Emlakçı Oytun Mertol'dan Driger Darkness Vs. Victory Valtryek Beyblade Kapışması

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
Merhabalar sevgili forum halkı;

Bu maçı aslında 5 hafta önce yayınlamıştım, nedense buraya yüklemeyi unutmuşum :D İngilizce dilinde gerçekleştirdiğimiz Beyblade videolarına bir mola vermiştik. Bu videoyu Ankara'dan Batuhan Akbulut'a adıyorum, kendisinin de AMV'ler içeren bir kanalı var. Video sırasında takım arkadaşım @umutdd  Victory Valtryek'i (maç sonunda ona yeni bir ad koyduk) kullandı, ben de Rei Kon'un Beyblade'i olan Driger Darkness'ı kullandım. Kurgunun tümünü tek başına üstlenen Almanya'nın gururu @Radek_Eren'e ve katkılarından dolayı @HBK(KAİ) ile @Kurenai Shu  'ya teşekkür ederim. İşte Driger Darkness ile Victory Valtryek'in kapışması:

• 0
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1600
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
Biraz (!) geciktik sanırım. ;D
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5039
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
Valtryek kaybettiği için üzgünmüyüm hayır değilim ;D tabiki Driger alıcaktı
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Biraz (!) geciktik sanırım. ;D
Öyle oldu, unutmuşum bu videoyu :D

Valtryek kaybettiği için üzgün müyüm hayır değilim ;D tabi ki Driger alıcaktı
Failure Valtryek'e merhaba diyelim. 8)
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5039
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı

Merhaba başarısız Valtryek
  • 0
  • 0

lost longinus

• *
  • Toplam İleti 329
  • BeyPuan 471
  • Orion Pax BC Takım Kaptanı
Valtryek kaybettiği için üzgünmüyüm hayır değilim ;D tabiki Driger alıcaktı

Merhaba başarısız Valtryek
Valtryek sizin bu aşağılamamlarınız yüzünden Brave Valtryeke dönüşüp benim sayemde intikamını alacak. Bu sözümü unutmayın. Driger'ı havaya fırlatacağım. Yanında Longinus'u da getireceğim.
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Valtryek sizin bu aşağılamamlarınız yüzünden Brave Valtryeke dönüşüp benim sayemde intikamını alacak. Bu sözümü unutmayın. Driger'ı havaya fırlatacağım. Yanında Longinus'u da getireceğim.
Hmmm çekişmeli olacak bence. 8) Bende de o dönemde Driger V2 ya da Driger G olabilir. 8)
  • 0
  • 0

lost longinus

• *
  • Toplam İleti 329
  • BeyPuan 471
Hmmm çekişmeli olacak bence. 8) Bende de o dönemde Driger V2 ya da Driger G olabilir. 8)
Benim gibi Driger'ı da evrimleştireceksin demek. Elimden geleni ardıma koymam söyleyeyim. 8)
  • 0
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3279
  • BeyPuan 5813
Benim gibi Driger'ı da evrimleştireceksin demek. Elimden geleni ardıma koymam söyleyeyim. 8)
Buna çok sevinirim. Çekişme artar, 3-0 kazanmak istemem, 3-1 filan olsun daha sürükleyici olur. 8)
  • 0
  • 0

lost longinus

• *
  • Toplam İleti 329
  • BeyPuan 471
Buna çok sevinirim. Çekişme artar, 3-0 kazanmak istemem, 3-1 filan olsun daha sürükleyici olur. 8)
Zafer zaferdir. Gösteriş yapmaya çalışıp kaybeden pek çok kişi tanıdım. Eğer Brave Valkryie gibi güçlü bir beybladi yenmek istiyorsan Driger MS'den güçlü bir beyblade lazım.
  • 0
  • 0