3 favori Türk Diziniz ve dizideki ilk 3'ünüz

3 favori Türk Diziniz ve dizideki ilk 3'ünüz
« : Haziran 08, 2020, 23:53:18 »
Böyle bi konu başlattım ve vereceğiniz cevapları cidden çok merak ediyorum. Dizilerde ortak paydada buluştuğum kişilerle karakter bakımından da uyuşucak mıyız acep?

3- Leyla İle Mecnun
*Ismail Abi
*Erdal Bakkal
*Yavuz
2- Kardeş Payı
*Hilmi
*Yiğit
*Kartal
*-*Mafyaların Lideri
1- Kurtlar Vadisi (Pusu yok)
*Polat Alemdar
(Ali Candan ,Yakup Efe Karahanli)
*Süleyman Çakır
*Aslan Bey
  • 0
  • 0
Ismail abiiii
-Hoooooppp

lost longinus

• *
  • Toplam İleti 332
  • BeyPuan 471
  • Orion Pax BC Takım Kaptanı
Ynt: 3 favori Türk Diziniz ve dizideki ilk 3'ünüz
« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2020, 00:19:59 »
Öğretmen
1-Akif
2-Tuğrul
3-Gizem
  • 0
  • 0

« Yanıtla #2 : Haziran 09, 2020, 00:52:31 »
Öğretmen
1-Akif
2-Tuğrul
3-Gizem
Sen pek dizi izlemiyorsun veya yaşın biraz küçük sanırım. Dizinin senaryosunun Zorbalık fikrinin üstüne kurulması etrafında yeşermesi çok güzel ama cast seçimi çok kötü bence , bir yere kadar sabrediyorum ama Mevsimi (Google dan ismine baktım jdjjsj) görünce televizyonu direk kapatıyordum. 😂😂
  • 0
  • 0
Ismail abiiii
-Hoooooppp

lost longinus

• *
  • Toplam İleti 332
  • BeyPuan 471
  • Orion Pax BC Takım Kaptanı
« Yanıtla #3 : Haziran 09, 2020, 09:02:18 »
Sen pek dizi izlemiyorsun veya yaşın biraz küçük sanırım. Dizinin senaryosunun Zorbalık fikrinin üstüne kurulması etrafında yeşermesi çok güzel ama cast seçimi çok kötü bence , bir yere kadar sabrediyorum ama Mevsimi (Google dan ismine baktım jdjjsj) görünce televizyonu direk kapatıyordum. 😂😂
Diziye zaten dün başladım ve yaşım 11. İzlediğim tek dizi bu.
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #4 : Haziran 09, 2020, 10:18:48 »
Ben çok dizi izledim ya ama favorim hangisi bilmiyorum aklımda kalan karakterleri yazayım (sırası karışık)  KVP den bahsedilmiş onun dışında Yusuf Miroğlu, Levent Üsteğmen,Pembe,Fatih Kaptan,Çarli (sayılırmı bu maymun:D),Tarık Tekelioğlu,Maraz Ali,Seymen Ağa,Ediz...
  • 0
  • 0

« Yanıtla #5 : Haziran 09, 2020, 10:21:53 »
Diziye zaten dün başladım ve yaşım 11. İzlediğim tek dizi bu.
Ne güzel ben seni biraz daha büyük düşünmüştüm yaşına göre kendini iyi eğitmişsin. Forumun çok güzel bi kitlesi var.
  • 0
  • 0
Ismail abiiii
-Hoooooppp

« Yanıtla #6 : Haziran 09, 2020, 10:33:52 »
Ben çok dizi izledim ya ama favorim hangisi bilmiyorum aklımda kalan karakterleri yazayım (sırası karışık)  KVP den bahsedilmiş onun dışında Yusuf Miroğlu, Levent Üsteğmen,Pembe,Fatih Kaptan,Çarli (sayılırmı bu maymun:D),Tarık Tekelioğlu,Maraz Ali,Seymen Ağa,Ediz...
Bende çok kararsız kaldım Behzat Ç. Poyraz Karayel vb. diziler de gayet güzel olsalar da bu 3 bence yapılmış en profesyonel iştir o zaman ki siyaseti yeri geldiğinde acımadan yerden yere vurabiliyor olması da büyük bi artısıdır. Bu arada çarlinin bi dönem Ali Ihsan Varol ile kaldığını biliyor muydun 😂😂 Buyrun Benim de duymuştum bende.
  • 0
  • 0
Ismail abiiii
-Hoooooppp

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5079
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #7 : Haziran 09, 2020, 19:59:02 »
Bende çok kararsız kaldım Behzat Ç. Poyraz Karayel vb. diziler de gayet güzel olsalar da bu 3 bence yapılmış en profesyonel iştir o zaman ki siyaseti yeri geldiğinde acımadan yerden yere vurabiliyor olması da büyük bi artısıdır. Bu arada çarlinin bi dönem Ali Ihsan Varol ile kaldığını biliyor muydun 😂😂 Buyrun Benim de duymuştum bende.
Ali İhsan Varol bakıcısıydı Çarlinin sen çarliyi bildiğine göre yaşın baya var neden resminde Gingka var Bakutenci olman lazım :D
  • 0
  • 0