Haberler:
Spoiler4. kez Valt'ı yarıştırmak yerine keşke Shu'yu çıkarsalardı. Valt'ın semt turnuvasında ikinci olması gibi takımı da ikinci oldu. Lui Ryuga kadar olmasa da kötü biri çıktı. Bölüm sitede yüklü olmadığından Japonca'sını izledim. Açılış ve kapanış müzikleri farklı ama bölüm içindeki müzikler İngilizce'si ile aynı.NOT: Aranızdan biri TV'de bu bölüme denk gelip kaydını alırsa çok güzel olur.
yalnız lui kötü karakter değil aslında yani oda iyi karakter , yani şey yani soğuk karakter yani ama lui karakter şey gibi konuşmiyor yani kai gibi konuşmiyor yani.
SpoilerÇocuğun gözüne Beyblade fırlattı çok iyi niyetli olduğu söylenemez İnsanlara da kötü davranıyor.
o kazayladır , lui ' ni tek istediği beybladi parçalamaktı yani valtı parçalamak değil mesela kai ' de oda aynı şey istiyordu beybladi parçalamakta.
Kazayla değil. Daha önce de yapmış.
Lütfen düzgün cümle kur okurken beynim yanıyor
Düşüncelerime çevirmen oldun adamım
benim yazılarım ingilizce ben türkiyeden geldim.
Her şey Daigo yüzünden böyle oldu. Bence finalde Superstars Takımı yer almalıydı. Aslında kuracaksın Zac, Shu, Xavier, Quon ve Lui'den oluşan bir takım. Supreme 5 Kimse yenemez onları. Bu arada finalde Wakiya hiç oynayamadı