Haberler:
6:20 demek ki Beyblade saha dışına çıksa bile yere düşmeden maç bitmiyor. Elinle havada tutarsan yine maç bitmiş sayılıyor.13:21 bu saldırı bir yerden tanıdık geliyor sanki SpoilerAlexander'ın Ashtem olduğunu fark etmemiştim. Red Eye'dan iyi gizlemişler
Neye benzettin? Doğrusu Ashtem olacak bu arada.
(Adama bak benim mesajı alıntılarken düzenlemiş )
Japonca izliyoruz unuttun mu? Doğrusu benim yazdığım aslında (Adama bak benim mesajı alıntılarken düzenlemiş )
Bu bölümü çok hoşuma gitmişti yani en heyecanlı bölümlerden biri Spoilershu lui den yenilirken sinirlenip dostları dan hala uzak durması beni biraz heyecanlandırdı ama legend spriggan atması biraz saygısız oldu ama baya acı çekmişti orda yani luiyi yenmek için elini geleni her şey yapmıştı fakat olmadı yani ama o spriggan requiem projesi yeni beyblade haliyle bu sefer baya güçlü olucak yani ve shu nun kötü ve intikam hali olması çok hoşuma gitti yani biraz bakuteen 1 sezon kai nin kötü hali hatırlatrdı ama kai nin kötü haliden daha iyi bence
6:20 demek ki Beyblade saha dışına çıksa bile yere düşmeden maç bitmiyor. Elinle havada tutarsan yine maç bitmiş sayılıyor.13:21 bu saldırı bir yerden tanıdık geliyor sanki SpoilerAlexander'ın Ashram olduğunu fark etmemiştim. Red Eye'dan iyi gizlemişler
Ben kahin falanım galiba shu nun free ye yenildiğini ve bu yüzden kötü olacağını bunları görmeden önce anlamıştım belliydi gerçi ama neyse artık
lui nin özel hamlesi rayugadan çalıntı
Lui'yi yenebileyim diye kuklaya dönüştün gene yenildin. Bu boş işleri senden beklemezdim Shu.Vee iştee gene geldi benim çakma Ryuga'm.Metal Ejderha'nın Acıtan Yıkımı mı? Destroy performans ucu mu? Zorlama arkadaşım Ryuga olmaz senden. Geçen sezon şansın yaver gitmese yarı finali geçemiyordun.Ama Shu'nun bu hali senden de beter.
O saldırının ismi normalde o değil Bizim çeviri ekibinin işi.