Son İletiler

Sayfa: 1 2 3 ... 10
1
Beyblade Önerisi / Ynt: METAL FUSION BEYBLADE RAPIDITY Alınır mı
« Son İleti Gönderen: Yavuz_C Bugün, 22:31:06 »
Heves atmak için alınabilir ama rapidity yerine güncel x serisini takip etmek daha mantıklı bence. Hem tuttuğu için daha sürdürülebilir, yavaş da olsa yeni dalgalar çıkıyor.
 Normalde böyle durumlarda mid fake ürün tavsiye ediliyordu ama son çıkan gümrük yasasıyla birlikte bu pazar baya karaborsaya düştü.
2
Beyblade Önerisi / Ynt: Sorum var
« Son İleti Gönderen: Yavuz_C Bugün, 22:28:15 »
X al. Artık ürünler arası kronik farklılıklar yok toy pro Türkiye'de satılıyor güven sorunun olmasın, orijinaller. Ayrıca arena konusunda bir sınırlama yok istediğin yüzeye at zaten sağlamlar. Ama arena çok şey fark ettiriyor normalde meta olan parçalar leğende-tepside farklı performans gösteriyor. Arena almak zorunda değilsin, ekonomik açıdan zorluyorsa alma. İlk parça olarak hells scythe gibi kolay modellerle başlayabilirsin. Ama ben wizard rod ve shark edge almanı öneririm. Hem kırılma-ezilme gibi riskleri neredeyse yok hem de oldukça iyi parçalar. Normalde silver wolf da çok iyi bir blade ancak arenada kullanırken elinde kalabiliyor, alacaksan bunu da göz önünde bulundur.
Bunun haricinde eğer alabiliyorsan dran buster ve knight shield da öneririm.

Benim bilgim bu kadar, daha çok modeli doğrudan arenada incelemiş kişiler çok daha isabetli konuşacaktır diye düşünüyorum.
3
Beyblade Önerisi / METAL FUSION BEYBLADE RAPIDITY Alınır mı
« Son İleti Gönderen: Leon Bugün, 22:27:36 »
evde arada oynamak için METAL FUSION BEYBLADE RAPIDITY Alınır mı . bu model ve seri hakkında bilgi verirmisiniz.
Arada evde oynamak için alıcam.yoksa başka marka ve seri mi almalıyım
4
Beyblade Önerisi / Sorum var
« Son İleti Gönderen: Leon Bugün, 22:12:14 »
 beyblade x almayı düşünüyorum(başka bir seri önerirseniz oda olabilir) hangi 2 modeli almamı önerirsiniz ve hangi markanın Takara Tomy   Hasbro  Toy Pro ürünü almalıyım bu markaların ürünlerinin farkları nelerdir. bide arena almak gerekir mi tepside ya da evin zeminide beybladeri kapıştırsam sıkıntı olur mu beyblade zarar görür mü. nereden almamı tavsiye edersin.Evde oynamak için alıcam
5
X (Sezon 3) / Ynt: Beyblade - X - 131. Bölüm
« Son İleti Gönderen: Amyrena Bugün, 16:17:01 »
Spoiler
Bölümü izledinmi çok iyidi
Spoiler
yok daha izlemedim tt'de bakıcam şimdi umarım pendragon gözükür bölümdee (╥﹏╥)
6
« Son İleti Gönderen: Beybladefanı Bugün, 14:40:56 »
Ben wikide baktım 133 son bölüm yazıo S3 wikisinde S4 var henüz açılmamış ama bence bu son bölüm S3'ün ehehe
Spoiler
Bölümü izledinmi çok iyidi
7
« Son İleti Gönderen: Amyrena Eylül 03, 2026, 20:24:09 »
3.sezon 135 bolum olcak gibi olcak gibi (136'da olabilir manga 39 chapteri'dan kac bolum çıkar die hesaplayincaa)
Ben wikide baktım 133 son bölüm yazıo S3 wikisinde S4 var henüz açılmamış ama bence bu son bölüm S3'ün ehehe
8
« Son İleti Gönderen: Beybladefanı Eylül 03, 2026, 19:56:01 »
Kesinlikle, aynen öylee ve S4 ile ilgili sahne de alıcazzz!!  ;D :D
3.sezon 135 bolum olcak gibi olcak gibi (136'da olabilir manga 39 chapteri'dan kac bolum çıkar die hesaplayincaa)
9
Burst Rise / Ynt: Beyblade - Burst GT - 37. Bölüm
« Son İleti Gönderen: Penguen007 Eylül 03, 2026, 19:48:38 »
Gwyn "hepsi bu mu" diye soruyor. Şaşırtılmayı istediği düşüncemi pekiştiriyor.

Ayrıca şunu da unutmadan söyleyeyim, elektrikli Driverlar Beyblade'in fırlatıldığı, yani Layer'ın sahip olduğu dönüş yönünün zıttına dönebiliyor. Keşke animede buna daha çok vurgu yapılsaydı. Zıt yöne dönme işi jenerasyonlar boyunca bu kadar vurgulandıktan sonra, "iki yöne aynı anda dönen ejderha" olgusu çok havalı olabilirdi. Bu fırsat kaçırılmamalıydı
10
« Son İleti Gönderen: Amyrena Eylül 03, 2026, 19:02:06 »
Yarın en iyi Beyblade x bölümü geliyor (133.bölüm)
Kesinlikle, aynen öylee ve S4 ile ilgili sahne de alıcazzz!!  ;D :D
Sayfa: 1 2 3 ... 10