Beyblade - Burst - 21. Bölüm

Ynt: Beyblade - Burst - 21. Bölüm
« Yanıtla #15 : Nisan 10, 2024, 16:48:44 »
ya aga bu zenderın beyblade atıcısını turnuvada kullanmasına neden izin veriyorlar bildiğimiz hileli normalden daha uzun bir atıcı yiyorsa çıksın normal atıcıyla valtın karşısına bak nasıl yok ediyor valt bunu (bu bölümü izlemeden önce yorum yapıyorum)
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1602
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #16 : Nisan 10, 2024, 21:51:15 »
ya aga bu zenderın beyblade atıcısını turnuvada kullanmasına neden izin veriyorlar bildiğimiz hileli normalden daha uzun bir atıcı yiyorsa çıksın normal atıcıyla valtın karşısına bak nasıl yok ediyor valt bunu (bu bölümü izlemeden önce yorum yapıyorum)
Mangaya göre Beyblade Burst evreninde o atıcılar seri üretilen bir ürün zaten. Sadece Xander kullanıyor ama :D
  • 1
  • 0

Buğra

• Toplam İleti 109
  • BeyPuan 1
« Yanıtla #17 : Nisan 11, 2024, 19:23:07 »
arkadaşın cevabının yanında bu bölümlerde Valt kim Xander'ı yenmek kim.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1109
  • BeyPuan 35549
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #18 : Mayıs 12, 2026, 23:08:39 »
"spontan yenerek berabere"
"Xander'ı yendi"
Geçen sefer "temel prensipler" denmesine rağmen bu sefer "esaslar"...

BU kadar yapayanlış bir iş çıkarmak için gerçekten katıksız geri zekalı olmak gerektiğini düşünüyorum. Başka hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Bu kadar basit terimleri nasıl bu kadar saçma sapan hale getirebilirsin ki? Kim kimi yendi ney spontan oldu berabereyse niye yendi diyosun hepsi birbirine karışıyor. Sanki çeviri değil autocorrect. Ne olduğunu anlamadan sana kelimeler fırlatıyor
  • 0
  • 0