Haberler:
Hiçbirisi Bakuten etmez ama onlarında kendilerine göre güzellikleri var mesela ben metali sevmezdim izlemeye başladım gittikçe heycanlaşmaya başladı ve sevmeye başladım burst da gerçekçi bir anime fırlatma şekilleri olsun yere comelmeleri olsun karekterleri olsun oda güzel bir seri izlemeni oneririm
evt ama ilk önce bakuten shootu izlesin , bakuten shoot bi efsane animedir yani yeni seriden daha efsane anime ama burst anime oda bakuten shootu biraz andırıyor gerçekçiği ve karakteride ama burst animede bakuten shootdan daha gerçekçi , Bakuten shootu oda biraz hayal gücü ve az gerçekçi ama 3 sezon g revolutionda oda hayal gücüde biraz daha artırıyor.
Bakuteni zaten izlememismi ben öyle anladim
yok izlemedi özelde mesaj attı bu sabah.
ozaman bakuteni kesin izlesin zamanı varsa Beyblade denilince Bakuten başlar
Beyblade bakuten ilk seri değil mi? Ben yıllardır oyalanıyordum ama aklımdaydı beybladeHatta tsubasa, street fighter.. Hala atarimi saklıyorum. Benim gibi 1000lerce genç olduğuna inanıyorum. Günümüz lol cs go yada diğer veritabanlı oyunlar artık etkilerini kaybediyorlar inan bana. Fiziksel oyun kalmadı, tekrar canlandırabiliriz ve hayal değil. Hayalin beyblade üretimi olsun Diğer bi konu 1000 kişiden 15 kişi aktif, katılıyorum forumda aktif olması için cazip şeyler olmalı. Eksikliğimiz var demiyorum yanlış anlamayın. Bir örnekle gideyim.Vosvos aldım oyuncak araba olanından değil gerçek 66 model vosvos sonra sattım. Vosvos içinde aynı şeyler söyleniyordu yapamazsın kimseyi bulamazsın. Doğuda bi il olmamıza rağmen çabalarımla 6 vosvosu bir araya getirdim. Malatya da şehitlerimiz için 20 vosvos olduk yürüyüş yaptık. Vosvos cafeler açıldı ve hepsi işliyor. Bunu beyblade için neden yapmayalım? Çocuklar artık tablet bilgisayardan sıkıldı, 15 altı yaş grubunu da çekebiliriz, biz büyükler oynadıkça onlar daha çok sarılacaktır eminim. Tek sıkıntımız mesafeler. Dediğim gibi ben başladım forumu ve youtube kanalını paylaşmaya, elbet duyururuz ismimizi. 5 milyon aslında zor bir rakam değil japonya da bu işle uğraşanlar 5 m tıklanıyor, çok da üst düzey bişey yapmıyorlar youtube da biraz gezinirseniz görürsünüz. Ha derseniz nerden çıktın sen iyiydik böyle ona diyecek bişeyim yok Neden böyle bir fikre kapıldığımı bende bilmiyorum ama olsun istiyorum
Bende de atari var o 1000 gençten biri olabilirim
Merhaba dostum o zaman bir kez daha Atari candır yıkık dökük bir tane var onu da tazeleyeceğim bulursam kimsede olmayan kasetlerim vardı kayboldular ama hala Tsubasa kasetim var bitiremediğim tek ve en zor oyun
burstla başlarız madem yüksek sonra bakuteni aşılarız ki bakuten en iyisi olduğu için sevilecektir