Haberler:
Shu'nun yarasının Lui ile alakası var da ben mi bilmiyorum?
shu nun yarası Spoilerluiyle shunun başka bir maçı var hangi bölümde gösterildiğini hatırlamıyorum luinor spryzeni sahadan fırlatınca shunun gözüne gelmiş buyüzden shu her yendiği rakip için yarasını gösteriyor ve yenildiğinden beri çok çalışıyoryani olayın valtın kardeşleriyle alakası yok o bölümü ben İngilizce seyretmiştim bulabilirsem atarım.
Yine yeni bir karakter çıktı, Luis Valt ile çok kaba konuştu, pek sevmedim onu Valt'ın da Maskeli Beyblade'çinin Zac the Sunrise olduğunu anlayamaması oldukça komikti Bu arada Valt'ın kardeşi Niko dışında kız Beyblade'çi çıkmadı bölümün başından beri. Bizim forumda bile birkaç kız Beyblade'çi varken koskoca turnuvalarda olmaması ilginç Belki de bundan sonraki bölümlerde çıkacaktır...
Luis değilde Lui olabilir mi Lui Shirasagi
Baş dörtlünün sonuncusu olan Lui Shirasagi'yi de görmüş olduk. Bu baş dörtlü Pokemon'daki Elite Four gibi bir şey sanırım. Bu seride de ortası dönen bir stadyum ile karşı karşıyayız. Buradaki Kasırga Bey Arena'nın bir benzerini Takara ikinci sezon için üretti.Ellerini sıktıklarında omzuna ağrı girdi sanırım. Hatta bölüm sonunda Spoileromzuna yara bandı gibi bir şey yapıştırıyor. Yani gözüyle alakalı olduğunu sanmıyorum.
Lui sanırım turnuvanın en güçlüsü olacak. Pek sevmedim. Yine de Shu'nun sakinliğini bozmayı başardı. Onu canlandıran birilerinin olması güzel.