Komik Okul Anıları

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Komik Okul Anıları
« : Eylül 29, 2017, 18:51:52 »
Herkes komik anılarını yazsın

Ben spor parasını vermedim diye bana komando dansı yaptırdılar ;D
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
Ynt: Komik Okul Anıları
« Yanıtla #1 : Eylül 29, 2017, 19:03:37 »
Çok varda aklıma gelmiyor ;D
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #2 : Eylül 29, 2017, 19:11:35 »
Herkes komik anılarını yazsın

Ben spor parasını vermedim diye bana komando dansı yaptırdılar ;D
Biz onu geçen sene her beden dersinde yapıyoduk :D

Nasıl bir spor parası? Okul devlet okuluysa para istemek yasak. Bizden 50 lira istemişlerdi vermemiştik. Sonra okul kartı parası dediler vermeyenlere vermicez dediler. Onuda vermedim, zorundalar bedava dağıtmaya. 147 yi arayarak okulunuza müfettiş gelmesini sağlayabilirsiniz. Ben hiç aramadım gerek yok bence. Zorlarlarsa arayın ama sadece devlet okulları için özel okullarda 200 300 tl gibi çok yüksek paralarda isteyebilirler birşey yapamazsınız :D
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #3 : Eylül 29, 2017, 19:19:26 »
Çok var hangi birini anlatalım :D Zaten ilk okul 4. ve 5.sınıfa kadar sınıfın en yaramazlarından biri olarak gösteriliyordum :D bir ara zirvedeydim hatta. Deli bir arkadaşım vardı :D en iyi dostumdu. Hatta Fen hocası fotosentez nedir, sen de yapıyor musun diye sormuştu ? Bu da bende yapıyorum demişti ;D arada anlatırım böyle şeyleri.
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
« Yanıtla #4 : Eylül 29, 2017, 19:39:30 »
Biz onu geçen sene her beden dersinde yapıyoduk :D

Nasıl bir spor parası? Okul devlet okuluysa para istemek yasak. Bizden 50 lira istemişlerdi vermemiştik. Sonra okul kartı parası dediler vermeyenlere vermicez dediler. Onuda vermedim, zorundalar bedava dağıtmaya. 147 yi arayarak okulunuza müfettiş gelmesini sağlayabilirsiniz. Ben hiç aramadım gerek yok bence. Zorlarlarsa arayın ama sadece devlet okulları için özel okullarda 200 300 tl gibi çok yüksek paralarda isteyebilirler birşey yapamazsınız :D

Bende  para yoktu. Hocaya itiraz ederek kurtardım hepimizi sonra ;D
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #5 : Eylül 29, 2017, 20:06:04 »
Kantinin karşısında cam var camdan çıkınca bahcedesin arkadaş gaz verdi atla da bahçeye öyle gecek son günler hocaların çoğu yok neyse atladim biyerden cart diye ses geldi dar pantolon ne oldu bilmiyorum kalktım ayağa biyerden esiyo kapsonlum flnda yok olsa belime sarardım o rahat ama havalar sıcak annemi ariyom açmıyor kimsede o sıcakta kapşonlu fln getirmemiş en sonunda arkadaş sınıfa kadar götürdü oradanda nasıl bir utancla eve geldim bende hatırlamıyorum ama şimdi hatırlayınca komik geldi buyuzden paylaştım ;)
  • 0
  • 0

Yusuf Kerem

• *
  • Toplam İleti 168
  • BeyPuan 159
« Yanıtla #6 : Eylül 29, 2017, 20:44:54 »
7.Sınıftayken Arkadaşlar Birbirinin Sırasına Yapıştırıcı Sürmüslerdi en son arkadaşım gitti öğretmenin  sandalyesine sürdü hocanın arkası Mahvolmuştu Sonra Üç kişiye 0 verdi  ;D
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #7 : Eylül 30, 2017, 16:03:04 »
9.Sınıfta Din dersinde Bağcılardan gelen arkadaşı göstererek, Hocam bu Cami'de sadaka kutusunu patlatıyor demiştik şakasına :D aklıma geldikçe gülüyorum arada.
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #8 : Eylül 30, 2017, 16:05:19 »
9.Sınıfta Din dersinde Bağcılardan gelen arkadaşı göstererek, Hocam bu Cami'de sadaka kutusunu patlatıyor demiştik şakasına :D aklıma geldikçe gülüyorum arada.
haha oan orda olmak isterdim ;D hoca ne dedi ?
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #9 : Eylül 30, 2017, 16:07:33 »
haha oan orda olmak isterdim ;D hoca ne dedi ?

Hoca birşey demedi :D bunlar sallıyorlar hocam dedi, ama aslında sallamamıştık :)
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #10 : Eylül 30, 2017, 16:38:07 »
Ben de lisede cep telefonumla konuşurken yakalanmıştım, müdür yardımcısı görüp almıştı, ders çıkışında almaya gittiğimde "Vermeyeceğim telefonunu, unut o telefonu" vb. kışkırtıcı sözler söyleyince ben de masanın üstünde duran onun telefonunu alıp "Siz benimkini verin, ben de sizinkini vereyim." demiştim  8)
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
« Yanıtla #11 : Eylül 30, 2017, 16:39:19 »
Ben de lisede cep telefonumla konuşurken yakalanmıştım, müdür yardımcısı görüp almıştı, ders çıkışında almaya gittiğimde "Vermeyeceğim telefonunu, unut o telefonu" vb. kışkırtıcı sözler söyleyince ben de masanın üstünde duran onun telefonunu alıp "Siz benimkini verin, ben de sizinkini vereyim." demiştim  8)

Senin zamanına göre baya riskli bir hareketmiş ;D
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #12 : Eylül 30, 2017, 16:40:02 »

Lisede boşuna Oytun Baba demiyorlarmış :D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #13 : Eylül 30, 2017, 17:23:30 »
Senin zamanına göre baya riskli bir hareketmiş ;D
Aynen yıl 2008 8)

Lisede boşuna Oytun Baba demiyorlarmış :D
Sağ ol adamım, disiplin kurulunda da "Her şeyi telefonuma kavuşmak için yaptım, yine olsa yine yapardım, pişman değilim." deyince 5 gün uzaklaştırma aldım 8)
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #14 : Ekim 01, 2017, 20:37:23 »
Liseden bir şey söyleyeyim okulun bahçesine sokak köpeği aldık  :D hocalar kovaladı ;D
  • 0
  • 0