Siteyi Büyütmeliyiz

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
Ynt: Siteyi Büyütmeliyiz
« Yanıtla #15 : Ekim 27, 2017, 19:47:53 »
Hiçbirisi Bakuten etmez ama onlarında kendilerine göre güzellikleri var mesela ben metali sevmezdim izlemeye başladım gittikçe heycanlaşmaya başladı ve sevmeye başladım burst da gerçekçi bir anime fırlatma şekilleri olsun yere comelmeleri olsun karekterleri olsun oda güzel bir seri izlemeni oneririm ;)
evt ama ilk önce bakuten shootu izlesin , bakuten shoot bi efsane animedir yani yeni seriden daha efsane anime ama burst anime oda bakuten shootu biraz andırıyor gerçekçiği ve karakteride ama burst animede bakuten shootdan daha gerçekçi , Bakuten shootu oda biraz hayal gücü ve az gerçekçi ama 3 sezon g revolutionda oda hayal gücüde biraz daha artırıyor.
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #16 : Ekim 27, 2017, 19:56:17 »
evt ama ilk önce bakuten shootu izlesin , bakuten shoot bi efsane animedir yani yeni seriden daha efsane anime ama burst anime oda bakuten shootu biraz andırıyor gerçekçiği ve karakteride ama burst animede bakuten shootdan daha gerçekçi , Bakuten shootu oda biraz hayal gücü ve az gerçekçi ama 3 sezon g revolutionda oda hayal gücüde biraz daha artırıyor.
Bakuteni zaten izlememismi ben öyle anladim
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #17 : Ekim 27, 2017, 19:59:01 »
Bakuteni zaten izlememismi ben öyle anladim
yok izlemedi özelde mesaj attı bu sabah.
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #18 : Ekim 27, 2017, 20:01:49 »
yok izlemedi özelde mesaj attı bu sabah.
ozaman bakuteni kesin izlesin zamanı varsa Beyblade denilince Bakuten başlar 8)
  • 0
  • 0

Ankakuşuu

• Toplam İleti 985
  • BeyPuan 79
« Yanıtla #19 : Ekim 27, 2017, 20:02:50 »
ozaman bakuteni kesin izlesin zamanı varsa Beyblade denilince Bakuten başlar 8)
:D bencede izlesin. :D
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5215
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #20 : Ekim 27, 2017, 21:43:58 »
Beyblade bakuten ilk seri değil mi? Ben yıllardır oyalanıyordum ama aklımdaydı beyblade
Hatta tsubasa, street fighter.. Hala atarimi saklıyorum. Benim gibi 1000lerce genç olduğuna inanıyorum. Günümüz lol cs go yada diğer veritabanlı oyunlar artık etkilerini kaybediyorlar inan bana. Fiziksel oyun kalmadı, tekrar canlandırabiliriz ve hayal değil. Hayalin beyblade üretimi olsun ;)

Diğer bi konu 1000 kişiden 15 kişi aktif, katılıyorum forumda aktif olması için cazip şeyler olmalı. Eksikliğimiz var demiyorum yanlış anlamayın. Bir örnekle gideyim.

Vosvos aldım oyuncak araba olanından değil gerçek 66 model vosvos sonra sattım. Vosvos içinde aynı şeyler söyleniyordu yapamazsın kimseyi bulamazsın. Doğuda bi il olmamıza rağmen çabalarımla 6 vosvosu bir araya getirdim. Malatya da şehitlerimiz için 20 vosvos olduk yürüyüş yaptık. Vosvos cafeler açıldı ve hepsi işliyor. Bunu beyblade için neden yapmayalım?

Çocuklar artık tablet bilgisayardan sıkıldı, 15 altı yaş grubunu da çekebiliriz, biz büyükler oynadıkça onlar daha çok sarılacaktır eminim. Tek sıkıntımız mesafeler. Dediğim gibi ben başladım forumu ve youtube kanalını paylaşmaya, elbet duyururuz ismimizi. 5 milyon aslında zor bir rakam değil japonya da bu işle uğraşanlar 5 m tıklanıyor, çok da üst düzey bişey yapmıyorlar youtube da biraz gezinirseniz görürsünüz. Ha derseniz nerden çıktın sen iyiydik böyle ona diyecek bişeyim yok :) Neden böyle bir fikre kapıldığımı bende bilmiyorum ama olsun istiyorum :)

Senin gibi büyük hayalleri olan biri daha gelmişti siteye ama kendini beğenmiş ve daha uzun yazı yazan biriydi. Biz gerçekçi yaklaşımda bulununca mesajlarını silip gitmişti. Umarım seni de kaçırmayız :D Bence hedeflerini düşürmen lazım.
  • 0
  • 0

ERTUĞRUL

• *
  • Toplam İleti 1132
  • BeyPuan 511
  • Saldır Tempo!!
« Yanıtla #21 : Ekim 27, 2017, 22:23:22 »
Hayalleri diğerinin dediklerinden daha mantıklı. Üzerine çok düşülse belki olacak şeyler ama bu işle uğraşan iyi bir ekip olması lazım. Keşke İstanbul'da olsaydın :D
  • 0
  • 0

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
  • Arkamda bırakacağım tek gerçek PLA
« Yanıtla #22 : Ekim 27, 2017, 22:38:21 »
Kendi maddi özgürlüğümü şu 1 bucuk ayda ki sınavlarla kazanırsam ciddiyetimi belli edeceğim Allahın izniyle :)
Bugün forumu biraz gezdim yeri gelmişken söyleyeyim ertuğrul usta hala site sana yük oluyor mu bağış yapabilirim kenarda ayırdığım para var 10 20 lira öyle yada böyle gidiyor taşın altına elimizi atalım şimdiden

Takao bu arada ben kendimi beğenmiş bi insan değilim biliyorum öyle birşey de kastetmediğini yine de belirteyim :))
Ben hayallerimi düşüreceğime sizde destek verirseniz hayallerin bize olan mesafesini düşürebiliriz ;)

Bakalım yapabileceklerimiz kısıtlı olsa da şuan bir gelişim göstereceğimize inanıyorum tabi ki sizin fikirleriniz de konuyu belirleyecektir. İlk etap için sorum şu kitlemizi nasıl geliştirebiliriz fikirleri toplayalım derim eğer kitleyi genişletmekte hem fikirsek :)

Aklıma yeni bir hayal geldi düşünsenize türkiyede ki rapçilerden biri klibinde beyblade in reklamını yapıyor ne kadar zor olabilir :) Kimin çevresinde rapçi var diyeceksiniz haklısınız ama bilmiyorum aklıma durmadan fikirler geliyor :))
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5044
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #23 : Ekim 28, 2017, 18:08:56 »
Beyblade bakuten ilk seri değil mi? Ben yıllardır oyalanıyordum ama aklımdaydı beyblade
Hatta tsubasa, street fighter.. Hala atarimi saklıyorum. Benim gibi 1000lerce genç olduğuna inanıyorum. Günümüz lol cs go yada diğer veritabanlı oyunlar artık etkilerini kaybediyorlar inan bana. Fiziksel oyun kalmadı, tekrar canlandırabiliriz ve hayal değil. Hayalin beyblade üretimi olsun ;)

Diğer bi konu 1000 kişiden 15 kişi aktif, katılıyorum forumda aktif olması için cazip şeyler olmalı. Eksikliğimiz var demiyorum yanlış anlamayın. Bir örnekle gideyim.

Vosvos aldım oyuncak araba olanından değil gerçek 66 model vosvos sonra sattım. Vosvos içinde aynı şeyler söyleniyordu yapamazsın kimseyi bulamazsın. Doğuda bi il olmamıza rağmen çabalarımla 6 vosvosu bir araya getirdim. Malatya da şehitlerimiz için 20 vosvos olduk yürüyüş yaptık. Vosvos cafeler açıldı ve hepsi işliyor. Bunu beyblade için neden yapmayalım?

Çocuklar artık tablet bilgisayardan sıkıldı, 15 altı yaş grubunu da çekebiliriz, biz büyükler oynadıkça onlar daha çok sarılacaktır eminim. Tek sıkıntımız mesafeler. Dediğim gibi ben başladım forumu ve youtube kanalını paylaşmaya, elbet duyururuz ismimizi. 5 milyon aslında zor bir rakam değil japonya da bu işle uğraşanlar 5 m tıklanıyor, çok da üst düzey bişey yapmıyorlar youtube da biraz gezinirseniz görürsünüz. Ha derseniz nerden çıktın sen iyiydik böyle ona diyecek bişeyim yok :) Neden böyle bir fikre kapıldığımı bende bilmiyorum ama olsun istiyorum :)
Bende de atari var o 1000 gençten biri olabilirim ;D
  • 0
  • 0

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
« Yanıtla #24 : Ekim 28, 2017, 21:14:41 »
Bende de atari var o 1000 gençten biri olabilirim ;D

Merhaba dostum o zaman bir kez daha :D Atari candır yıkık dökük bir tane var onu da tazeleyeceğim bulursam kimsede olmayan kasetlerim vardı kayboldular ama hala Tsubasa kasetim var bitiremediğim tek ve en zor oyun :(
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5044
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #25 : Ekim 28, 2017, 21:24:00 »

Merhaba dostum o zaman bir kez daha :D Atari candır yıkık dökük bir tane var onu da tazeleyeceğim bulursam kimsede olmayan kasetlerim vardı kayboldular ama hala Tsubasa kasetim var bitiremediğim tek ve en zor oyun :(
Buraya bakmanı öneririm
http://forum.beybladetr.com/oyun/atari/
  • 0
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
« Yanıtla #26 : Ekim 28, 2017, 21:29:15 »
Fikirlerine ve kendinde sorumluluk hissetmene saygı duyuyorum. Bir şeyler başarmak mümkün ancak çok büyük çaplı olacağına inanmıyorum maalesef. Beyblade bilmeyen insanların tanıyarak sevmesi mümkün; bunun yanı sıra çocukluğunda izleyip şu anda umurunda olmayan bir kitle de var. Geçen Dost Kayaoğlu bir videosunda Beyblade diye bir anime vardı, hiç sevemedim falan dedi. Yani bilen de sevmeyebilir. Bakuten Shoot ile tanıyanlarda bir duygusallık oluyor; diğer sezonlarla tanıyanların yaşları küçük ve zaten pek çok şey izlemiş oldukları için sıradan bir anime gibi algılıyorlar ki bu normal bir şey. Kısaca bir şeyler yapması gereken kitle artık bunu geride bıraktı. Bırakmayanlar da zaten bir şekilde burayı buldu  :)

Herkes olumlu şeyler söylerken ben olumsuz söylemiş gibi oldum. Gerçekçi olmaya çalışıyorum sadece. Burayı seviyorum, ders çalışmam gereken bazı saatlerde burada zaman geçiriyorum. Bir şey yapılması gerekse yapmak da isterim. Umarım iyi olur Beyblade ve bu güzide forum için :)
  • 0
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #27 : Ekim 28, 2017, 21:37:04 »
düşüncelerin güzel  yapılırsa yapılabilir ama sende içindesinki herkes farklı şehirlerde  ortak bir yerde oluşan bir kitle yok yapım olarak  burstla başlarız madem yüksek sonra bakuteni aşılarız ki bakuten en iyisi olduğu için sevilecektir de     yaş bakımından belki küçük yaş lar daha çoktur ama elbet daha büyükler vardı bu sitede yaş ortalaması bakımından  15 ve üstü  100 kişi var oy verenler 126 kişi bütün herkes oy verse yaş ortalamasınıda paylaşabiliriz    izlenme sayısını artırmakta yapılabilir  ama okadar fazla kişinin ilgilenseler bile  katılcaklarını sanmam dedikleri gibi sotedeki üye sayısı 1000 i geçseden 15 den fazla aktig olan yok sadece 1 kez 21 üye 31 ziyaretçi vardı o da dakikalık   site harika bir ortam zevkli konuşmak harika  falan ama ilgilenen yada ilgilendiğini söyleyebilecek fazla kişi yok    sitede olsa bile yaş anketine katılmıyolar mesela    güzel düşünceler ama gerçek olması için ônce sitedekileri uyandırmamız lazım ki oda zor görünüyor   hatta çok zor   
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #28 : Ekim 28, 2017, 21:39:39 »
burstla başlarız madem yüksek sonra bakuteni aşılarız ki bakuten en iyisi olduğu için sevilecektir   
ben 4 yaşındaki kardeşime niloya izlerken aşıladıysam okadarda zor olmasa gerek :D
  • 0
  • 0

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
« Yanıtla #29 : Ekim 28, 2017, 21:48:29 »
Bushra gerçekçi yorumlara her zaman ihtiyacımız var teşekkür ederim olumsuz söyleseydin de bu da bir katkıdır o konuda için rahat olsun. Dediğin doğru katılıyorum fakat mesela ben çok geç farkettim bu formu. Benim gibi insanların sayısı vardır. Şuan ben ve kardeşimde burdan haberdar oldu ikimizde 5 kişiye söylesek 10 kişi eder. En azından merak edip gelseler bile bir gelişmedir.
Bu ortam msn ortamını hatırlatıyor ayrıca bu da beni çeken başka bir konuydu :)

Ardivas dostum sende bu konuda haklısın, çoğumuz ayrı ve uzak yerlerdeyiz. Ama bir bahane olur da bir araya gelsek fena mı olur :) Hemen şimdi olacak diye bir şey yok örnek veriyorum 2 yıl sonra 25 kişi buluşup karadeniz turu yaparak beyblade yazılı yazsa t-shirt kışsa montlarımızla etrafta gezdiğimizi oralarda insanların içinde turnuva yaptığımızı :) 2 günlük küçük bir tatil kimseye zor gelmez. Maddiyat akla geliyor böyle şeylerde inan onu da hallederiz. Bu tür şeyler bile düşününce güzel :) Benim amacım beyblade platformu adı altında insanlarla kaynaşmak
  • 0
  • 0