Son İletiler

Sayfa: 1 2 3 ... 10
1
Beyblade Takımları / Ynt: 1915 Beyblade Takımı
« Son İleti Gönderen: Emre şentürk Kasım 30, 2023, 09:26:41 »
Takıma Katılmak istiyorum
2
Beyblade Takımları / 1915 Beyblade Takımı
« Son İleti Gönderen: Milliacar Kasım 30, 2023, 00:36:20 »
Takım Adı: 1915 Beyblade Takımı

Takım Logosu: ...

Takım Renkleri: Kırmızı-Beyaz

Takım Oyuncuları:

As Oyuncu / Takım Kaptanı: @Milliacar
As Oyuncu: @Emre şentürk
Yedek Oyuncu: ...
Yedek Oyuncu: ...
3
Metal Masters / Ynt: Beyblade - Metal Masters - 10. Bölüm
« Son İleti Gönderen: Sir97 Kasım 30, 2023, 00:08:21 »
9.15 te çalan şarkı nedir 2017 de bi arkadaş sormuş ama cevaptaki linke artık ulaşılamıyor hesap kapandığı için.
4
Beyblade Takımları / Ynt: Fırtına Rüzgarları Beyblade Takımı
« Son İleti Gönderen: tjktv Kasım 29, 2023, 21:49:10 »
geceleri ağlıyorum
5
Metal Fury / Ynt: Beyblade - Metal Fury - 21. Bölüm
« Son İleti Gönderen: ryuyuuujgaa Kasım 28, 2023, 23:52:12 »
tabiki yunan(roma) mitolojisine görede zeus(jupiter)kazanır
gingka kazanirdi her turlu boyle onemli sahnelerde kazaniyor
6
Burst Turbo / Ynt: Beyblade - Burst Cho Z - 36. Bölüm
« Son İleti Gönderen: Shirasagi Lui Kasım 28, 2023, 08:49:41 »
Oha! Adam herşeyi çalmış be! Bir dakika lan! O sağındaki cepte, mavi olan beyblade... DURANZA MI LAN O??! DURANZAYI NEREDEN BULDUN LA ŞEREFSİZ?!  ??? ???
knk dranza değil o başka bey
7
Burst Turbo / Ynt: Beyblade - Burst Cho Z - 36. Bölüm
« Son İleti Gönderen: TheSpectre Kasım 28, 2023, 00:50:25 »
Oha! Adam herşeyi çalmış be! Bir dakika lan! O sağındaki cepte, mavi olan beyblade... DURANZA MI LAN O??! DURANZAYI NEREDEN BULDUN LA ŞEREFSİZ?!  ??? ???
8
Yarışmalar / Ynt: 2. Beyblade SAMV Yarışması
« Son İleti Gönderen: Takao Kasım 26, 2023, 22:38:15 »
Yarışmanın süresi 30 Aralık'a kadar uzatılmıştır!
9
Metal Masters / Ynt: Beyblade - Metal Masters - 39. Bölüm
« Son İleti Gönderen: Dark Eagle Kasım 26, 2023, 19:35:37 »
Türkçe dublajdan nefret ediyorum (Sayfaya yada yönetici ekibine lafım yok yanlış anlaşılmasın) Ama gerçekten Hades e Rades diyince ne değişti? Zeus a Leus diyince noldu yani artık bırakın şu çocuklar müslüman kalacak baskısını Kimse kimsenin dinine karışamaz Laik bir ülkedeyiz İsteyen Hades e tapar isteyen Allah'a isteyen Puta sen tarafsız şekilde dublajınıyapmalısın Artık birşeyleri sansürlemeyi bırakın Eğer çocuklar bahsettiğiniz kadar küçükse ne bilsin Zeus u Hades i Ne bilsin Cehennemi yada Aptal sözcüğünü? Çocukları koruyacağız diye Yapım ne hale geliyor Ve ne hikmetse bu çocuklar 18 20 yaşına geldiğinde o koruyucu zihniyetin haberi olmadan Madde ve Alkol bağımlısı olup Deist Ateist olarak geziyorlar Suç onların değil Suç sizin bu baskı eğitiminiz Sahnelerin kesilmesi tamam gerçekten ben bile izlerken bazen tüylerim diken diken oluyor ama replikleri sansürlemek çok boş Bırakın tanrı diyin Çocuklar ilerde kendileri zaten anlamını öğrenip kendi yolunu seçer ve seçmesi gerekir Japonlar da Julian ın orijinal ismi Sezar yani İtalyan Lider adamlarda öyle bir yürek varki o ismi taşıyan adamı rezil ediyorlar Yada dinleri ve mitolojik yaratıkları diziye koydukları için kendi halkı tarafından eleştiri görmüyor Çünkü halk ın düşünce yapısı Dinlere ve görüşlere farklılıklara açık ve saygılı Bence sorunlu olan diğer insanlar değil biziz vede toplumun genel düşüncesi İyiki pegasusa da Gegasus falan dememişsiniz
10
3. Sezon (G-Revolution) / Ynt: Beyblade - 3. Sezon - 52. Bölüm
« Son İleti Gönderen: Penguen007 Kasım 26, 2023, 17:03:54 »
İyiki Bakuten Shoot a başlamışım Hiç pişman değilim Bu kadar zamanımı verdim ama değdi Metal Fight tan sonra bunu bitirmek güzel oldu ayrıca Metal Fight ile büyük bir benzerlik var bazı sahneler bana Metal Fight ı hatırlattı bu bölümde aynı Ryuga vs Ginkga Metal Fusion finali gibi Daha çok İyisiyle kötüsüyle güzel bir Yapımdı Eğer 7 sezonu izlemeyi gözüm yerse burst ede başlayabilirim

Bence 7 sezonu birden izlemene gerek yok. Sevdiğin yere kadar izleyebilirsin. Bence Burst'ten de 3 sezon izlemek mesela güzel olur
Sayfa: 1 2 3 ... 10