Haberler:
Yanlışlıkla fragman konusuna atmışım ordan sildim buraya attım
3. bölüm yayınlandı !Daha fazla aksiyon ve macera için 4. bölümü bekleyin.
Kapanış müziği çok güzel olmuş bence. Son üçlü sahnede (Kai, Daichi ve Rei) atışma sahnesinde seslendirme olarak ilk bölüme göre sağlam bir ilerleme var hepinizde. Kai "hıh" seslerini çok iyi yapıyorsun adamım Başkan Daitenji'nin baklavaya doyamayışı oldukça esprili olmuş Yalnızca düzeltme gereken noktalar "mi" soru ekinin ayrı yazılması (4. bölümde neler olacağını belirten görüntüde), bir de kimi zaman sık sık yinelenen aynı görüntüler. Benim sol kolum sürekli titriyor gibi, bir de Daitenji'nin yanındayken sürekli telefon çıkarıyorum Son olarak da başlayışında bence tüm karakterler olmalı. Tsubasa, Madoka, Daitenji ve Brooklyn'i de ekleyelim kanımca
İlk baştaki araba var bir de ne alaka o o kısmı anlayamadım
çok güzel olmuş , ellerinize sağlık , beyogle görünce istemsiz güldüm ayrıntılar falan çok güzel olmuş
Teşekkürler, Google yazmaktansa ona benzer ama beyblade ilgili birşey yazayım dedim ve ortaya beyogle çıktı.
Rei'in saçı için yapılan şeyi Kai'inin atkısı içinde de yaparsanız sevinirim. 2 tane eklersiniz. Önceden bunu demiştim fakat dinleyen olmadı grupta.
Aynen atkı çizilip uzatılmalı
Çok kötü oluyor öyle yada ben yapamadım https://i.hizliresim.com/okv1Mm.png
Çok büyük değil ince yapsan olurdu birde omuz altından koy. En tepeye çıkarma Neyse sen bilirsin.
3 bölüm seslendirmede bende vardım Bakalım 4 Bölümde Neler Olucak Bakalım.