Haberler:
Herkes komik anılarını yazsın Ben spor parasını vermedim diye bana komando dansı yaptırdılar
Biz onu geçen sene her beden dersinde yapıyoduk Nasıl bir spor parası? Okul devlet okuluysa para istemek yasak. Bizden 50 lira istemişlerdi vermemiştik. Sonra okul kartı parası dediler vermeyenlere vermicez dediler. Onuda vermedim, zorundalar bedava dağıtmaya. 147 yi arayarak okulunuza müfettiş gelmesini sağlayabilirsiniz. Ben hiç aramadım gerek yok bence. Zorlarlarsa arayın ama sadece devlet okulları için özel okullarda 200 300 tl gibi çok yüksek paralarda isteyebilirler birşey yapamazsınız
9.Sınıfta Din dersinde Bağcılardan gelen arkadaşı göstererek, Hocam bu Cami'de sadaka kutusunu patlatıyor demiştik şakasına aklıma geldikçe gülüyorum arada.
haha oan orda olmak isterdim hoca ne dedi ?
Ben de lisede cep telefonumla konuşurken yakalanmıştım, müdür yardımcısı görüp almıştı, ders çıkışında almaya gittiğimde "Vermeyeceğim telefonunu, unut o telefonu" vb. kışkırtıcı sözler söyleyince ben de masanın üstünde duran onun telefonunu alıp "Siz benimkini verin, ben de sizinkini vereyim." demiştim
Senin zamanına göre baya riskli bir hareketmiş
Lisede boşuna Oytun Baba demiyorlarmış