Haberler:
Live action.Benim bundan haberim yoktu ama iyi geliyor kulağa O.O
çok merak ediyorum live action'sa o kutsal canavaları'beyblade'leri,blader'ları falan umarım güzel birşey olur
Benimde umudum kalmadı çıkacağına dair ama çıkarsa gitmek isterim
Godzilla'yla King Kong'u kapıştıran onu da yapar. Jojo'nun live action filmindeki standlar gibi olacağını tahmin ediyorum. Ama kim bilir belki kutsal canavar göstermezler bile. Belli olmaz.En erken 2022'de gelecek. ÖnceGodzilla vs. KongveDunefilmleri çıkacak. Sonra Beyblade.
Keşke bu kadar dalga geçen bir makale yazılmasaymış. Bunu birisi okuyorsa ilgisi olduğu için okuyordur. Kim yazdıysa kendini neden herkesten bu kadar üstün görüyor acaba. Sadece 1930'larda çekilmiş Fransız sanat filmi izleyenlerden sanırım.Bunun dışında çok heyecanlı bir haber benim için. Uzun zamandır bekliyoruz, sonunda çalışmaya başlamaya çalışmaları hoş olmuş
Her videolarında süper kahraman filmlerine ağzının suyu aka aka "ağğbi aşşırı iyiydi" diyen bir ekip için, "dönen topaça bağırıyor çok saçma" demek de ironik olmuş Ayrıca bakuten shoot'un ilk sezonundaki Souichirou Hiwatari'nin kutsal canavarların gücünden yararlanarak planlarını uygulamaya çalışması vs olabilir konu olarak. Ha avatar last airbender gibi efsane bir şeyi bile filmde aşırı berbat yaptıkları için yapımcılar, bu da öyle olabilir tabii bilemeyiz.
Üstteki konuda da belirttiğim gibi, live action bir Beyblade filminde maçların sırıtma ihtimali çok yüksek.Baya yüksek bir bütçe gerekiyor efektler için,prodüksiyon için falan.O kadar bütçeli bir şey geleceğini de hiç sanmıyorum.
Neden sanmıyorsun? "Böyle bir film yapmaya çalışalım ama gereken bütçeyi ayırmayalım ve kendi ayağımıza sıkmış olalım" mı diyecekler?Detective Pikachu oluyorsa, Sonic the Hedgehog oluyorsa, bu da olur.
Beyblade ile Pokemon ya da Sonic'in popülerliği asla bir değil.Beyblade'i ne kadar iyi yaparsan yap sinemada az izlenme ihtimali var.Kitlesi diğerlerine göre az ne yazık ki.Böyle bir riske büyük bütçe ayıracaklarını düşünmüyorum.Umarım yanılırım bence Beyblade ikisinden de fazlasını hakediyor.