Haberler:
Yine fantastik sahalar gelmeye başlıyor Ortadaki dişlilerden çıkması kolay olacak mı merak ediyorum.
Bu ÇILGINCA abi. Baya sert çarpışmalara yol açacaktır. Needle ve Ball gibi bitlerin burada artık sakin durma umudu olmayacaktır.Ve bence, Ekstrem Çizgi'den fırlayan Beybladeler bu çukurun kenarına takılıp takla falan atabilir
Şöyle bir video buldum, bir etkinlikte göstermişler.https://streamable.com/ucz2tm
Beyblade bir anda çok güç kaybetti. Önceki sahaya göre daha hızlı sonuçlanan maçlar olabilir.
Yeni stadyum hakkında bir video paylaşmışlar. Nasıl çalıştığını anlatıyorlar ve oynarken gösteriyorlar. Oynadıkları kısım 05:30'da başlıyor. Merkezdeki kısım sürekli iniyor kalkıyor diye anladım ben. Yaptıkları maçlardan pek bir şey anlamadım, çok kısa sürüyor. Videonun sonuna doğru 07:15'te de Corocoro üzerinden postayla satacakları yeni Pheonix Wing'i göstermişler. İnanılmaz iyi.
Evet. Ortası inip kalkıyor. İlginç olmuş. Yeni PhoenixWing Fenerli galiba
Benim de aklıma ilk o geldi Fenerli değilim ama çok beğendim.
Ben orijinal Phoenix Wing'i hala daha çok beğeniyorum. Bu renkleri pek sevemedim. Siyah Cobalt Dragoon çok güzelmiş ama. Orijinalinden daha iyi olmuş siyah Cobalt Dragoon.