Haberler:
Garland ve Oliver kibirli değilmiydi dalga mı geçiyorsun
Garland değildi tabiî ki, sen şaka mı yapıyorsun? Profesyonel bir sporcuydu o, en iyi olmayı hedefliyordu, bunu hedeflerken Brooklyn'in ondan iyi olduğunu da yadsımıyordu. Oliver'ın eğlenceli bir karakteri vardı, yetenekli, yardımsever biriydi. Kibirli yönlerini anımsamıyorum, varsa da benim gibi gizlemeye çalışıyordur
Yapma Mösyö Oytun bu arada sende bana Mösyö bladçi diye hitap edermisin ben sana öyle yapıyprum belki anımsamışsındır Oliver'ıGarland'a gelince sende demişsin en iyi olmayı hedefliyordu abisi F1 şampiyonu diğeri golf şampiyonu kız kardeşi başka bir şey şampiyonu Siebald ailesi kitabı bende şampiyon olmalıyım Takao'yu yenmeliyim vs...
Monsier Bladçi, en iyiyi hedeflemek kibirlilik değildir. Dünya'nın 1 numarası olan sanatçı, sporcu, politikacı, bilim insanı, iş adamı vb. hepsi kibirli mi bu durumda? Mustafa Kemal Atatürk, Michael Jackson, Novak Djokovic ve Aziz Sancar örneklerine bakarsan kibirli olmayan ve Dünya'nın önünde saygıyla eğildiği ve alçak gönüllü insanları anlarsın adamım
Ne açıdan? Garland, Oliver, Doji, Kirâ, Shu, Sho, Yu kibirli miydi? Tamam Jack ve Chao Xin de kibirlilerdi; ancak çok sevimliydi onlarınki. Ayrıca Zac the Sunshine'ı sevdim; yalnızca #1 değil şimdilik, onu söyledim
Sadece sevdiğin karakterler değil sen de pek mütevazi değilsin ondan dedim
Tamamdır bende de var biraz; gizlemeye çalışıyorum çoğunlukla; ancak ortaya çıkabiliyor kimi zaman Bu kendimi çok sevmemden kaynaklı
Gizlememiş halini görmek istemiyorum
Zac gibi sempatik, egoist karakterleri seviyorum ya biraz da komik oluyor. Bana okulda sevdiğim bir arkadaşımı hatırlatıyor, huyları aynı
Zac'in komik biri olduğunu sanmazdım. Bu haliyle epey sempatik. Güçlü olduğu ortada. Ancak hissediyorum; Valt birkaç bölüm sonra ultra süper son sürüm ani acele fırlatmayı keşfedecek ve Zac'i yenecek.
güzel isim Spoilero bölüm 46.bölüm ama zack i acayip seviyorum zack mi zac mi nasıl yazılıyor bilmiyorum ama zillion zeutronu çok seviyorum güç olarak