Beyblade - Burst QuadStrike - 26. Bölüm

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5198
  • BeyPuan 10856
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
Ynt: Beyblade - Burst QuadStrike - 26. Bölüm
« Yanıtla #30 : Ocak 06, 2024, 18:22:35 »
Beyblade X türkçe dublaj gelicekmi ?

Sanmıyorum.
  • 2
  • 0

« Yanıtla #31 : Mart 03, 2024, 12:01:07 »
Sanki bir tık erken bitti he 26 ?
  • 0
  • 0

« Yanıtla #32 : Ekim 27, 2024, 00:23:37 »
İzleyici: Bittimi dayı
Hiro Morita:Bitti yiğen
  • 0
  • 0
Shu Kurenai fav

« Yanıtla #33 : Nisan 01, 2025, 06:37:41 »
Burst Serisinin en Kötü sezonu buydu kesinlikle. Hiç ama hiç sarmadı ne senaryo güzeldi ne kapışmalar ne Beybladeler ne de animasyon ve ses efektleri. Sezona 10 üzerinden puanım 1 o da Efsaneler için. Burst sezonu Dynamite Battle ile bitti benim için bu sezonu dahil bile etmiyorum seriye, zaten animeye dahil değil çünkü tt değil hasbro yaptı
  • 0
  • 0

aliFNF34

• *
  • Toplam İleti 20
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #34 : Nisan 05, 2025, 21:16:28 »
Beni en gaza getiren bölüm buydu ve hala seviyorum bence hala Beyblade burst izlenebilir bir anime :) puanım (10/10)
  • 0
  • 0

HBK

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 300
« Yanıtla #35 : Kasım 01, 2025, 01:23:21 »
Final maçından hemen önce, aşağı yukarı tüm karakterleri gösterdiler. Daina'dan tut Lain'e. Xhaka'dan Kuroda'ya. Serinin başından sonuna kadar neredeyse tüm karakterlerle haşır neşir olmuş olan adam hangisi? Daina'yla savaştı, Hyde'la savaştı, Lain ile savaştı. Delta ve daha bir çok kişiye rehberlik etti.

Maç öncesi maç sonunu haber veriyor, kuvvetle muhtemel ki şu Burst serisinin son turnuvasının kazananı Valt Aoi'dir. Muhtemelen sezondaki en güçlü blader değildi. Ama Valt'ın özelliklerinden biri de en güçlü olmadan da kazanabilmesi.

Quadstrike serisinin ana karakteri Pri'dir. Yarı finalde elenmiş olması, hele hele final sezon olduğu da belliyken, onu ana karakterlikten düşürmez. Kaldı ki final maçına süre bile vermediler.

Shu'ya ayrı bir parantez açmak iyi olur. Bakuten'de Kai, Metal'de Ryuga neyse Burst'te de Shu O'dur. Ama kendisi serinin genelinde daha iyi kullanılabilirdi.(Bu sezon Valt'ı yenmiş olması çok iyi olmuş.) Seriyi kapatması için bir final seçilecek olsa en ideal final Valt vs Shu olurdu. Ama Shu turnuvada yer almadı bile.

Herşeye rağmen Quadstrike iyi ki yapılmış. Seri, çok daha kötü bir finalle bitebilirdi. Sonuçta beterin beteri var...
  • 0
  • 0

kingstone05

• *
  • Toplam İleti 28
  • BeyPuan 140
  • Hell Salamnader
« Yanıtla #36 : Nisan 23, 2026, 21:57:49 »
Çok igrençti bu sezon İlk sezon god Ve Cho-z ana karakterleri yan Karakter animasyon felan ne kadar iyiyse bu son 3 sezon o kadar kötü hikaye desen yok düzgün karakter desen yok animasyon desen yok saçmalıktan ibaret bell ve su 2 yer cucesi kardeşin suratlarına kürekle vurmak istiyorum çok sinir bozucular cho-z de bitmeliydi Valt ana karakter olarak 1.sezon 8.5/10 God 10/10 / Cho-Z 9/10 GT 7/10 Sparking 6/10 DB 3/10 QuadStirke  1/10
  • 0
  • 0
Hell Salamander En İyisi