Haberler:
Cümleni anlayamadım ilk defa başrol yenildi demişsin Takao olsa Takao yenilmezdi çünkü o başrol demişsin Valt da başrol
bu sezonda güzel olan baş rolün hep en güçlü olmayışı ama valtı n yerine takao olsaydı ilk sezondaki bakış açısına göre kesin takao kazanırdı çünkü baş rollere bakış açımız o tarzda söyşeei ki haklıda takao veya gingka olsaydı kesin onlardan biri kazanırdı
Valt ikinci sezonda şampiyon olur diye umuyorum Isınma turuydu bu sezon.
ama 2 ci sezonda shu 'da oda daha da güçlencek.
Gene şansa yeniltirler
Takım turnuvasında final 5'te bitiyordu ama burada 3'te bitti.SpoilerShu'nun da Valt'ın da talihsizlikten kaybetmesine üzüldüm. Geç oldu ama sonunda bitirebildim.Seriyi genel olarak değerlendirmek gerekirse ben epey iyi buldum ve beğendim. Yeni jenerasyon olduğunu hissettiriyor. Diğer serilerin aksine hiç sıkıldığım bir bölüm olmadı. Gerçekçiliğin artması aksiyonun azalması olarak algılansa da bence üstesinden gelmişler. Beyblade'in insanların hayatındaki tek şey olmaması, onların hayatının bir parçası olması güzeldi. Karakterleri sevdim. Takao Kai'nin, Gingka Ryuga'nın gölgesinde kalıyordu ancak Valt hiçbir zaman Shu'dan daha yeteneksiz veya şansla bir yerlere gelen biri gibi görünmedi bana. Beybladeler hakkında pek bilgi verilmedi, bu eksikliktir tabii. Belki diğer sezonda bu konuya değinirler. Ayrıca ben ileride 'kutsal canavar' olarak ifade edilmese de o konunun da işleneceğini düşünüyorum. En sevdiğim yönü karakterlerin kendilerini geliştirmelerini somut biçimde göstermeleri oldu. Zaman içinde yeni fırlatmalar keşfettiler. Sık sık da tahminlerim sonuç vermedi. Beklenmeyen karşılaşmalar ve şampiyonlar oldu...En sevdiklerim Shu ve Wakiya oldu. Ken'i de kişiliğinden ötürü epey seviyorum. Diğer serilerden daha iyi değildi tabii, onlar başka bu başka. Yine de beni heyecanlandırdı
Gerçekten en iyi beyblde serilerin den biriydi burst. Umarım beyblade burst evolutionuda dublajlayıp yayınlar lar
abi ne zaman 52.bölümü çıkacak
52 yok. Sezon finali bu bölüm.
Beyblade burst god bölümleri ne zaman gelcek?