Beyblade - Burst Evolution - 48. Bölüm

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
Beyblade - Burst Evolution - 48. Bölüm
« : Mayıs 11, 2020, 20:35:36 »
  • 0
  • 0

Hamaylaf

• *
  • Toplam İleti 11
  • BeyPuan 0
Ynt: Beyblade - Burst Evolution - 48. Bölüm
« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2020, 20:44:44 »
yeni bölüm için teşekkürler merak ediyorum acaba bildirim özelliği gelicekmi veya uygulaması
  • 0
  • 0

« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2020, 20:59:42 »
Sabırsızlıkla bekliyordum 48 ci bölümü. Harika bölümdü.Alt yazıda montajda harikaydı. Emeği geçen herkese teşekkürler. :d
  • 0
  • 0

« Yanıtla #3 : Mayıs 11, 2020, 21:20:57 »
bu bölümün müzikleri diğerlerinden farklıydı ama baya iyi ve gaza getirici

harika bir bölüm daha.
  • 0
  • 0

leprikon

• *
  • Toplam İleti 11
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2020, 21:35:43 »
offff sonunda gelmiş be yalnız çok iyi bölüm, teşekkürler çeviri için. 
Son 3 bölüm kaldı keşke yarın hepsi gelse  :d dayanamıyorum artık.... sabırsızlıkla bekliyorum  :d
  • 0
  • 0

Zehra

• *
  • Toplam İleti 8
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2020, 21:35:48 »
Ya harika bir bölümdü teşekkürler
  • 0
  • 0

Son blader

« Yanıtla #6 : Mayıs 11, 2020, 22:10:28 »
Bölüm baya güzeldi
Spoiler
Valt baya güçlendi. Ve Kurtz'ü yendi.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #7 : Mayıs 11, 2020, 22:29:46 »
free valt a öğrencisiymiş yada kendinden bir parça görüyormuş gibi davranıyor uzaktan izleyip mutlu olması yardım etmesi falan aralarında özel bir bağ var gibi
  • 2
  • 0

Spectra

• *
  • Toplam İleti 13
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #8 : Mayıs 11, 2020, 22:31:23 »
Ben bi şeyi merak ediyorum. Sahada degisik hareketler yapiyorlar orda stadyumda izleyenlerin tepkisini merak ederim açıkçası.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #9 : Mayıs 11, 2020, 23:27:28 »
Türkçeye çevirdiğiniz için teşekkür ederim  ;)
Spoiler
valt ile kurtz un kapışması iyiydi bir sonraki bölüm de efsane olucak gibi  ;D spectra bende bunu düşünürdüm arada bir izleyiciler kapışanların bağırışlarını tepkilerini görünce kendi kendine ne diyorlar diye  :D ve favorim valt  :)
keşke bir ekip çıksa da yapay zekalı felan beyblade çıkarsa beyblade ile konuşup güçlensek felan  :)
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1093
  • BeyPuan 35549
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #10 : Mayıs 12, 2020, 01:02:26 »
Türkçeye çevirdiğiniz için teşekkür ederim  ;)
Spoiler
valt ile kurtz un kapışması iyiydi bir sonraki bölüm de efsane olucak gibi  ;D spectra bende bunu düşünürdüm arada bir izleyiciler kapışanların bağırışlarını tepkilerini görünce kendi kendine ne diyorlar diye  :D ve favorim valt  :)
keşke bir ekip çıksa da yapay zekalı felan beyblade çıkarsa beyblade ile konuşup güçlensek felan  :)

Buna benzer bir teknoloji var aslında. Amiibo diye. Bir figür ama içinde yapay zeka var. Bu yapay zeka ile bilgisayar oyunu oynuyorsun, ona sen öğretiyorsun oynamayı. Mesela senin istediğin stratejileri öğreniyor, senin istediğin stratejileri karşılamayı biliyor ve tabii seni yenmeyi çok iyi biliyor. Sonra bu Amiibo'ları gerçek insanlarla kapıştırtıyorlar ve Amiibo'lar kazanabiliyor.

Ama zaten Beyblade'e en fazla ne yapmasını söyleyebilirsin ki? Bilgisayar oynu kadar karmaşık olmadığı için uzaktan kumanda yetecektir. Yani sağa dön, sola dön, saldır, savun, özel hamle falan tuşlarıyla halledilir. Ama mesela şöyle ilginç bir sistem düşünülebilir: Her komut ayrı bir ses olabilir, konuşarak kontrol edersin. Mesela "Valkyrie!" diye bağırırsın, o da der ki: "Evet efendim!", "God Reboot", "vızz vızz". Hatta belki daha yüksek sesle bağırırsan daha güçlenir sistemi bile yapılabilir. Ama böyle bir sistemi uygulayabilmek için gereken donanımı Beyblade'in içine sığdırmak mümkün mü, onu Radek'e sorucaz artık :D
  • 1
  • 0

Zehra

• *
  • Toplam İleti 8
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #11 : Mayıs 12, 2020, 10:33:30 »
free valt a öğrencisiymiş yada kendinden bir parça görüyormuş gibi davranıyor uzaktan izleyip mutlu olması yardım etmesi falan aralarında özel bir bağ var gibi
ayn free uzaktan izleyib güldü sonra da valta yardım ediyo
  • 0
  • 0

« Yanıtla #12 : Mayıs 12, 2020, 11:22:15 »
bölüm okadar iyidi ki eğer izlemeden burayı okuyosan çok şey kaybediyosun
  • 0
  • 0
8)

« Yanıtla #13 : Mayıs 12, 2020, 13:48:10 »
Hmm
Buna benzer bir teknoloji var aslında. Amiibo diye. Bir figür ama içinde yapay zeka var. Bu yapay zeka ile bilgisayar oyunu oynuyorsun, ona sen öğretiyorsun oynamayı. Mesela senin istediğin stratejileri öğreniyor, senin istediğin stratejileri karşılamayı biliyor ve tabii seni yenmeyi çok iyi biliyor. Sonra bu Amiibo'ları gerçek insanlarla kapıştırtıyorlar ve Amiibo'lar kazanabiliyor.

Ama zaten Beyblade'e en fazla ne yapmasını söyleyebilirsin ki? Bilgisayar oynu kadar karmaşık olmadığı için uzaktan kumanda yetecektir. Yani sağa dön, sola dön, saldır, savun, özel hamle falan tuşlarıyla halledilir. Ama mesela şöyle ilginç bir sistem düşünülebilir: Her komut ayrı bir ses olabilir, konuşarak kontrol edersin. Mesela "Valkyrie!" diye bağırırsın, o da der ki: "Evet efendim!", "God Reboot", "vızz vızz". Hatta belki daha yüksek sesle bağırırsan daha güçlenir sistemi bile yapılabilir. Ama böyle bir sistemi uygulayabilmek için gereken donanımı Beyblade'in içine sığdırmak mümkün mü, onu Radek'e sorucaz artık :D
ilk defa görüyorum güzelmiş  ::) oyun olarak yapsalarda bana yeterdi ya bütün herkes kendi beyblade ini yapıp online olarak kapışıp dünya sıralaması olsa kendi yaptığımız beyblade nin özelliklerini oyundaki yapay zeka felan verse ve en önemlisi oyunda beyblade mizi kendimiz kontrol edebilsek... beyblade oyunu varda kendimiz kontrol edemediğimiz için ve kendi beyblade yi yapamadığımız için hayallerimdeki gibi değil  :( herneyse boş boş konuşuyorum böyle bir şey olmaz muhtemelen  :(
  • 0
  • 0

« Yanıtla #14 : Mayıs 12, 2020, 15:11:04 »
ilk defa görüyorum güzelmiş  ::) oyun olarak yapsalarda bana yeterdi ya bütün herkes kendi beyblade ini yapıp online olarak kapışıp dünya sıralaması olsa kendi yaptığımız beyblade nin özelliklerini oyundaki yapay zeka felan verse ve en önemlisi oyunda beyblade mizi kendimiz kontrol edebilsek... beyblade oyunu varda kendimiz kontrol edemediğimiz için ve kendi beyblade yi yapamadığımız için hayallerimdeki gibi değil  :( herneyse boş boş konuşuyorum böyle bir şey olmaz muhtemelen  :(
En güzeli gerçek hayattakı.Burst deki gibi olmasada idare etmek oluyor :d
  • 0
  • 0