Şampiyon bile olmayan Lui ile kapışma hakkı için dahi özel turnuva düzenlenmişken, Aiga'ya meydan okumak için, hatta kemerine ilk meydan okuyan kişi olma şerefine erişmek için hiçbir şey yapılmaması

Hearts sadece bi anda balkondan atladı ve ünvan maçına çıkma hakkı verdiler

Ve Aiga'nın şimdiden kemeri savunmaya başlamış olması da... Gerçi artık şaşırmamak lazım ajksd
Bir de Fubuki konusu... Fubuki'nin aslında baş karakter bile olabilecek bir tipleme olduğunu düşünüyordum. Ama izlerken izlerken yavaştan kendimi aslında rival karakter rolü için mükemmel olduğuna ikna etmeye başladım. Umarım buna ihanet edilmez ve cidden ona yaptığımız duygusal yatırımlar, karşılık bulur. Aiga'ya daha düzgün bir şekilde meydan okumasını ve zorlayıcı bir maç yapmasını, hatta Aiga'yı yenmesini isterim. Umarım ta New Yorklara, dönüp de Aiga'nın antrenmanlarında kum torbası olmak için gitmemiştir. Shu'nun Evolution'dan sonra yaptığı ilk ve şimdiye kadarki tek şey, Fubuki ile iletişime geçmek. Bu umutları boşa çıkarmaması lazım Fubuki'nin.
Kapanış şarkısının yeni versiyonunu duymak da güzeldi. Koskoca 50+ bölümlük sezonda tek şarkı ile gitmenin genellikle yetersiz olduğunu düşünyorum zaten.