Yaşadığınız Olay

Melih060

• *
  • Toplam İleti 46
  • BeyPuan 62
Yaşadığınız Olay
« : Şubat 12, 2018, 21:17:17 »
a
  • 0
  • 0

Zenkuro Kurogan

Ynt: Yaşadığınız Olay
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2018, 21:22:34 »
Allah'a Şükür Hiç İndire Gandili Mistik Olaya Rastlamadım, Ama Adım Mustafa Belki Ordan Kurtarırım ;D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2018, 21:27:10 »
Hahaha, hoş geldin dostum. Genelde kaybolanlar yarı yıl tatilinde dönüyorlar. Seninki değişik olmuş. Hoş geldin kral!

Bir gün yoldan çevirdiğim bir kızın ruh durumu ve kişiliğiyle ilgili öyle rastgele yorum yaptım. Çok ilginç bir biçimde nereli olduğunu ve hangi bölümde okuduğunu doğru öngörmüştüm. Sonra sezgilerimin gücünden oldukça etkilendi. Ardından birkaç güzel gün geçirmesini sağladım. 8)
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #3 : Şubat 12, 2018, 21:39:38 »
Tekrardan hoşgeldin kral
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #4 : Şubat 12, 2018, 21:44:10 »
Rüyamda gördüğüm şeyleri gerçek hayatta tekrar yaşıyorum
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5242
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2018, 00:36:42 »
Hahaha, hoş geldin dostum. Genelde kaybolanlar yarı yıl tatilinde dönüyorlar. Seninki değişik olmuş. Hoş geldin kral!

Bir gün yoldan çevirdiğim bir kızın ruh durumu ve kişiliğiyle ilgili öyle rastgele yorum yaptım. Çok ilginç bir biçimde nereli olduğunu ve hangi bölümde okuduğunu doğru öngörmüştüm. Sonra sezgilerimin gücünden oldukça etkilendi. Ardından birkaç güzel gün geçirmesini sağladım. 8)

Yoldan kız düşürme maceranı niye burada anlattın ki? Belli kelimelerine dikkat etmeye çalışmışsın ama yeri değil burası lütfen dikkat edelim.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #6 : Şubat 13, 2018, 00:40:58 »
Yoldan kız düşürme maceranı niye burada anlattın ki? Belli kelimelerine dikkat etmeye çalışmışsın ama yeri değil burası lütfen dikkat edelim.
Bana mistik gelmişti de, sorun olacağını düşünüyorsan silebilirsin dostum. Dediğin gibi sansürlemeye çalıştım birtakım sözcükleri. 8)
  • 0
  • 0

OmgNewMan

• Toplam İleti 108
  • BeyPuan 25
  • Küçük Diye Güldüler Çıkardım V2yi Önümde Eğildiler
« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2018, 00:51:27 »
Aslında biraz komik.Gece yatağıma uzanmış müzik dinliyordum.sonra cinleri düşünmeye başladım.bu olay yaz olduğu için pencereyi açtım.sonrauykum geldi yattım.tam uykuya dalarken çat diye bi ses duydum öyle bi zıpladım ki.başladım ezanlar okumaya fatihalar nas felaklar... Mersem rüzgardan duvardaki panoda duran karton düşmüş  :D
  • 0
  • 0