Aaa evet, ben Drum ve Lui'nin böyle bir an paylaştığını unutmuşum. Bu karakterlerin bağlantısı da önceki sezonlardan değil de bu sezondan geliyor denebilir.
Shu'nun ceketinde S harfi varmış. Acaba Shu'nun S'si mi yoksa Spriggan'ın S'si mi. Belki de ikisini birden koyalım diye düşünmüşlerdir ama SS yazmaktan cayıp asimetrik bir tasarımda karar kılmışlardır

Talihsiz olan, ceketin havalılığının hakkını veren bir animasyon görmemiş olmamız. Geçen sefer kameraya doğru yürüyüşü bir anda kesilmişti, bu sefer de koridorda bize arkasını dönük yürüyüşündeki animasyon aşırı hoppidik olmuş. Halbuki animasyonu düzgün yapılsa tam editlik bir an olurdu. (Animasyonu eleştirdiğim her seferki gibi şimdi de, animasyonu yapanların yeteneğine değil de, yeterli bütçe ve zaman ayırmayan söz sahiplerine sözüm)
Dragon'un her maçta uyanıyor olması, aslında Limit Break sistemine çok benziyor. Bundan bahsedilmemesi eksik aslında. Direkt Drum'dan ilham almış olsalardı mesela, Asahi kardeşlerin birinin Valt'tan diğerinin de Aiga'dan ilham alması durumunun, diğer baş karakter olan Drum'ı şemanın dışında bırakması sorunundan da kurtulunurdu.
Ayrıca Valt yine Lui'yi yenme fırsatından faydalanamadı. Burada kazansaydı "teke tekte hiç yenemedi ama en azından takım maçında bir zaferi var" diyebilirdik. Ama hayır, bazen bazı oyunlarda bir adam sizin kontranızdır ve onu bir türlü yenemezsiniz. Valt için de o Lui. Hatta belki Evolution'da Shu, Lui'yi yenmeseydi, Şampiyon yine Lui olacaktı

Son olarak, bu Efsane Takım Ligi için oluşturulan takımların isimleri olsa bence çok hoş olurdu. İsim bulma konusunda iyi değilim ama bişeyler düşünmek hoş olabilir. Sizi de fikirlerinizi sunmaya davet ediyorum hatta
Hikaru & Hyuga - Bombers
Shu & Lane - Pillars of Hell
Sisco & Free - BC Sol
Valt & Rantaro - Beigoma Seniors
Aiga & Ranjiro - Beigoma Juniors
Lui & Drum - Raging Tempest
Şimdi araştırınca Aiga'nın Beigoma Akademi'nin de Ranjiro'nun çetesinin de üyesi olmadığını fark ettim

Ve sanırım yaratıcılık yoksunluğumu da pekiştirmiş oldum laksjd