Beyblade'in Sinema Filmi Mi Çıkıyor?

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
Ynt: Beyblade'in Sinema Filmi Mi Çıkıyor?
« Yanıtla #30 : Ocak 04, 2021, 22:45:45 »
Live action.
Benim bundan haberim yoktu ama iyi geliyor kulağa O.O
Benimde umudum kalmadı çıkacağına dair ama çıkarsa gitmek isterim
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1294
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
    • Penguen007 YouTube Kanalı!
« Yanıtla #31 : Ocak 05, 2021, 11:33:57 »
çok merak ediyorum live action'sa o kutsal canavaları'beyblade'leri,blader'ları falan umarım güzel birşey olur

Godzilla'yla King Kong'u kapıştıran onu da yapar. Jojo'nun live action filmindeki standlar gibi olacağını tahmin ediyorum. Ama kim bilir belki kutsal canavar göstermezler bile. Belli olmaz.
Benimde umudum kalmadı çıkacağına dair ama çıkarsa gitmek isterim

En erken 2022'de gelecek. Önce

Godzilla vs. Kong

ve

Dune

filmleri çıkacak. Sonra Beyblade.
  • 1
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #32 : Ocak 09, 2021, 17:20:51 »
Godzilla'yla King Kong'u kapıştıran onu da yapar. Jojo'nun live action filmindeki standlar gibi olacağını tahmin ediyorum. Ama kim bilir belki kutsal canavar göstermezler bile. Belli olmaz.
En erken 2022'de gelecek. Önce

Godzilla vs. Kong

ve

Dune

filmleri çıkacak. Sonra Beyblade.
Godzilla vs Kong benimde merak ettiğim bir film sanırım önce çarpışıp sonra dost olacaklar
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #33 : Şubat 25, 2022, 23:34:41 »
Doğru yere mi yazdım bilmiyorum ama haberdende anlaşıldığı üzere bakuten shoot serisinin bir live actionu çıkıyormuş bi yandan vay be diyorum bi yandanda tuhaf hissediyorum çünkü live actionlar o kadarda güzel olmuyor ama beyblade için bi live action nasıl olur bilmiyorum bi neslin Dıranza! diye bağırdığı bakuten shoot live acyionu hakkında ne düşünüyorsunuz

Haber linki:https://geekyapar.com/film/gerekliligini-sorguladigimiz-bir-uyarlama-daha-geliyor-beyblade-filmi-icin-calismalar-basladi/
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #34 : Şubat 25, 2022, 23:46:16 »
Linkteki yazıları kendi düşüncelerin gibi bize sunmasaydın daha iyi olabilirdi :D Bir de Bakuten filmi olacağı kesin değil, ki %99 ihtimalle olmayacak.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1294
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #35 : Şubat 25, 2022, 23:58:34 »
Keşke bu kadar dalga geçen bir makale yazılmasaymış. Bunu birisi okuyorsa ilgisi olduğu için okuyordur. Kim yazdıysa kendini neden herkesten bu kadar üstün görüyor acaba. Sadece 1930'larda çekilmiş Fransız sanat filmi izleyenlerden sanırım.

Bunun dışında çok heyecanlı bir haber benim için. Uzun zamandır bekliyoruz, sonunda çalışmaya başlamaya çalışmaları hoş olmuş :)
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5240
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #36 : Şubat 26, 2022, 00:21:21 »
Yıllardır gelmesini bekliyoruz. Bakalım bu sefer gerçekten çıkacak mı?
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1567
  • BeyPuan 5868
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #37 : Şubat 26, 2022, 19:26:49 »
Üstteki konuda da belirttiğim gibi, live action bir Beyblade filminde maçların sırıtma ihtimali çok yüksek.Baya yüksek bir bütçe gerekiyor efektler için,prodüksiyon için falan.O kadar bütçeli bir şey geleceğini de hiç sanmıyorum.
  • 0
  • 0

Yuri Ivanov

• *
  • Toplam İleti 167
  • BeyPuan 129
  • Beyblade ilk seri <3
« Yanıtla #38 : Şubat 26, 2022, 21:50:33 »
Keşke bu kadar dalga geçen bir makale yazılmasaymış. Bunu birisi okuyorsa ilgisi olduğu için okuyordur. Kim yazdıysa kendini neden herkesten bu kadar üstün görüyor acaba. Sadece 1930'larda çekilmiş Fransız sanat filmi izleyenlerden sanırım.

Bunun dışında çok heyecanlı bir haber benim için. Uzun zamandır bekliyoruz, sonunda çalışmaya başlamaya çalışmaları hoş olmuş :)

Her videolarında süper kahraman filmlerine ağzının suyu aka aka "ağğbi aşşırı iyiydi" diyen bir ekip için, "dönen topaça bağırıyor çok saçma" demek de ironik olmuş :D Ayrıca bakuten shoot'un ilk sezonundaki Souichirou Hiwatari'nin kutsal canavarların gücünden yararlanarak planlarını uygulamaya çalışması vs olabilir konu olarak. Ha avatar last airbender gibi efsane bir şeyi bile filmde aşırı berbat yaptıkları için yapımcılar, bu da öyle olabilir tabii bilemeyiz.
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5240
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #40 : Şubat 27, 2022, 02:27:38 »
Her videolarında süper kahraman filmlerine ağzının suyu aka aka "ağğbi aşşırı iyiydi" diyen bir ekip için, "dönen topaça bağırıyor çok saçma" demek de ironik olmuş :D Ayrıca bakuten shoot'un ilk sezonundaki Souichirou Hiwatari'nin kutsal canavarların gücünden yararlanarak planlarını uygulamaya çalışması vs olabilir konu olarak. Ha avatar last airbender gibi efsane bir şeyi bile filmde aşırı berbat yaptıkları için yapımcılar, bu da öyle olabilir tabii bilemeyiz.

Anime uyarlamaları pek iyi olmuyor. Bunun da kötü olma ihtimali var ama her türlü izleyeceğiz :D

Bu arada bana animeden bağımsız bir hikaye yapacaklarmış gibi geliyor.

Üstteki konuda da belirttiğim gibi, live action bir Beyblade filminde maçların sırıtma ihtimali çok yüksek.Baya yüksek bir bütçe gerekiyor efektler için,prodüksiyon için falan.O kadar bütçeli bir şey geleceğini de hiç sanmıyorum.

Çağımızda çok sağlam efektli filmler yapılıyor. Bunun da üstesinden gelirler.
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1294
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #41 : Şubat 27, 2022, 02:27:59 »

Neden sanmıyorsun? "Böyle bir film yapmaya çalışalım ama gereken bütçeyi ayırmayalım ve kendi ayağımıza sıkmış olalım" mı diyecekler?

Detective Pikachu oluyorsa, Sonic the Hedgehog oluyorsa, bu da olur.
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1567
  • BeyPuan 5868
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #42 : Şubat 28, 2022, 01:53:10 »
Neden sanmıyorsun? "Böyle bir film yapmaya çalışalım ama gereken bütçeyi ayırmayalım ve kendi ayağımıza sıkmış olalım" mı diyecekler?

Detective Pikachu oluyorsa, Sonic the Hedgehog oluyorsa, bu da olur.
Beyblade ile Pokemon ya da Sonic'in popülerliği asla bir değil.Beyblade'i ne kadar iyi yaparsan yap sinemada az izlenme ihtimali var.Kitlesi diğerlerine göre az ne yazık ki.Böyle bir riske büyük bütçe ayıracaklarını düşünmüyorum.Umarım yanılırım bence Beyblade ikisinden de fazlasını hakediyor.  :D
  • 0
  • 0

Penguen007

• X Meta Chaser
  • *
  • Toplam İleti 1294
  • BeyPuan 36254
  • 🧙 Büyücü 🧙
« Yanıtla #43 : Mart 02, 2022, 19:43:26 »
Beyblade ile Pokemon ya da Sonic'in popülerliği asla bir değil.Beyblade'i ne kadar iyi yaparsan yap sinemada az izlenme ihtimali var.Kitlesi diğerlerine göre az ne yazık ki.Böyle bir riske büyük bütçe ayıracaklarını düşünmüyorum.Umarım yanılırım bence Beyblade ikisinden de fazlasını hakediyor.  :D

Gerekli kalite standardına eriştirmeye yetecek bütçeyi temin etmeme gibi bir hataya düşmelerini beklemeyi absürt buldum.
  • 0
  • 0

« Yanıtla #44 : Mart 12, 2022, 21:45:53 »
Güzel olacağını düşünmüyorum.
  • 0
  • 0