Beyblade - Burst Superking - 19. Bölüm

Ynt: Beyblade - Burst Superking - 19. Bölüm
« Yanıtla #15 : Şubat 11, 2024, 22:25:44 »
Rantaro mekanın cennet olsun
Spoiler
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #16 : Şubat 12, 2024, 04:57:55 »
Spoiler
Rantaro mekanın cennet olsun
knk ranjiro ile rantaro yu karıştırdın
  • 0
  • 0

« Yanıtla #17 : Ocak 29, 2026, 18:23:45 »
Bu seride çok fazla saçmalık var daha yeni bi karakter beyblade ne zaman baslamis bilmiyorum ama lui ve free gibi 4 5 yildir oynayan adamlara nasil tek atiyo onu anlamiyorum bu bolum hakkindaki yorum drumu gormek guzeldi iyi savasti hyuganin nail onu oatlattigini anlamadim onun disinds bence ranjironun ragnaruku kirilicak ve onun yerine hyuga etkinlige katilicak
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1375
  • BeyPuan 36855
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #18 : Eylül 23, 2026, 13:25:36 »
?????????????????????????????????

İşte bu kez kitlenin genel serzenişine katılıyor ve Hyuga'nın ne münasebet Drum'ı yendiğini sorguluyorum.

Aşırı ani oldu ve ardında bir edebi ağırlık barındırıyormmuş gibi hissettirmedi. En güçlü olma ünvanını önceki sezondan bu sezona aktarmanın bir gereklilik olduğunun farkındayım. Ama bir yazar olarak bunu en güzel şekilde işleme sorumluluğu da mangakamıza ait :D Bu biraz tırt oldu...

Bu seride çok fazla saçmalık var daha yeni bi karakter beyblade ne zaman baslamis bilmiyorum ama lui ve free gibi 4 5 yildir oynayan adamlara nasil tek atiyo onu anlamiyorum bu bolum hakkindaki yorum drumu gormek guzeldi iyi savasti hyuganin nail onu oatlattigini anlamadim onun disinds bence ranjironun ragnaruku kirilicak ve onun yerine hyuga etkinlige katilicak

Ooo bu çok mantıklı bi teori. Ranjiro'nun durduk yere Lane'in peşine düşmesini iyi açıklıyor alkjsda

Öyle olursa, yeni Dragon'un uyanışı da, Hyuga'nın Efsaneler Festivali'ne katılışı da lagaluga sebeplerden gerçekleşmiş olacak sanırım...
  • 0
  • 0