Haberler:
Güzel bölümdü. Amma malesef Burst bitti. 🥺Yinede son bir veda deyildir. Acaba bu sitede yeni çıkan Beyblade X serisi çevrilicekmi?
BU Beyblade burst son sezonumu devam edicekmi ?
knk phi ve gwyn beyblade'i bıraktılar yani istesler bile geri dönmezlerdi zaten onlar sonradan iyi adam oldular yani bey felan yok etmezlerdi,lean aslında barricade lucifer ile geri dönebilirdide oda sonradan iyi olduğu için oda phi ve gwyn gibi yok etmezdi, zaten gwyn nin manga haricinde bey imhası yok
Spoilerşimdi beybladeyi bırakabilirler olabilir lakin iyi olarak gelseler takım olsalar aynı şekilde çok kötü bir grupda gelse bence çok güzel olurdu yada eskiden amaçlarını yapamadıkları için daha hırslı bir şekilde gelseler amaçlarını gerçekleştirmeye çalışsalar mesela beybladeyi bıraksalar bile Aiganın arkadaşı olarak Phi gelseydi bence çok güzel olurdu veya Drumun arkadaşı olarak Gwyn Lanede Hikaru ve Hyugaya seyirci yerinden destek verse bence aşırı güzel olur ben merak ediyorum eski villainlerin şuan ne yaptığını Phi zaten Dead Granda Lane ve Gwynin nerede ne yaptığı hala bilinmiyor ben bir sezondada kötülük kazansın istiyorum 1.de Lui kazandı oda tam kötü değildi zaten 2.de Shu kaybetti 3.de Phi kaybetti 4.de Gwyn kaybetti 5.de Lane kaybetti 6.da Rashad kaybetti ama yeter 7. zaten resmi değil iyilerin geçmişleri ilik ilik gösterilirken kötülerin sadece beybladeyi nasıl aldığı veya nasıl başlamaya karar verdiğini görüp geçiyorlar kötü karakterlerin mesela şöyle diyeyim neden beyblade kıran caniler olarak gösteriliyor onlarında bir hedefi var neden birşeyleri beyblade dünyasında değiştirmek istiyorlar bunlar yerine arada gözüküp beyblade kıran adamlar yazmışlar beyblade burstte en sevdiğim karakter net Phi adamın bir duruşu var hedefleri var ve asla yılmıyor Aigayla finla savaşında hiç görmediğimiz hamleleri kullandı Gwynda aynı şekilde s4 kesinlikle Gwynin hakkıydı s3 zaten Phinin hakkı adam güçlenmek için kardeşinin beybladesini kendi beybladesiyle birleştirdi daha ne olsun s5 Lanenin hakkıydı çünkü bu adamın fırlatış gücü fırlatıcıyı kıracak kadar 2 tane daha beybladeye yeni başlamış adam muhtemelen senelerdir güçlü fırlatmak için çalışan Laneye kafa tutamaz üstüne yanında emektarların emektarı Shuda var yenme olasılıkları yok azda demiyorum direkt yok villainlerin hakkının yenildiğini düşündüğüm için aralarda Phi Aigaya Lane Hikaru ve Hyugaya Gwyn Druma destek çıksa veya maça çıkmadan önce beraber antrenman yapsalar(sadece beyblade değil koşu ağırlık vs) bence çok daha iyi olur
knk kötülük kazansın diyorsunda anca başka animede olur o yani beyblade de felan kötü adam kazansın yani zor hatta imkansız denilebilir,yani kazanmasına yakın olduğu anlarda bir anda kaybettiği kuralı felan işte beyblade in ana teması bunu değiştirilemez mümkün değil yani,birde Boss maçları hakkında ise lui ilk sezon orda kaza sonucu kazandı yoksa valt onu yeniyordu,shu zaten yenilcekti her türlü,phi ayrı muama,gwyn dragonun rainbow turbosuna kafa tutamazdı istese bile çünkü orda dragon diabolos ve ashura birlikte güçlerini birleştirmişti,leanı bilmiyorum ama kazansa gene çokda fazla bişey olmazdı,rashad bana fazla boss'muş gibi gelmedi,pax aslında finalde kardeşi ile savaşsa güzel olabilirdide yani böyle idare edecez artık,eski boss lardan zaten dediğin gibi phi kardeşi ile dead granda,gwyn 4.sezonda gösterilen evinde,lean'de heralde 5.sezondaki depo benzeri yerde
Yeni Beyblade serisi olucakmı ?
4.jenerasyon olan beyblade X çıktı şuan
İzledim beyblade X Kötü ben bilen hasbro yapmış bu defa kötü yapmış yaa şimdiden kötü demeyib iyi ola bilir
ne hasbro'su knk,takara tommy yapıyor bu seriyi ayrıca daha yeni yayınlamaya başladı hem neresi kötü ki?
Üzür dilerim yanlış bilgi verdim stadyum biraz küçük olmuş beyblade tarzları kötü menim düşüncem bu arada Beyblade burst bütün sezonları hasbro yapdı ? Beyblade burst burst türkiyeden neden kaldırıldı ilgi göremediyi üçün yoxsa başka nedeni var idi ?