,Driger Gt, Driger V2, Galman, Gazzly, Gia Dragoon V

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1624
  • BeyPuan 19396
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #3 : Haziran 05, 2018, 21:38:11 »
Ben bu 3D yazıcıları 3D oyun motoru gibi düşünüyorum. 3D oyun motorunda 2D bir oyun yapabiliriz. Belki 3D yazıcıda sticker yazabiliriz.
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
« Yanıtla #4 : Haziran 05, 2018, 21:44:48 »
Ben bu 3D yazıcıları 3D oyun motoru gibi düşünüyorum. 3D oyun motorunda 2D bir oyun yapabiliriz. Belki 3D yazıcıda sticker yazabiliriz.
Çok haklısın dostum oyun yapımcısı olarak sana hak veriyorum mesela Unity3d ile 2d oyun geliştiriyorum :) fakat iyi bir yapıştırıcı gerekiyor eğer iyi bir yapıştırıcı olursa düz bir renkte sticker yapabiliriz. Sadece kutsal canavarı yazıcı ile basmak kalır geriye.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #5 : Haziran 05, 2018, 23:06:24 »
Filament ile sticker basmak olmaz diye düşünüyorum hem birsürü renk hem de çıkıntılı fln olur.
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #6 : Haziran 05, 2018, 23:49:20 »
Parçalara yaklaşman güzel olmuş yakın çekim de güzel ve belli oluyorlar keşke Dranzer kazansaydı
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5252
  • BeyPuan 10862
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #7 : Haziran 06, 2018, 00:58:13 »

Doğru bir mantık değil. Normal yazıcı kağıda mürekkep basıyor ama 3D yazıcılar erimiş plastik basıyor. Her ne kadar 2 boyutlu yazıcının üstü bir teknoloji gibi gözükse de işlevleri farklı.
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
« Yanıtla #8 : Haziran 06, 2018, 02:26:43 »
Doğru bir mantık değil. Normal yazıcı kağıda mürekkep basıyor ama 3D yazıcılar erimiş plastik basıyor. Her ne kadar 2 boyutlu yazıcının üstü bir teknoloji gibi gözükse de işlevleri farklı.
Fakat olaya şu açıdan bakmak lazım kağıt 3d bir cisim kağıdın çok küçük bir yüksekliği var 3d yazıcı içi o küçüklükte bir madde basmak mümkün yani teorik olarak o stickeri ben basarım fakat mesele yapıştırmakta.
Parçalara yaklaşman güzel olmuş yakın çekim de güzel ve belli oluyorlar keşke Dranzer kazansaydı
Dostum Dranzerın yenilmesine açıkcası bende üzüldüm ancak karşılaşmaları çok güçlüydü. Ama haftaya Siyah Dranzer G ile öcünü alacağım :)
  • 0
  • 0

ERTUĞRUL

• *
  • Toplam İleti 1134
  • BeyPuan 519
  • Saldır Tempo!!
« Yanıtla #9 : Haziran 06, 2018, 03:41:11 »
Fakat olaya şu açıdan bakmak lazım kağıt 3d bir cisim kağıdın çok küçük bir yüksekliği var 3d yazıcı içi o küçüklükte bir madde basmak mümkün yani teorik olarak o stickeri ben basarım fakat mesele yapıştırmakta.
Bence 3d yazıcıdan başlık basma. Çünkü arladaşların da dediği gibi çıkıntılı bir yapısı ve tek renk olur. Bu arada beyblade çok hoşuma gitti gayet başarılı olmuş. Sticker basım işini yeni sezon yapabiliriz. Şimdi evime döneceğim. Yaz boyunca İstanbul da olamayacağım.
  • 0
  • 0

tanerow123

• *
  • Toplam İleti 209
  • BeyPuan 283
« Yanıtla #10 : Haziran 06, 2018, 09:53:44 »
Sticker işi kolay benim tanıdığım var ben ona yaptırıyorum ücreti mukabilinde tabi bedavaya yapmıyor.

3d model işine gelince başarılı bir hobi olmuş tebrikler.

Hala A&L seviyesinden uzak geliştirmen ümidiyle  :)
  • 0
  • 0

Sezermaden

• *
  • Toplam İleti 273
  • BeyPuan 943
  • Dragoon ...
« Yanıtla #11 : Haziran 06, 2018, 15:52:27 »
Sticker işi kolay benim tanıdığım var ben ona yaptırıyorum ücreti mukabilinde tabi bedavaya yapmıyor.

3d model işine gelince başarılı bir hobi olmuş tebrikler.

Hala A&L seviyesinden uzak geliştirmen ümidiyle  :)
Yorumun için sağol dostum fakat şunu söylemeliyim A&L marka G serisi bulamazsın :) Ayrıca Stickerları olmadan orjinallerde bu şekilde duruyor .Beybladeyi parlatan güzel gösteren iyi bir sticker bence. Son olarak A&L marka tüm beybladeler ile savaştırsam hepsini tek tek kırar benim bastığım kırılmaz iddaa ediyorum :)
Bence 3d yazıcıdan başlık basma. Çünkü arladaşların da dediği gibi çıkıntılı bir yapısı ve tek renk olur. Bu arada beyblade çok hoşuma gitti gayet başarılı olmuş. Sticker basım işini yeni sezon yapabiliriz. Şimdi evime döneceğim. Yaz boyunca İstanbul da olamayacağım.
Başlık demek istediği stickeri yapıştırdığımız kısmı henüz basmadım. O manada demiştim :)
  • 0
  • 0