Adolf Hitler'i Şaşırtan Türk Gazetesi

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
Adolf Hitler'i Şaşırtan Türk Gazetesi
« : Mart 07, 2018, 22:46:59 »
Gazete ve özellikle de içindeki haber filmin işlendiği tarihe göre baya mantıklıymış. :D Bir ara izleyeceğim Hitler'in filmlerini.

• 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1624
  • BeyPuan 19396
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Ynt: Adolf Hitler'i Şaşırtan Türk Gazetesi
« Yanıtla #1 : Mart 08, 2018, 08:26:03 »
"Hitler Türkler'i severdi moruq"
  • 0
  • 0

lily

• Toplam İleti 129
  • BeyPuan 48
« Yanıtla #2 : Mart 08, 2018, 14:06:37 »
Bu adam hakkındaki filmlere bayılıyorum, size de izlemenizi tavsiye ederim.Kendisi de çok güçlü bir kişilik olduğundan hayatı ile ilgili filmler oldukça güzel olur.
  • 0
  • 0
彼女だけトンネルが一緒にそれを見ることに関して悲観的な楽天的なトンネルの終末においての彼 女のライトは 現実的なトンネルを持っているライトが、次の列車が分かると見分けるのを見る.

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #3 : Mart 08, 2018, 15:55:39 »
Bu adam hakkındaki filmlere bayılıyorum, size de izlemenizi tavsiye ederim.Kendisi de çok güçlü bir kişilik olduğundan hayatı ile ilgili filmler oldukça güzel olur.

Aynen. Hitlere ve özellikle de onun ilginç psikolojisine büyük sempatim var. İzleyeceğim en kısa zamanda bütün filmlerini.
  • 0
  • 0

Zenkuro Kurogan

« Yanıtla #4 : Mart 08, 2018, 22:21:48 »
Aynen. Hitlere ve özellikle de onun ilginç psikolojisine büyük sempatim var. İzleyeceğim en kısa zamanda bütün filmlerini.
Hitler Aslında Avusturyalı,Ama Kendi Ülkesinde Askere Seçilmedi,Almanyada Seçildi;Hitlerin Kendi Yazdığı Kitap "Kavgam" da Okumuştum  :D
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #5 : Mart 08, 2018, 22:29:03 »
Hitler Aslında Avusturyalı,Ama Kendi Ülkesinde Askere Seçilmedi,Almanyada Seçildi;Hitlerin Kendi Yazdığı Kitap "Kavgam" da Okumuştum  :D

Evet, öyle. Hitler'i bırakacaklardı ressam olacaktı en iyisi. (Baya yetenekliymiş de) Küçükken resim okuluna almamışlar bunu hoca da yahudiymiş, annesinin ölümünden de yahudi doktoru sorumlu tuttuğu söylenir. Çift kişilik hastalığı da vardı (Bipolar) Bir yani çocuk ruhlu, merhametli, iyi niyetli ve kararsız Hitler diğer yanı ise; kararlı, sinirli, atik ve kendinden oldukça emin olan Hitler. Neyse bundan sonrası siyasete girer biraz. :D

• 0
  • 0

Zenkuro Kurogan

« Yanıtla #6 : Mart 08, 2018, 22:33:21 »
Evet, öyle. Hitler'i bırakacaklardı ressam olacaktı en iyisi. (Baya yetenekliymiş de) Küçükken resim okuluna almamışlar bunu hoca da yahudiymiş, annesinin ölümünden de yahudi doktoru sorumlu tuttuğu söylenir. Çift kişilik hastalığı da vardı (Bipolar) Bir yani çocuk ruhlu, merhametli, iyi niyetli ve kararsız Hitler diğer yanı ise; kararlı, sinirli, atik ve kendinden oldukça emin olan Hitler. Neyse bundan sonrası siyasete girer biraz. :D
Evet Ama Babası Ressam Olmasını İstemiyordu
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1624
  • BeyPuan 19396
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #7 : Mart 08, 2018, 22:39:49 »
Evet Ama Babası Ressam Olmasını İstemiyordu
Okuyun yavrum. Okuyun memur olun kafası vardı babasında