Son İletiler

Sayfa: 1 2 3 ... 10
1
X (Sezon 2) / Ynt: Beyblade - X - 71. Bölüm
« Son İleti Gönderen: RHunter Bugün, 02:19:09 »
Zavallı Ryugu kendinden geçmiş hastanelere düşmüş, adamı kaçrıyorlar, üstüne de iyileşince hologram gösterileri havalı girişler vs şekil yapmaya çalışıyorlar hahahah

Ryugu canının derdine düşmüş salın evime gideyim diyor, bunlar almış projektörleri evreni döndürüp, yıldız düşürüp poz kesiyorlar ;D

Spoiler
Rantz (veya adı her ne ise) şu anda cebinde PerseusDark ile mi dolaşıyor acaba? O sistemi Multi icat edecek diyorduk...

Evet Perseus'u taşıyor olması gerekiyor. Tam anlamıyla Multi "icat etti" sayılmaz.

Shelter Drake muhabbeti bayağı saçma olmuş, tamam en çok oyuncağı siz satacaksınız.  ;D

Sürekli üzerimize karakter fırlatıyorlar. Bu karakterlerin derinliğine dair de bir şey görürüz umarım.

Ne münasebet, duymamış olalım. Bir de arka plan hikayesi mi yazacaklar?
2
« Son İleti Gönderen: b2028 Bugün, 01:49:28 »
67'ten itibaren izledim. Kesinlikle 67'ye kadar olan kısımdan iyiydi ama yetmez. Hala iyi bir anime değil. Hala daha ateşli bir beyblade maçı izlemiyorum.
Sürekli üzerimize karakter fırlatıyorlar. Bu karakterlerin derinliğine dair de bir şey görürüz umarım.
Karanlık güç olayını da anlamadım. Bu, X'te metafizik şeyler göreceğimiz anlamına mı geliyor?
İki kule varsa, bu iki kulenin zirvesindekilerin maç yapması kadar da doğal bir şey olamaz. Niye çok büyük bir olay gibi sunuldu? Zaten 2 senelik bina X Tower. :D
Bir de bu animeye müzik lazım abi. G-Rev izleyip geldikten sonra sarmıyor müzikler. Müzik bir animenin yarısıdır.
3
X (Sezon 2) / Ynt: Beyblade - X - 70. Bölüm
« Son İleti Gönderen: RHunter Bugün, 01:33:21 »
Shieru tam düzeliyordu derken yine şizofrene bağlamaya başladı. Yalnız Baito'yu görünce hemen yine kendine geldi. Deli deliyi görünce çomağını saklarmış...   ;D

Yalnız Baito gerçekten sinir ediyor, aşırı yapmacık bir karakter. Bunun dışında hikaye fena ilerlemiyor, bu bölüm hiç sıkılmadım.

Yeşil-mor Viper Tail da bayağı iyiydi, gerçeğibi yapmalarını isterdim.

Spoiler
Bence şu anda hepimiz aynı şeyi hissediyoruz. Solidus Binası'na dair doğru düzgün bi hikaye anlatmadan, bi yaşanmışlık olmadan, iki kuleyi birbirine tokuşturacaklar. Madem o kadar filler cehenneminden geçecektik, o bölümleri Solidus Binası'nı anlatmaya adasaydık ya? Bu binanın da bir önemi olsaydı da iki binanın çatışması sanki hakiki bir önem taşıyormuş gibi hissedebilseydik.

Bu kadar "yüksek" beklentilere hiç sahip değilim ben artık. Tabii ki öyle bir şey olmayacaktı. Bu bölüm de dahil, eziyet çekmeden izlenebilen tüm bölümler bir şekilde mangaya paralel giden bölümlerdi. Filler bölümlere geçtikleri an kalite sıfırlanıyor.
4
X (Sezon 2) / Ynt: Beyblade - X - 68. Bölüm
« Son İleti Gönderen: b2028 Bugün, 01:06:37 »
Fena bölüm değildi. Balık sahnesinin Kenta, Ryuga sahnesine atıf olması da güzeldi.
5
Anime ve Manga / Ynt: Beyblade X Manga Türkçe Çeviri - Ch.22 Eklendi
« Son İleti Gönderen: RHunter Bugün, 00:43:30 »
Başta 5.cilt olmak üzere tüm ciltlerde çeşitli düzenlemeler ve revizeler yapıldı. Bunlara ek olarak da 6.cilt eklendi.

19.bölümün 5.ciltte olmayıp 6.ciltte olduğu ortaya çıkınca, resmi olmasa da 6.cildi 19-20-21-22 olarak toplamda 4 bölüm aldım.

Xtreme Scanlations 22.bölümü 7.ciltte gösterse de 19-20-21-22'nin hepsi kısa bölümler olduğu için 22'nin 7.cilde taşmayacağını düşünüyorum.
6
« Son İleti Gönderen: Penguen007 Mart 16, 2025, 23:44:44 »
Spoiler
Rantz (veya adı her ne ise) şu anda cebinde PerseusDark ile mi dolaşıyor acaba? O sistemi Multi icat edecek diyorduk...

Spoiler
Dragoon ve Pegasus kullanıcılarının tanışma sahnesine yakışan bi ambiyans yaratmışlar aslında bence. Acaba üçüncü sezonda Valkyrie'nin sahibi nasıl biri olacak.

Spoiler
Bu böyleyse, ImpactDragoon'u nasıl overlayacaklar kim bilir.
7
« Son İleti Gönderen: Beyblade Güzeld Mart 16, 2025, 22:28:37 »
İşte bu bu seriye böyle bölümler lazım bu bölüm resmen seriye can verdi birde acaba sondaki kız kim
8
« Son İleti Gönderen: mucahit.kaan Mart 16, 2025, 22:00:44 »
Bu yeni beyblade için yasak beyblade ejderha imparator havası verilmiş gibi, eski konuları mı tekrarlıyorlar bakuganda olduğu gibi :/
9
« Son İleti Gönderen: eldragon46 Mart 16, 2025, 21:52:54 »
Güzel Bir Bölümdü 1 hafta beklemek zorunda kalmak çok üzücü devamını çok merak ettim merakla bekliyorum  8) :o
10
X (Sezon 2) / Beyblade - X - 71. Bölüm
« Son İleti Gönderen: Radek_Eren Mart 16, 2025, 21:24:39 »
Sayfa: 1 2 3 ... 10