Son İletiler

Sayfa: 1 2 3 ... 10
1
Etkinlikler ve Duyurular / Ynt: Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
« Son İleti Gönderen: Takao Bugün, 05:57:16 »
Bugün ilginç bir şey oldu ve eski kanalımız açıldı :D Tekrar kapanmasın diye sorun çıkarabilecek videoları sileceğim.

https://www.youtube.com/BeybladeTR

2
X (Sezon 3) / Ynt: Beyblade - X - 119. Bölüm
« Son İleti Gönderen: Ekusu_sushi Mart 15, 2026, 22:45:42 »
Five'ı korkutmayın yaa😔
Bölüm iyiydi ama ekusu'nun bu davranışlarını ben sevemiyorum nedense sanki biraz fazla gibi geliyor, karakteri böyle biliyorum ama bu yüzden çok tuhaf yorumlar gördüm biraz yaşını falan aşıyor sanki🙌🏻
3
« Son İleti Gönderen: dengetipisever Mart 15, 2026, 21:57:16 »
 Bölüm genel olarak güzeldi ama son 2 bölümdür adam akıllı kapışma göremedik artık 2. sezondaki kapışmmaları özledim     

Bence ekusu ryugu ile maçı için biraz delirdi gibi ekusu yu böyle gördüğümü bir 2. sezon son bölümde hatırlıyorum

Yaa tüm persona yeni beyblade alıcak (Ekusu aldıda söyleyeyim strike dran Multi knight fortres Nine ragna rage ) bir kazami alamadı acıyorum şu çocuğa verin yaaaaaaaaaa

Spoiler
Ama şu 120. bölümde tenka dönüyor  acaba steel samuray ı alma ihtimali var mı? Çok klas olur
120. bölümü sabırsızlık ile bekliyorum 

4
« Son İleti Gönderen: Penguen007 Mart 15, 2026, 21:52:55 »
Bir noktada Ekusu'nun Beybladeleri arasında "bu daha güçlü vuruyor, bu daha hızlı gidiyor, bu da ikisinin arası" gibi bir mantık vardı. Brave çıkınca, güç konusunda da hız konusunda da geçmiş evrimleri geride bırakan, side grade olmak yerine ilk upgrade niteliğine sahip bir evrim olarak rasyonalize ettim. Acaba Strike bunun neresinde duruyor?

5 bölüme falan Ekusu vs Kuromu maçını görebileceğimize inanıyorum. Geçen sezon cukkaladıktan sonra yine lokmayı ağzımızdan almak kadar kötü bir şey yapacakları bir dünyada yaşadığıma inanmayı reddediyorum.
5
« Son İleti Gönderen: Yasolio321 Mart 15, 2026, 20:55:44 »
Bölüm genel olarak heyecanlıydı
Spoiler
sonraki bölümde tenkalar geri dönüyor
6
X (Sezon 3) / Beyblade - X - 119. Bölüm
« Son İleti Gönderen: Radek_Eren Mart 15, 2026, 20:38:03 »
7
BBTR Turnuva Duyuruları / Ynt: 10. Dereceli Beyblade TR Turnuvası Başvuruları
« Son İleti Gönderen: Radek_Eren Mart 15, 2026, 20:30:18 »
10. Dereceli Beyblade TR Turnuvası Sonuçları:

Spoiler
1. Khons (Ekipman) / 600+100=700 BeyPuan
2. Gokalip / 400 BeyPuan
3. Noctemis / 200 BeyPuan
4. Shallot
5. RHunter (Stadyum) / 100 BeyPuan
6-8. Twisted, GeneralDranza (Kaçak) ve Wings of Legend
9-15. meybuz, Eggrez, Kurenai Yuri, Jesus, Penguen007, veyso ve roncatto
16. Zer0x (Kaçak)
17. Radek_Eren (Hakem+Çekim) / 100+100=200 BeyPuan

Tüm Katılımcılar: (Soldan Sağa Doğru Birinci Sıra: Misafir, Jesus, Wings of Legend, Terra, Shallot, GeneralDranza (Kaçak), Misafir, veyso ve Kurenai Yuri. Soldan Sağa Doğru İkinci Sıra: Roncatto, Twisted, Penguen007, Noctemis, Khons, Gokalip, Zer0x (Kaçak), Eggrez ve meybuz.)

8
X (Sezon 3) / Ynt: Beyblade - X - 118. Bölüm
« Son İleti Gönderen: UMUTEDİTS61 Mart 15, 2026, 19:44:30 »
4 sorum var
1.Bird niye hala maç kazanamadı
Ya bak 3 sezon oldu ama.1 maç bile kazanamadı 1.sezon hadi neyse ilk sezondu shieru ya kaybetmeside mantıklıydı yani en azından güzel bir maçla kaybetti 2.sezon ilk kapıştığı kişiyi yenerdi bu arada(hani burn un nişanlısı olduğunu sanan)3.sezonda şimdi eight ile kapışacak eight oroshi closter kullanacak ve bird chain blast w diye bir hareket gösterecek yeni umarım yener
2.Şu iki kişi niye sık görülüyor
Hani biri gerçek Ichigo yu seviyor ya o ikisi işte.Büyük ihtimal yapımcılarla ilgili bişidir
3.One niye hep sakin
Yani sezonun en garip karakterleri bana göre herşeyde sakin kalıyor yapımcılar bunu yaparken ne düşündü acaba
4.Tenkalara noldu
2.sezondan sonra hiç konuşulmadı habu bölüm bı ekusu konuyu açtı büyük ihtimal yapımcılar gelecek bölümlerde tenkaları geri getirir özelliklede tenkanın zor bir durumda gelmesi çok iyi olur
9
Beyblade Önerisi / Ynt: Yeni Başlayacak Birisi Ne Yapmalı?
« Son İleti Gönderen: chef Mart 15, 2026, 16:37:35 »
Soar Phoenix alarak koleksiyon girişimine başlamış oldum. Almak istediğim bazı modeller daha var onları kapıştırmayı düşünmüyorum sadece sergileyeceğim bu da onlardan biri. Sizler koleksiyonunuzda kapıştırdığınız veya kapıştırmadığınız ürünleri direkt hepsini rastgele bi kutuda dağınık falan mı tutuyosunuz yoksa sergilemek için ne biliyim özel kutunuz falan var mı?
10
Beyblade Satışı / Ynt: Yeni Beyblade X ürünleri geliyor
« Son İleti Gönderen: EmekliBeyblade Mart 14, 2026, 22:31:40 »
son gelen bilgi bu yönde, sanırım parça parça gelecek yeni ürünler.
Sayfa: 1 2 3 ... 10