Haberler:
Spoilervalt uyumasaydı belki iyi biterdi
Sonunda Zac Kaneguro'nun beyblade'ini gördük Zillion Zeutron Z2 Infinity Weight ! Beklediğim gibi güçlü biri SpoilerZac'in Wakiya ile kapışmasını bekliyordum Tahmin ettiğim gibi Zac kazandı
zack in beyblade aynı 1.sezondaki drasiel (yanlış yazdım ama) in demir bilyelerini hatırlattı
Zac'i sevdim. Genelde kendini beğenmiş karakterleri sevmem ama bu çocuğun sempatik bir yanı var Beyblade'ini de seviyordum ama Zac'e ait olduğunu bilmiyordum. SpoilerDaigo da Bey Kulüp'ten çıktığına göre iki kişi ne yapacaklar merak ediyorum
SpoilerDaigo da Bey Kulüp'ten çıktığına göre iki kişi ne yapacaklar merak ediyorum
Zac the Sunshine (Türkçe'de Zac Güneş Parıltısı diye geçiyor sanırım) da sevdiğim karakterlerden biri oldu. En sevdiğim olabilmesi için kibirli olmaması gerekirdi. Forumdaki Kai'nin de dediği gibi biraz "orantılı egoist" olsa en sevdiğim olabilirdi Sevimliliğini, çocuklarla ilişkisini ve bonkörlüğünü sevdim
Kibirli bir karakteri sevmemen çok ironik oldu
Ne açıdan? Garland, Oliver, Doji, Kirâ, Shu, Sho, Yu kibirli miydi? Tamam Jack ve Chao Xin de kibirlilerdi; ancak çok sevimliydi onlarınki. Ayrıca Zac the Sunshine'ı sevdim; yalnızca #1 değil şimdilik, onu söyledim