Haberler:
batman diyorki çok konuşuyorsun kes sesini diyor içinden.
Kai'nin Batman versiyonu bildiğin çok cool be cidden
görünüşüne göre bakarsan kai den daha cool çünki karanlık batman.
Kesinlikle Batman daha cool. Bruce Wayne'in çocukluğu da Kai'den daha cool bence. Çizgi romanlarda falan...
bence buyuk bruce daha iyi küçüklüğü pek çok cool değil bide bruce ın yaptıkları bak bide kainin yaptıklarına bak.
Küçükken de cool bence hiç gülmüyor falan hep ciddi. Hatta New 52 evreninde Clark Kent (Superman) ile küçükken tanışmışlar. Clark neden hiç gülmüyorsun falan diyordu. Dövüşmüşlerdi hatta Bruce bunu almıştı. Sonra dost falan oldular. Dünyalar Arası çizgi romanın ismi. Ben de var almıştım. O sahneyi bir ara atarım belki.
parti yaparkende gülüyordu bruce küçüklüğünden deliydi zaten ama doğru bruce çok fazla gülmez sadece görevi için gülmekte rol yapar bukadar.
Mecbur halk arasında ''Milyarder, Egoist Bruce Wayne'' rolünü oynamalı Dizide de şuan o kısımlara girmeye başladılar. Bu arada son bölümlerde partide takıldığı çocuk Hush çizgi romanındaki Tommy Eliot. Bruce'nin küçükken tek gerçek dostuymuş. Bakalım dizide akıbeti ne olacak.
2dakikada Kai nasıl harcanır bölümümüzün sonuna gelmiş bulunmaktayız ; harbi harbi harcadınız Kaiyi yada gerçekleri konuştunuz ama Batmanda baya cool
Kai daha cool bence
keşke bruce dan daha cool olabilirse ama malesef bruce kadar cool değil. evt batman baya cool yani kai den daha cool ama kai daha sakin.
Küçüklüğümden beri ağır Batman hayranıyım ben.Batman'in karlılaştığı, kapıştığı kişilerle Kai karşılaşsın gör o zaman kim daha sakinmiş Kai daha çocuk, Batman kaç yaşında adam Kai'den büyük evlatları var. Batman sadece fiziksel güç ile sınırlı bir karakter değil, Bruce Wayne'in eğitim hayatı da oldukça yoğundur. Kriminal bilimler, adli tıp, bilgisayar, kimya, biyoloji, mühendislik dallarında çeşitli üniversitelerden derecelere sahiptir. İspanyolca, Fransızca, Rusça, Japonca, Çince, Arapça (büyük ihtimalle Türkçe de) bilir. Ayrıca 127 (yüz yirmi yedi evet.) farklı dövüş sanatında da ustadır.