Beyblade - Burst GT - 52. Bölüm

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
Beyblade - Burst GT - 52. Bölüm
« : Nisan 14, 2021, 16:53:41 »
  • 0
  • 0

Ynt: Beyblade - Burst GT - 52. Bölüm
« Yanıtla #1 : Nisan 14, 2021, 17:53:57 »
bence bu sezon gwyn gelmeden önce sadece karakterleri fln tanıttı, herşey gwyn geldiğinde başladı
  • 8
  • 0

Drum

• *
  • Toplam İleti 9
  • BeyPuan 0
« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2021, 18:02:38 »
1 günde 2 bölüm teşekkürler
  • 8
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2021, 18:09:54 »
neyse artık GT sezonu hakkında şunları söylemek istiyorum
1-Slash valkyrie'yi ashura maçını saymazsak adam akıllı birkez gördük
2-Aiga Choz-deki hamlelerinin 6'sını kullandı sadece
3-Aiga'nın yenemediği normal Apocalypse'nin armorlu halini Bushing ashura yendi
4-Boss'u manga'da tam 20 bey imha etmiş
5-Rezonans ve Gold turbo konusundan şuan Delta en güçlüsü
  • 12
  • 3

« Yanıtla #4 : Nisan 14, 2021, 18:13:12 »
bi sezon daha bitti çeviri ekibine teşekkürler keşke diğer karakterleri de biraz daha görseydik.
  • 3
  • 0

« Yanıtla #5 : Nisan 14, 2021, 18:19:47 »
sezon çok zevkliydi bundan sanra beyblade superking var çok heyecanlıyım
  • 2
  • 0

Arda Okan Okur

• Toplam İleti 123
  • BeyPuan 10
  • Sinister Longinus
« Yanıtla #6 : Nisan 14, 2021, 18:23:44 »
Bölüm harikaydı çevirdiğiniz için teşekkürler seri hakkındaki yorumum:
Spoiler
GT güzeldi ama şöyle bir şey vardı bölümler 10 dk falandı savaşlar gelecek bölüme falan kaldı ve ben bunun için 1 hafta falan beklemem gerekiyordu belli bir süre ve savaşların tabı azdı bazı savaşlar hariç bu diğer serilerde vardı ama genel değildi Gwyn güzel bir karakter ama sadece bu sezon var o kadar Arthur bir anda büyüdü ama Gwyn gibi performans ucu çıkınca Arthur yükseldiği gibi düştü sonra en büyük mantık hatası çıktı Arthur Aiga yı kolayca yendi sonra Drum ve Delta yı yenildi onu anladım ama sonra Amane ye yenildiği şimdi Aiga yı kolayca yenen Arthur Amane yi param pinçik etmesi lazım değil mi evet Amane artık gold turbo yapabiliyor ama Arthur un hem Dark turbo su hem bigbang zırhı var yani mantıken Arthur un yenmesi lazım ama Drum un kazanması için Arthur u çok düşürdüler değil mi hem başlar çok sıkıcıydı en efsane beyleri başkalarına verdiler Lodin Longinus un hakkı veriyor ama Fumiya nın Fafniri hemen ondan alın hiç ısınamadım ona en sevmediğim karakter burst neslinin sevmediğim bir seri GT birde sparking kötü diyorlar sparking hakkı yeniliyor bence☹☹☹☹☹☹.
  • 5
  • 0

AdilQah123

« Yanıtla #7 : Nisan 14, 2021, 18:26:11 »
Ceviri Ekibine tesekkurler Yine muazzam bir sezonu bitirdik
E sparkingde gorusuruk artik
  • 4
  • 0

« Yanıtla #8 : Nisan 14, 2021, 18:27:07 »
Bu sezonda mükemmeldi . 5. ve 6. sezonu da sabırsızlıkla bekliyorum
  • 5
  • 0

Chef Blader

• *
  • Toplam İleti 82
  • BeyPuan 686
« Yanıtla #9 : Nisan 14, 2021, 18:32:22 »
Bu sezon hakkında çok ön yargılı davranmışım beklediğimden daha iyi çıktı, başları biraz sıkıcıydı ama Arthur ortaya çıkınca güzelleşti. tüm Beyblade severler adına çeviri ekibine ve foruma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Spoiler
Drum'ın kazanmasına biraz üzüldüm ama napalım ana karakter şansı işte :)
  • 9
  • 1

Akiz

• *
  • Toplam İleti 8
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #10 : Nisan 14, 2021, 18:40:48 »
Bir sezon daha sona erdi ceviri ekibine teşekkürler  :D :D
  • 5
  • 0

« Yanıtla #11 : Nisan 14, 2021, 18:51:06 »
Bir sezon daha bitti çeviri için teşekkürler 5. sezonda görüşmek üzere.
  • 3
  • 0
Sadece, her şeyi kaybettikten sonra özgür kalabiliriz.

« Yanıtla #12 : Nisan 14, 2021, 19:03:23 »
Öncellikle şunu söylemem gerek müthiş bir sezondu önce ki sezonun karmaşıklığını gidermişler Drum tam ana karakterlik bir karakter Gwyn de tam final bossluk açıkcası bu sezonu beğendim yani karakterleri olsun işleyiş olsun güzeldi hele Delta vs Arthur bana göre en iyi maçtır tüm güçleriyle savaşmışlardı delta ne kadar drumu ilk başta umursamasa da sonra dan sevdi ve arkadaş oldular bu da güzel bir şeydi sonrasında bir kaç maç yaşandı ve Victories vs Hell maçına geldiğimiz de amane kaybetmiş Drum kazanmıştı veya berabereydi sonunda da delta kazandı dedik 4.maç ne olacak takım maçı oldu berabere bitti sonra ki takım maçını Hell kazandı 2-2 sonrasında ise 3-2 oldu ve son umut amane arthur'a karşı maça çıktı ve kazandı 3-3 en son maçta ilk tur 1-0 2.tur 2-1 ile Victories kazanarak 3-4 oldu ve Drum kazandı ben bu sezona tüm içteğimle 9/10 vermek istiyorum çok beğendim ne yalan söyleyim

Çeviri ekibine de bizlere bu çevirileri sunduğu için ve ramazanda 2'şer bölüm sundukları için hepsine teker teker teşekkürlerimi sunuyorum umarım 5.sezonu da beğenmek dileğiyle.
  • 3
  • 0

Kutay

« Yanıtla #13 : Nisan 14, 2021, 20:02:29 »
Bir sezonun daha sonuna geldik Gwyn ile Drum bana Red Eye ve Valt Aoi'yi anımsattı, Gwyn beyblade eğlenceliymiş dediğindede Free'yi anımsattı yani tamam sezon iyi ama Evulotion'a benzemiş bşraz Valt'ın hamleleri sadece 1 hamlesi var Aiga'nın 6 bu saçma ama birdahaki sezon artıcak, sezon hakkında yorumum ise Baya iyiydi ellerinize sağlık çeviri ekibi. ;D ;D
  • 1
  • 0

« Yanıtla #14 : Nisan 14, 2021, 20:19:12 »
Vay be 4. Sezon da bitti çeviri ekibine harcadıkları emekler için teşekkür ederiz
  • 1
  • 0