Beyblade - Burst Cho Z - 2. Bölüm

Ynt: Beyblade - Burst Cho Z - 2. Bölüm
« Yanıtla #30 : Haziran 15, 2021, 09:46:49 »
acaba evolutiondakilerden mi almışlar beybladelerini aiganın okul arkadaşları çünkü ben orada bir kukulcan bir satomb gördüm diğerini göremedim acaba ne oldu kurtz ve siscoya
  • 0
  • 0

« Yanıtla #31 : Haziran 15, 2021, 09:51:02 »
choronos(cognite) chaos (caynox) ve regulus ta geldi
  • 0
  • 0

« Yanıtla #32 : Haziran 15, 2021, 09:54:43 »
deathschyter ve garuda görüyorum birde nemesis
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #33 : Haziran 15, 2021, 10:05:35 »
acaba evolutiondakilerden mi almışlar beybladelerini aiganın okul arkadaşları çünkü ben orada bir kukulcan bir satomb gördüm diğerini göremedim acaba ne oldu kurtz ve siscoya

ama onlar avatar çıkartamayan ve özel hamle kullanamayan sıradan beyler
  • 0
  • 1

« Yanıtla #34 : Temmuz 29, 2025, 10:58:05 »
Aiga Bu sezon ana karakter boostlamasını cok gorecek galiba ilk bolumden dunya sampiyonunu yeniyordu az kalsın  :P
  • 0
  • 0

Eray0010

• *
  • Toplam İleti 18
  • BeyPuan 2
« Yanıtla #35 : Mart 31, 2026, 03:40:08 »
Aiga şaşırtıcı bir şekilde hemen aşırı güçlü oldu ve
Spoiler
Valt'ın kardeşini, ulusal turnuva şampiyonunu falan herkesi yendi :o
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1294
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #36 : Temmuz 03, 2026, 20:09:58 »

Cho-Z ilk teaselenmeye başlandığı zaman böyle bir sayfa yayınlanmıştı CoroCoro'da. Benim aklımda baya yer etmişti ama biraz sorunca başka insanların hiç bilmediğini fark ettim. Sizinle de paylaşıyorum. Layer'a metal parça eklenecek değil de tüm Beyblade metale bandırılıp 140 gram bir şey olacak gibi bir reklam yapılmıştı :D

Hikayenin gidişatının en başlarda Zero-G'ye bu kadar benzediğini hatırlamıyordum. Ama Zyro gibi kasabanın en iyisi olduğu için dünyaya açılmaya ve Dünya Şampiyonu'nu yenmeye karar veren ve aşırı sıkı çalışan bi karakter olmaktan başka bir şansı yok sanırım bu "ilk baş karakterin yerine gelen baş karakter" tiplemelerinin.

Hayatı bir RPG oyunu gibi yaşıyor Aiga. Oradan oraya gidip insanlarla yüzleşerek kasılıyor :D Beni tatmin eden bir gidişat oldu.

Ayrıca, Radek arkadaşımızı yaptığı başarılı çeviri için bir tebrik etmek istiyorum. Benim kadar iyi olmasa da beklediğim kadar kötü değilmiş aslkdnals. Karakterlere kattığı doğal hava da biraz ferahlatıcı. Sanırım ben biraz kasıntı bi çeviri yapıyor olabilirim...
  • 0
  • 0