Beyblade - Burst Cho Z - 29. Bölüm

Ynt: Beyblade - Burst Cho Z - 29. Bölüm
« Yanıtla #15 : Nisan 27, 2021, 22:43:43 »
Bence bu Aiganın karanlık olayın örümcek adamdan kopyalamılar çünkü örümcrk adamda böleydi herkesi korkutnalar terslemeler herkesi yine öldürme istei ama inş aiga eski haline döner ben onun SAF SALAK halini daha çok seviyorum çeviri için teşekkürrrr ;)
  • 0
  • 0

« Yanıtla #16 : Nisan 27, 2021, 23:02:09 »
Bence bu aiga nın karanlık halini örümcek adamdan almışlar çünkü aynısı sinir herkesi öldürme isteği terslemeler örmcek adamı venom bozuyo aigayı ise phi hshshhs ama çeviri için teşrkkkürtt
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1294
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #17 : Temmuz 28, 2026, 21:20:47 »
Şampiyon bile olmayan Lui ile kapışma hakkı için dahi özel turnuva düzenlenmişken, Aiga'ya meydan okumak için, hatta kemerine ilk meydan okuyan kişi olma şerefine erişmek için hiçbir şey yapılmaması :D Hearts sadece bi anda balkondan atladı ve ünvan maçına çıkma hakkı verdiler :D Ve Aiga'nın şimdiden kemeri savunmaya başlamış olması da... Gerçi artık şaşırmamak lazım ajksd

Bir de Fubuki konusu... Fubuki'nin aslında baş karakter bile olabilecek bir tipleme olduğunu düşünüyordum. Ama izlerken izlerken yavaştan kendimi aslında rival karakter rolü için mükemmel olduğuna ikna etmeye başladım. Umarım buna ihanet edilmez ve cidden ona yaptığımız duygusal yatırımlar, karşılık bulur. Aiga'ya daha düzgün bir şekilde meydan okumasını ve zorlayıcı bir maç yapmasını, hatta Aiga'yı yenmesini isterim. Umarım ta New Yorklara, dönüp de Aiga'nın antrenmanlarında kum torbası olmak için gitmemiştir. Shu'nun Evolution'dan sonra yaptığı ilk ve şimdiye kadarki tek şey, Fubuki ile iletişime geçmek. Bu umutları boşa çıkarmaması lazım Fubuki'nin.

Kapanış şarkısının yeni versiyonunu duymak da güzeldi. Koskoca 50+ bölümlük sezonda tek şarkı ile gitmenin genellikle yetersiz olduğunu düşünyorum zaten.
  • 0
  • 0