Merhabalar sevgili forum halkı;
Beyblade Türkiye Forumu'na üye olduğum ilk günler geldi aklıma. Daha bilmiyorken fotoğraf yükleme bile nasıl olur forumda, öğrenmiştim bir biçimde ve forumdaki arkadaşların isteği üzerine koleksiyonumu düzenleyip paylaşmıştım. Forumdaki en kalabalık Beyblade koleksiyonu o dönemde bendeydi ve forumdan
@bladçi kod adlı arkadaşımız benden bir Beyblade kapışma videosu yüklememi istemişti Dranzer MS ile Driger MS arasında. O videoyu uluslararası yaklaşımla yayınlamak isteyip İngilizce konuşmuştum. Beyblade'i izlemeyeli uzun süre olduğundan İngilizce videoda çok konuşamamıştım ve kardeşim kamerayı kullanırken ben 2 Beyblade'i de fırlatmıştım. Çok iyi bir video olmamıştı. Bir önceki kapışma videomdan sonra yeniden İngilizce kapışma videosu çekmenin iyi olacağını düşündüm ve bu video sırasında HBK (
@KAİ-HİWATARİ ) ile ben İngilizce konuştuk. Umarım İngilizce olarak bizi akıcı bulursunuz. Düzenlemedeki başarısından ötürü Almanya'nın gururu
@Radek_Eren'e de teşekkür ederim. Söz verdiğim gibi, bu videoyu forumdaki arkadaşlarımdan ... 'ya adıyorum. İşte Zillion Zeutron ile Wild Wyvron'un maçı: