Joker'in kumar gimmicki çok hoşuma gidiyor aslında. Ama farklı şekillerde gerçeklik bulmasını da görmeyi isterim. Mesela Ashura'ya karşı Driver'ının sakin modunu kullanarak dayanıklılık yolundan kazanabilirdi. Veya genel olarak güçlü olmayan kanadın denk gelmesi sahnesini de beklediğim söylenebilir. Gerçi bu Layer'ın bir kanadının güçlü, diğerinin zayıf olduğu izleyiciye açıklanmadı henüz sanırım.
Drum'ın karakterinin en önemli özelliğinin, en başta iyi anlaşamadığı insanlarla, uğraşlar sonucu en sonda çok sıkı bir bağ oluşturması olacağını düşünmüştüm. Ama sonra bu düşünce yanlış geldi, çünkü Victories'e çok rahat şekilde kabul edilmiş olduğunu gördüm. Ama sanırım Aiga'nın da en başta tatlı bir tipleme olup, sezonunun ikinci yarısında iyice sapıtması gibi bir gidişat olabilir. Belki de Hiro Morita hikayeleri böyle anlatmayı seviyordur. Aiga önce kaybolup sonra bulundu, başladığında kayıp değildi. Belki de Drum'ın da en başta etrafındaki insanlarla sorunu yokmuş gibi görünürken, sonradan bu ilişkiler bozulur gibi olup sonradan düzelecektir. Ama, Hyuga ve Hikaru gibi en son bölüme kadar didişen karakterler olarak gösterilmelerine dair bir korkum da yok değil

Dediğim gibi bir hikaye güzelce işlenirse beni tatmin edecektir. Ama sezondaki maçların kalitesi endişelendiriyor. Bir yavanlık var diye düşünüyorum... Yani şimdiye kadar Burst, Beyblade serilerinde yalnızca kendisinin başardığı bir sunuma sahipti. Ama şimdiki sunumu, önceki jenerasyonların zaten yapmış olduğu şeyin baharatsızı gibi.