Tasolar

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5085
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1423
  • BeyPuan 36855
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
Ynt: Tasolar
« Yanıtla #1 : Ekim 02, 2026, 21:16:31 »
Ben küçükken metal tasolarım olduğunu hatırlıyorum. Tam düz değil kenarları biraz aşağı gelir gibiydi, şişe kapağı gibi ama o kadar eğimli değil. Bir de etrafı dişli şeklinde kauçuk diske sahip tasolarım vardı. Onlarda Marvel karakterleri vardı hatırlıyorum. Tasoları üst üste dizerken o dişlileri birleştirerek kocaman bi tekerlek haline getirebiliyordun.

Bir de plastik ama bombeli olanlar vardı. Bombesini ters çevirip yere bırakınca, kendini düzeltirken zıplıyordu.

Ayrıca, tasoların yasaklanması muhabbetinden haberim yoktu.
  • 1
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 398
  • BeyPuan 2620
« Yanıtla #2 : Ekim 02, 2026, 23:21:00 »
Ben küçükken metal tasolarım olduğunu hatırlıyorum. Tam düz değil kenarları biraz aşağı gelir gibiydi, şişe kapağı gibi ama o kadar eğimli değil. Bir de etrafı dişli şeklinde kauçuk diske sahip tasolarım vardı. Onlarda Marvel karakterleri vardı hatırlıyorum. Tasoları üst üste dizerken o dişlileri birleştirerek kocaman bi tekerlek haline getirebiliyordun.

Bir de plastik ama bombeli olanlar vardı. Bombesini ters çevirip yere bırakınca, kendini düzeltirken zıplıyordu.

Metal dediklerin Yu-Gi-Oh! tasoları mıydı?
  • 1
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5085
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #3 : Ekim 03, 2026, 12:44:12 »

Metal olanlar YuGiOh dur diye diye düşünüyorum bende de vardı hatta cipsten tasoluk kazanıyordun bende oda vardı tabiki taşınırken hepsi atıldı :'(
Resim internetten alıntı ama aynısı vardı 50 adet alıyordu diye anımsıyorum

Marvel Tasolarıda anımsıyorum 2007 sonrası olması lazım onlar hatta puanları falan da vardı sonra büyükleride çıktı etrafları lastikli birbirine takılmalı
  • 1
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1423
  • BeyPuan 36855
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #4 : Ekim 03, 2026, 19:36:12 »
Metal dediklerin Yu-Gi-Oh! tasoları mıydı?

Motiflerini hiç hatırlamıyorum valla ama mümkündür
  • 0
  • 0

RHunter

• Byrgss
  • *
  • Toplam İleti 398
  • BeyPuan 2620
« Yanıtla #5 : Ekim 05, 2026, 15:41:16 »
Metal olanlar YuGiOh dur diye diye düşünüyorum bende de vardı hatta cipsten tasoluk kazanıyordun bende oda vardı tabiki taşınırken hepsi atıldı :'(
Resim internetten alıntı ama aynısı vardı 50 adet alıyordu diye anımsıyorum

Marvel Tasolarıda anımsıyorum 2007 sonrası olması lazım onlar hatta puanları falan da vardı sonra büyükleride çıktı etrafları lastikli birbirine takılmalı

Bunu hiç bilmiyordum ilginçmiş.
  • 0
  • 0