Siteyi Büyütmeliyiz

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
  • Arkamda bırakacağım tek gerçek PLA
Ynt: Siteyi Büyütmeliyiz
« Yanıtla #45 : Ekim 29, 2017, 13:01:52 »
Başka You Tube kanallarına mesaj atıp üye çağırma işini sitenin ilk zamanlarında denemiştik ve pek işe yaramamıştı. hazırateş üye ama hiç girmiyor. Ertuğrul'un kanalı büyük ama ilgiyi daha çok Beyblade TR kanalına çekmek isterim. Açıkçası forumla ilgilenmek yeterince vakit alıyor o yüzden diğer sosyal medya hesaplarına pek bakamıyoruz.

O zaman beyblade Tr youtube kanalı ve forum sitemizi paylaşalım. Dediğin doğru şimdi farkettim. Ertuğruldan bir video hazırlamısını rica ediyorum sadece hem kendi aboneleri ve yayıldığı kitleyi uyandırır eğer yapabilirse hemde Beyblade TR ye abone olunması takip edilmesini ister.

Hazirates gibi diğer kanallar gelmediyse haklarını kaybetmişler artık kendileri gelirse elbette kapımız açıktır ama haklısın takao bidaha yazmaya gerek yok.

Dediğim gibi Beyblade TR yi geliştirelim küçük çocukların en çok ne videosu izlediğine baktım twicher ların yönlendirmesi de bunda etkili.
Bir kaç görüşme yapacağım sizlere sorarak uygun bir zamanda. Örneğin Lol yayıncılarından rica ederiz kıracaklarını sanmam.
Birde instagram açılırsa o da gayet keyifli olur küçük küçük videolar canlı yayınlar vs.
Bunu ekip işi haline getirebiliriz zaten en çok vakti burda geçiriyoruz.
Yönlendirmeyi ben yapmak istemiyorum dediğim gibi aranıza yeni katıldım mod veya yöneticilerimiz uygun olduklarında en azından sosyal hesaplarla ilgili durumları değerlendirebilirler. İnstagram hesabı ve Facebook hesabını bir kaç arkadaşla paylaşıp kendi omuzlarında yükü dağıtabilirler.
Gayet güzel fikirler çıkıyor ve hepsi de zamanla olacak şeyler bu bile şuan forumu hareketlendirdi gibi :)

Olur daichi olurda video çekersen sende Beyblade TR ye ve forum sitemize bekleriz gibi bir ekleme yaparsan bundan sonra onu görüp gelecek 5 kişi bile artıdır bizim için, düşünmen ve destek olman çok güzel teşekkürler
  • 0
  • 0

ERTUĞRUL

• *
  • Toplam İleti 1132
  • BeyPuan 511
  • Saldır Tempo!!
« Yanıtla #46 : Ekim 29, 2017, 14:44:32 »
beybladetr diye bir Insatgram hesabı açtık. PLA da Instagram moderatörümüz oldu. Hepinizden takip bekliyoruz.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #47 : Ekim 29, 2017, 18:08:12 »
beybladetr diye bir Insatgram hesabı açtık. PLA da Instagram moderatörümüz oldu. Hepinizden takip bekliyoruz.
İnstagrama girmiyorum bilgisayarda takıldığım için. Ama yinede bilgisayardan girip takip edeceğim. Ettim şuan :D O değilde dikkatimi çekti niye birsürü kişiyi takip ediyor sayfa? Bence hesapta kimseyi takip etmemeniz lazım. Yani yanlış anlamayın niye takip ediyorsunuzki? Birde hesabı takip edenlere baktım türkten çok yabancı var niye?
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5215
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #48 : Ekim 29, 2017, 18:31:51 »
İnstagrama girmiyorum bilgisayarda takıldığım için. Ama yinede bilgisayardan girip takip edeceğim. Ettim şuan :D O değilde dikkatimi çekti niye birsürü kişiyi takip ediyor sayfa? Bence hesapta kimseyi takip etmemeniz lazım. Yani yanlış anlamayın niye takip ediyorsunuzki? Birde hesabı takip edenlere baktım türkten çok yabancı var niye?

Sayfayı şuanda PLA yönetiyor. Benim de hoşuma giden bir şey değil ama reklam olsun diye herkesi takip edip geri dönüş yapmalarını ummak lazım. Instagram'ın raconu böyle :D Yeterli takipçiye ulaşınca da herkesi takipten bırakacaksın.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #49 : Ekim 29, 2017, 18:41:08 »
Güzel oldu, tıpkı foruma yardımcı moderatör seçer gibi, sosyal medya hesaplarına da moderatör seçilmesi aklımdaydı benim de. Önerim birimiz Facebook, birimiz Youtube, birimiz de Twitter için üstlensin bu görevi. Forumun ne olduğunu, hâlâ forum diye bir şey olup olmadığını bilmeyen kitle var (ben de bunlardan biriydim). O nedenle sağlam bir Facebook grubu ve sayfası yapılıp içimizden birilerinin yönetmesi güzel olur. Yine ilân aç bence Ertuğrul 8)

Ayrıca tabiî ki bundan sonraki videolarımda söz edeyim Beyblade TR sitesinden ;)
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #50 : Ekim 29, 2017, 19:22:15 »
Sayfayı şuanda PLA yönetiyor. Benim de hoşuma giden bir şey değil ama reklam olsun diye herkesi takip edip geri dönüş yapmalarını ummak lazım. Instagram'ın raconu böyle :D Yeterli takipçiye ulaşınca da herkesi takipten bırakacaksın.
İnstagramdaki olayı bilmiyorum ancak youtubedeki olaya benziyor hiç sevmem nefret ederim. Karşılıklı abone yapıyorlar. birsürü yan hesap açıp birbirlerine karşılıklı abone oluyorlar. Açıkçası abone olan kişi seni gerçekten sevdiği için abone olmadıysa hiçbir önemi yok
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1202
  • BeyPuan 571
  • Spriggan 🔥
« Yanıtla #51 : Ekim 29, 2017, 19:29:49 »
İnstagramdaki olayı bilmiyorum ancak youtubedeki olaya benziyor hiç sevmem nefret ederim. Karşılıklı abone yapıyorlar. birsürü yan hesap açıp birbirlerine karşılıklı abone oluyorlar. Açıkçası abone olan kişi seni gerçekten sevdiği için abone olmadıysa hiçbir önemi yok
Gerçekten Katılıyorum bana bunu yapan çok kişi var sana abone oldum sende bana olurmusun diyo bende kıyamıyorum oluyorum ama bence bu çok yanlış emek veriyorsan ve kalite varsa videolarinda zaten sana abone olan benim değişimle has kitle çıkar 8)
  • 0
  • 0

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
« Yanıtla #52 : Ekim 29, 2017, 19:32:48 »
Şimdi öncelikle sayıyı arttırmalıyız fake hesap görünmemek için birde rakiplerimiz olan 2 sayfanın takipçi sayısına ulaşmamız lazım. Bundan dolayı böyle bir strateji yaptım. 2 haftaya kalmaz bırakacağım takip ettiklerimi. Şuan artık Türklere yöneldim, beyblade le uğraşanlara öncelik verdim. Ama takip etmeden dikkatlerini çekemeyiz.

sayımız 1000 e ulaştıktan sonra artık takip etmeyeceğim kimseyi zaten dikkat çekmiş oluruz ve kitlemiz gelişir.

Yanlış, eksik yada düzenlenmesi gereken durumlar varsa söylemeniz yeterli
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2624
  • BeyPuan 10637
« Yanıtla #53 : Ekim 29, 2017, 19:39:52 »
Bence bir kere takip ettin daha bırakma, sonuçta adamda seni takip etmiş, kırmaya gerek yok. gerek yok böle şeylere dediğim gibi beybladeyi sevdiği için takip etmiyorsa hiç önemi yok

Gerçekten Katılıyorum bana bunu yapan çok kişi var sana abone oldum sende bana olurmusun diyo bende kıyamıyorum oluyorum ama bence bu çok yanlış emek veriyorsan ve kalite varsa videolarinda zaten sana abone olan benim değişimle has kitle çıkar 8)

Öle kişilere bende abone oluyorum ancak zaten onlar abone oluyor sen olmasan bile. Sen hayır olmayacağım desende çıkmazlar.
  • 0
  • 0

PLA

• Phoenix #
  • *
  • Toplam İleti 220
  • BeyPuan 191
« Yanıtla #54 : Ekim 29, 2017, 20:16:24 »
Birde bu konu altında youtube hesaplarınızdan da takipleşmenizi öneririm. Birbirimize her konuda destek olmalıyız herkes youtube ismini yazarsa takipleşmek kolay olur yine de sizlerin bileceği iş
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5215
  • BeyPuan 10859
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #55 : Ekim 29, 2017, 20:23:52 »
Bence bir kere takip ettin daha bırakma, sonuçta adamda seni takip etmiş, kırmaya gerek yok. gerek yok böle şeylere dediğim gibi beybladeyi sevdiği için takip etmiyorsa hiç önemi yok

Instagram'da durumlar biraz farklı. Dediğim gibi başta bana da garip gelmişti ama zamanla alıştım. Takip etmeyi reklam aracı olarak düşün sen takip etmeseydin adını duymayacaktı.
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1547
  • BeyPuan 5866
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #56 : Ekim 29, 2017, 23:21:51 »
Türk Anime adlı sitede Beyblade yayınlamışlar oradada yorumlara reklam yapmalıyız.Sonuçta Türkiye'nin bir numaralı anime izleme platformu mutlaka gören gelen olacaktır.Ben zamanında yazmıştım oraya siz de yazın bence.Burda bölümleri falan çok karışık vermişler ama önemli değil bizim için.

http://www.turkanime.tv/anime/bakuten-shoot-beyblade
http://www.turkanime.tv/anime/metal-fight-beyblade
http://www.turkanime.tv/anime/beyblade-burst

Ve sanırım g rev bölümlerini de bizim siteden almışlar.Kesinlikle reklam yapmalıyız.Daha önce yaptığım reklamlarıda kaldırmışlar.İnsan bi kaynak falan gösterir.
http://www.turkanime.tv/anime/bakuten-shoot-beyblade-g-revolution
  • 0
  • 0

ERTUĞRUL

• *
  • Toplam İleti 1132
  • BeyPuan 511
  • Saldır Tempo!!
« Yanıtla #57 : Ekim 30, 2017, 00:08:44 »
Arkadaşlar bu bir sayfa. Kişisel hesap değil. Yani takibi bırakınca ayıp olur diye düşünmeyin. Onlar kişisel hesaplar için geçerli. hem burada durum youtubeden farklı.

Oytun'a katılıyorum. Facebook ve twitter ekibi kurulabilir. Yakında gelişmeleri size duyururuz.
  • 1
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #58 : Ekim 30, 2017, 16:24:47 »
Türk Anime adlı sitede Beyblade yayınlamışlar oradada yorumlara reklam yapmalıyız.Sonuçta Türkiye'nin bir numaralı anime izleme platformu mutlaka gören gelen olacaktır.Ben zamanında yazmıştım oraya siz de yazın bence.Burda bölümleri falan çok karışık vermişler ama önemli değil bizim için.

http://www.turkanime.tv/anime/bakuten-shoot-beyblade
http://www.turkanime.tv/anime/metal-fight-beyblade
http://www.turkanime.tv/anime/beyblade-burst

Ve sanırım g rev bölümlerini de bizim siteden almışlar.Kesinlikle reklam yapmalıyız.Daha önce yaptığım reklamlarıda kaldırmışlar.İnsan bi kaynak falan gösterir.
http://www.turkanime.tv/anime/bakuten-shoot-beyblade-g-revolution
türkanimeyi överek yap reklamı   kaldırmazlar ve reklam yapmış oluruz
edit 1(yorum yanıtı): kesinlikle beybladetr kaynaklı   ve  "bu site harika bir anime kanalı "olsada bütün beyblade tutkunlarını  beybladetr  ye bekleriz    beyblade ile ilgili bütün konuları tartışa bilir veya destekleyebilirsiniz
  • 0
  • 0

Samir

• Toplam İleti 1229
  • BeyPuan 282
« Yanıtla #59 : Ekim 30, 2017, 18:26:31 »
Gönderilerin Altına GT Yazmak :D
  • 0
  • 0