Haberler:
Çeviri için teşekkürler bölüm hakkındaki yorumum SpoilerBu bölümü beğenmedim Lui'nin eski halinden eser kalmamış gelen geçen yeniyor yapımcılar karakteri çok düşürdüler güç bakımından birde bu kadar erken harcanmamalıydı beğenmediğim bir noktada ana karakter velet'in teki hiç ciddiyet alamıyorum ondan yeni ana karakterleri gittikçe çocuklaştırmış yapımcılar sonraki bölüm bir başka Kiyama gelecek bunlar kaç kardeş böyle her kiyama'da ana karakter'in kankası oluyor hepsi'de lolipop yemeyi seviyor ve garip saç şekilleri var.
Bence çok sade bir bölümdü maç dışındaSpoilerLui geldi ve Belle meydan okudu ama tabii ki Burst yapımcıları efsanelerini harcamakta 1 numara olduğu için kazanan Bell oldu öyle iyi bir rekabette geçmedi maçta benceÇeviri için teşekkürler
Spoilerbuna pek harcanma denemez sonuçta birisi db birisi sparking beyi kullanıyor db ler sparklar biraz daha güçlüSpoilero kiyama kardeşleri değil kuzenleri ayrıca buna harcanma denemez sonuçta birisi dynamite biriside sparking beyi kullanıyor db ler sparklardan daha güçlü
Spoilerbence harcandı denir çünkü Lui'nin beyini Db beyi yaptığını gösterebilirlerdi Lui'nin bu kadar erken yenilmesi nereden bakarsan bak harcandığını gösteriyor
Spoilerşimdide kendini beğenmiş bir kötüyü güçlendirecekler ne olucak bakalım longilus nasıl yenildi anlamadım harcandın longilus