Emlakçı Oytun Mertol'dan Beyblade Burst Beast Betromoth & Wild Wyvron Kapışması

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Merhabalar sevgili forum halkı;

Bu kez geç kalmadım. Youtube'a yükledikten hemen sonra bir Beyblade videosunu forumdan paylaşıyorum. Tıpkı bir önceki kapışma videomda olduğu gibi yine İngilizce dilinde gerçekleştirdim kapışma videosunu. Video sırasında takım arkadaşım @HBK(KAİ) Beast Betromoth'u kullandı, ben de Wild Wyvron'u fırlatan Beyblade'çiyi oynadım. Bu kez değişiklik yapıp 5'te bitirdik. Özellikle berabere biten maçlarda yorumlarınızı okumayı iple çekiyorum. Kurguda ise disiplin deyince akla gelen @Radek_Eren'e de teşekkür ederim. Söz verdiğim gibi, bu videoyu forumdaki arkadaşlarımdan @Bushra 'ya (Büşra diye okunuyor) adıyorum. İşte Beast Betromoth ile Wild Wyvron'un maçı:

• 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
Açılış videon yeni sanırım :D youtubenin hazırlamış olduğu youtube rewind'dede bu müzik kullanışmıştı
  • 0
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
Video yarım mı kalmış bana mı öyle geliyor?
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
Mükemmel ingilizcemi konuşturayım sanırım videonun sonunda bir atış yaparak bitirelim vb. diyor :D belki videoyu atış yapıp bitirmek istemişler diyeceğim ancak mantıksız olur ozaman bencede videoyu birleştirmeyi unutmui Radek Eren
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Video yarım mı kalmış bana mı öyle geliyor?
Aynen yarım kalmış da Youtube yükleme tamam demişti. :( Baştan yükleyeyim...
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
Aynen yarım kalmış da Youtube yükleme tamam demişti. :( Baştan yükleyeyim...
Dostum youtubede yarım yüklemeyi ilk defa duydum, bir videoya baksana video yarım olmuş olamaz mı? video dosyasına bir gir bakalım
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1208
  • BeyPuan 571
Dostum youtubede yarım yüklemeyi ilk defa duydum, bir videoya baksana video yarım olmuş olamaz mı? video dosyasına bir gir bakalım
aynen Youtube video neyse onu yükler belki yanlış videoyu yüklemişsindir veya video yarımdır tamamen izlemedin mi videoyu ?
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5242
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran

Benim de başıma gelmişti. Video yüklenirken elektrikler kesildi sonra You Tube'un yüklemeye devam etme özelliğini kullandım ama yükleme bittiğinde videonun yarısı izleniyordu sadece.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
Mükemmel ingilizcemi konuşturayım sanırım videonun sonunda bir atış yaparak bitirelim vb. diyor :D belki videoyu atış yapıp bitirmek istemişler diyeceğim ancak mantıksız olur ozaman bencede videoyu birleştirmeyi unutmui Radek Eren
Radek Eren'le ilgisi yok :D Ben bana yolladığı gizli Youtube bağlantısından izlemiştim videoyu. Oysaki WeTransfer ile indirdikten sonra izlememiştim, oysa dosyayı indirirken bozmuş nedense bilgisayar :D Sonra da bozuk olan videoyu yüklemişim. Baştan indirip yükledim. Şu an her şey denetimim altında. 8)
  • 0
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1567
  • BeyPuan 5869
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
İngilizce konuşman değişik bir hava katmış.Bir an Beyblade G-Rev English Dub izliyorum sandım. :D
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3281
  • BeyPuan 5813
İngilizce konuşman değişik bir hava katmış.Bir an Beyblade G-Rev English Dub izliyorum sandım. :D
Sağ ol adamım. Bir önceki videomda da öyleydi. Zillion Zeutron Vs. Wild Wyvron 8)

Açılış videon yeni sanırım :D youtubenin hazırlamış olduğu youtube rewind'dede bu müzik kullanışmıştı
Benim açılışı hazırlayan arkadaşın bundan bilgisi var mıydı acaba? :D

Aynen öyle olmuş dostum, izleyince çözdüm. 8)

aynen Youtube video neyse onu yükler belki yanlış videoyu yüklemişsindir veya video yarımdır tamamen izlemedin mi videoyu ?
Senden de bir şey kaçmıyor adamım! 8)

Benim de başıma gelmişti. Video yüklenirken elektrikler kesildi sonra You Tube'un yüklemeye devam etme özelliğini kullandım ama yükleme bittiğinde videonun yarısı izleniyordu sadece.
Seninki de değişik bir durum olmuş dostum. :D Yeniden yükleme yaşam kurtarır. 8)

Bu arada berâbere saydığım maçlara ne diyorsunuz? 8)
  • 0
  • 0

lily

• Toplam İleti 129
  • BeyPuan 48
Güzel olmuş,bu efektleri çok sevdim😃
  • 0
  • 0
彼女だけトンネルが一緒にそれを見ることに関して悲観的な楽天的なトンネルの終末においての彼 女のライトは 現実的なトンネルを持っているライトが、次の列車が分かると見分けるのを見る.

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
Karşılaşma önerimi dikkate aldığın için teşekkür ederim. Her zamanki gibi güzel ve heyecanlı bir video olmuş. Kaan'ı daha fazla duyalım artık, alışmıştır herhalde videolara. Emeğinize sağlık  :)
  • 0
  • 0

Kurenai Shu

• *
  • Toplam İleti 1208
  • BeyPuan 571
çok güzel bir video olmuş emeğinize sağlık fakat Betromoth B2 parçaladıktan sonra yine de dönmeye devam etmişti o berabere değil bence :)
  • 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1611
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Ben de küçük bir operasyon yapayım dedim

Hemen topu bana at zaten ;D
  • 0
  • 0