Beyblade - Burst Evolution - 3. Bölüm

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Beyblade - Burst Evolution - 3. Bölüm
« : Haziran 17, 2019, 18:29:15 »
  • 1
  • 0

Ynt: Beyblade - Burst Evolution - 3. Bölüm
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2019, 18:33:32 »
Eline sağlık  güzel çeviri abi  :D
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2019, 18:45:54 »
Eline sağlık  güzel çeviri abi  :D
Sağol, arada yanlışlık yapabiliyoruz. Anadilimiz değil sonuçta  ;D
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1599
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #3 : Haziran 17, 2019, 19:01:10 »
Free fena laf koyuyor ya ;D
  • 2
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #4 : Haziran 17, 2019, 19:05:08 »
Free fena laf koyuyor ya ;D
Başka bir karaktere benzetiyorum onu ama çıkaramadım  :D Sanki Death Note'daki L gibi.

Bu arada bana bölümleri hazırlarken bilmediğim yerlerde çevirmeye yardım eden @Khada Jhin 'e çok teşekkür ediyorum
  • 0
  • 0

« Yanıtla #5 : Haziran 18, 2019, 13:28:54 »
kim çevirdiyse ellerinize sağlık sizin sayenizde izleyebiliyoruz  :)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #6 : Haziran 18, 2019, 13:40:50 »
kim çevirdiyse ellerinize sağlık sizin sayenizde izleyebiliyoruz  :)
Ben çevirdim, teşekkür ederim. Bazı yerlerde @Khada Jhin 'in de yardımı oldu bende ona teşekkür ederim.
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #7 : Haziran 18, 2019, 22:17:15 »
öncelikle free nin olduğu bölümleri izlemesine bayılıyorum ikinci kez izlesemde türkçe olunca ayrı bir güzel oluyor 

(alıntı yapamıyorum :( :()  evet L e benziyor  duruşu dahil soğuk kanlığı ve tembelliği sadece fazla yemiyor okadar  .

evet güzel laf sokuyor ve bu keyiflendiriyor izlemesini [Favım diye söylemiyorum ]

wakiya nın tavrına bayılıyorum zenginliğini falan iyi kullanıyor wyvrn zaten oyuncak olarakta çok güçlü bir beyblade ve  wakiyanın kullanması gereken bir beyblade  yeni özelliklerinide seviyorum 

dediğim gibi sende bende bırakmayacağız   ellerine sağlık çok güzel olmuş ve doğru çevirdiğini biliyorum bazı ufak hatalar elbet olacak iyi iş @Daichi
  • 1
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #8 : Haziran 18, 2019, 22:33:50 »
Spoiler
Ayrıca bu bölümde drain fafnir'ide gördük oda ayrı bir güzel
. Açıkçası ben free'yi görmeden önce sizin anlattıklarınıza bakarak Free'yi alçakgönüllü dost canlısı azıcık da mütevazi biri gibi tahmin etmiştim ancak şu anda karşımda havalanmış kibirli insanlarla dalga geçermiş gibi maç yapan biri olarak görüyorum  :( İlerde değişir büyük ihtimal huyları.
  • 0
  • 0

Fubuki Edits

• *
  • Toplam İleti 6
  • BeyPuan 9
  • GOOOOOOOOOOOL
« Yanıtla #9 : Haziran 19, 2019, 15:35:58 »
Ellerine sağlık, kral.  :)
  • 1
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #10 : Haziran 19, 2019, 15:44:10 »
Ellerine sağlık, kral.  :)
Teşekkürler.
  • 1
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
« Yanıtla #11 : Haziran 19, 2019, 20:02:55 »
Spoiler
Ayrıca bu bölümde drain fafnir'ide gördük oda ayrı bir güzel
. Açıkçası ben free'yi görmeden önce sizin anlattıklarınıza bakarak Free'yi alçakgönüllü dost canlısı azıcık da mütevazi biri gibi tahmin etmiştim ancak şu anda karşımda havalanmış kibirli insanlarla dalga geçermiş gibi maç yapan biri olarak görüyorum  :( İlerde değişir büyük ihtimal huyları.
kibirli değil aslında sadece fazla güçlü ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu diye geçiyor biraz havalansın demi zaten diğer bölümde görmüssündür yardım ediyor  ve diğer bölümlerdede niye böyle olduğu açıklanıyor  .....  öyle mi anlatmışım.. pardon ben sadece kaiye huy olarak biraz benzediğini savunmuştum  aslında maçları dalga geçmek değil o şekilde yarışabiliyor ve kazanıyor resmi urnuvalarda zaten kullanmak zorunda kalıcak
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #12 : Haziran 19, 2019, 20:11:04 »
kibirli değil aslında sadece fazla güçlü ve dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu diye geçiyor biraz havalansın demi zaten diğer bölümde görmüssündür yardım ediyor  ve diğer bölümlerdede niye böyle olduğu açıklanıyor  .....  öyle mi anlatmışım.. pardon ben sadece kaiye huy olarak biraz benzediğini savunmuştum  aslında maçları dalga geçmek değil o şekilde yarışabiliyor ve kazanıyor resmi urnuvalarda zaten kullanmak zorunda kalıcak
ama kai rakipleri dalga geçmiyordu yani birisi kaiyi meydan okurken kai demişti senden hoşlanmiyorum bu kadar diye yani ciddi bi şekilde ama 1 tanesi dalga geçmişti oda takaoyu gerizekalı dedi. :D
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
« Yanıtla #13 : Haziran 19, 2019, 21:10:21 »
ama kai rakipleri dalga geçmiyordu yani birisi kaiyi meydan okurken kai demişti senden hoşlanmiyorum bu kadar diye yani ciddi bi şekilde ama 1 tanesi dalga geçmişti oda takaoyu gerizekalı dedi. :D
kai ye benzediğini söyledim kai gibi demedim kıyaslamadımda evet aslında kai daha cool ve ciddi saygılı ama free de muheşem bir karakter
  • 1
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #14 : Haziran 19, 2019, 21:55:10 »
kai ye benzediğini söyledim kai gibi demedim kıyaslamadımda evet aslında kai daha cool ve ciddi saygılı ama free de muheşem bir karakter
bende onun için yazdım kai benzediği dediğin için.
  • 0
  • 0