En Sevdiğiniz Kitap?

Chef Blader

• *
  • Toplam İleti 82
  • BeyPuan 686
Ynt: En Sevdiğiniz Kitap?
« Yanıtla #15 : Ekim 28, 2018, 13:23:24 »
Sthepen king O
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
    • Beyblade Türkiye İnstagram
« Yanıtla #16 : Ekim 28, 2018, 13:30:25 »
Şu Çılgın Türkler
Diriliş - Çanakkale 1915
Cumhuriyet - Türk Mucizesi l & ll

Turgut Özakman'ın harika Türkiye Üçlemesi. Tarih severlere bu üçlemeyi öneririm.

• 0
  • 0

ERTUĞRUL

• *
  • Toplam İleti 1134
  • BeyPuan 517
  • Saldır Tempo!!
« Yanıtla #17 : Ekim 28, 2018, 16:13:39 »
Hüseyin Nihal Atsız - Bozkurtlar
M. Necati Sepetçioğlu - Dünkü Türkiye Serisi (12 Kitap)

Bozkurtlar I. Göktürklerin yıkılışı II. Göktürklerin kuruluşunu ve Kürşad destanını anlatıyor.

Dünkü Türkiye serisi de Büyük Selçuklu'nun kuruluşundan İstanbul'un Fethi'ne kadar anlatıyor.

Bütün bu kitaplar roman olup akıcı bir uslubu vardır. Bir yandan roman okuyup diğer yandan tarihini öğrenmek isteyen arkadaşlara öneririm.
  • 0
  • 0

Zenkuro Kurogan

« Yanıtla #18 : Ekim 28, 2018, 16:52:18 »
Adolf Hitler-Kavgam
Percy Jackson 1:Şimşek Hırsızı
Mucize=Wonder

En sevdiğim kitaplar.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #19 : Ekim 28, 2018, 19:57:55 »
M. Necati Sepetçioğlu - Dünkü Türkiye Serisi (12 Kitap)

Bozkurtlar I. Göktürklerin yıkılışı II. Göktürklerin kuruluşunu ve Kürşad destanını anlatıyor.

Dünkü Türkiye serisi de Büyük Selçuklu'nun kuruluşundan İstanbul'un Fethi'ne kadar anlatıyor.

Bütün bu kitaplar roman olup akıcı bir uslubu vardır. Bir yandan roman okuyup diğer yandan tarihini öğrenmek isteyen arkadaşlara öneririm.

Nihal'i sevmem ama okuyacağım bir ara onun kitaplarını.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #20 : Ekim 30, 2018, 19:46:41 »

Atsız adamı gaza getiriyor. İnceledim biraz. Sevmesem de iyi yazdığı bir gerçek. @ERTUĞRUL

Delinse yer, çökse gök, yansa, kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan, tipiden, kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz!

- Sana düğün var demedim miydi? İşte düğün başladı. Sen ve bütün Çinliler davetlisiniz. Bu düğün biraz kanlı olacak ama ne yapalım? Türk düğünü böyle olur.

Bu kahramanlığı yaparken bin üç yüz yıl sonra bir yazıcının, kendi hâtıralarını yaşatmak için bu satırları yazacağını düşünmüyorlar, şanlı maceralarını Türk oğullarının nasıl bir ihtirasla okuyacaklarını bilmiyorlardı.

Bozkurt bizim ünümüz;
Şan doludur dünümüz.
Erince son günümüz,
Bütün dirlik düş olur.
  • 0
  • 0

ERTUĞRUL

• *
  • Toplam İleti 1134
  • BeyPuan 517
  • Saldır Tempo!!
« Yanıtla #21 : Kasım 01, 2018, 15:03:19 »
Atsız adamı gaza getiriyor. İnceledim biraz. Sevmesem de iyi yazdığı bir gerçek. @ERTUĞRUL

Delinse yer, çökse gök, yansa, kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan, tipiden, kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz!

- Sana düğün var demedim miydi? İşte düğün başladı. Sen ve bütün Çinliler davetlisiniz. Bu düğün biraz kanlı olacak ama ne yapalım? Türk düğünü böyle olur.

Bu kahramanlığı yaparken bin üç yüz yıl sonra bir yazıcının, kendi hâtıralarını yaşatmak için bu satırları yazacağını düşünmüyorlar, şanlı maceralarını Türk oğullarının nasıl bir ihtirasla okuyacaklarını bilmiyorlardı.

Bozkurt bizim ünümüz;
Şan doludur dünümüz.
Erince son günümüz,
Bütün dirlik düş olur.
Atsızın başka kitaplarını okumadım ama Bozkurtlar efsane kitaptır. Kesin oku yani.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #22 : Kasım 01, 2018, 19:47:15 »
Atsızın başka kitaplarını okumadım ama Bozkurtlar efsane kitaptır. Kesin oku yani.

Okuyacağım kesinlikle.
  • 0
  • 0

Bushra

• *
  • Toplam İleti 361
  • BeyPuan 432
  • 💎
« Yanıtla #23 : Kasım 02, 2018, 15:25:18 »
Hmm Bozkurtlar'ı ben de çok sevmiştim. Ayrıca burada bahsedilen Şeker Portakalı da müthiş bir kitap. Bunlar dışında Olimposlular serisine bayıldım. Harry Potter serisini de okumaya devam etmekteyim. Sherlock Holmes'a hayranım. Zamanında serilerini okumuştum. Bunlar dışında zaman zaman aklımı meşgul eden kitaplar şöyle:

Michael Ende - Momo
Stefan Zweig - Olağanüstü Bir Gece
İhsan Oktay Anar - Puslu Kıtalar Atlası
Orhan Pamuk - Benim Adım Kırmızı

Hepinize tavsiye ettiğim, okuması kolay, anlamlı, başucu kitabı niteliğinde de şunlar var:
Tolstoy - İnsan Ne İle Yaşar?
Oscar Wilde - Mutlu Prens

• 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #24 : Kasım 02, 2018, 15:33:10 »
  • 0
  • 0

bladçi

• *
  • Toplam İleti 5068
  • BeyPuan 1555
  • 3 2 1 hazırrrrrrrrrrrr ateş AnadoluBeybladeTakımı
« Yanıtla #25 : Kasım 02, 2018, 17:08:51 »
Hmm Bozkurtlar'ı ben de çok sevmiştim. Ayrıca burada bahsedilen Şeker Portakalı da müthiş bir kitap. Bunlar dışında Olimposlular serisine bayıldım. Harry Potter serisini de okumaya devam etmekteyim. Sherlock Holmes'a hayranım. Zamanında serilerini okumuştum. Bunlar dışında zaman zaman aklımı meşgul eden kitaplar şöyle:

Michael Ende - Momo
Stefan Zweig - Olağanüstü Bir Gece
İhsan Oktay Anar - Puslu Kıtalar Atlası
Orhan Pamuk - Benim Adım Kırmızı

Hepinize tavsiye ettiğim, okuması kolay, anlamlı, başucu kitabı niteliğinde de şunlar var:
Tolstoy - İnsan Ne İle Yaşar?
Oscar Wilde - Mutlu Prens

Momoyu 8.sınıfta Türkçe öğretmenimiz okumamızı istemişti
Mutlu Prenside gene 8.sınıfta ingilizce hocamız okumamızı istemişti düşük seviyede olabilirdi ama etkili idi
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #26 : Kasım 23, 2018, 20:26:16 »
J. R. R. Tolkien-Hobbit
J. R. R. Tolkien-Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi
Yüzük Kardeşliği
İki Kule
Kralın Dönüşü
J. R. R. Tolkien-Hurin’in Çocukları (Alttaki gibi.)
J. R. R. Tolkien-Silmarillion (Yazarın ölümünden sonra oğlu, bulduğu notlar üzerinden kitabı tamamladı.)

Hem kitap, hem de film olarak en sevdiğim seri oldu, tabii şimdilik-gelecek ne getirir bilinmez.

Tolkien bence fantastiğin babasıdır. Adam yıllarını vermiş. Koskoca bir dünya (Orta Dünya) yaratmış ve onlarca ırk koymuş, her birine ayrı bir dil vermiş ve her birinin tarihini ayrı ayrı yazmış.
  • 1
  • 0

Ardivas

• Toplam İleti 1365
  • BeyPuan 232
  • #The powers in my hand#
« Yanıtla #27 : Kasım 23, 2018, 21:54:08 »
J. R. R. Tolkien-Hobbit
J. R. R. Tolkien-Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi
Yüzük Kardeşliği
İki Kule
Kralın Dönüşü
J. R. R. Tolkien-Hurin’in Çocukları (Alttaki gibi.)
J. R. R. Tolkien-Silmarillion (Yazarın ölümünden sonra oğlu, bulduğu notlar üzerinden kitabı tamamladı.)

Hem kitap, hem de film olarak en sevdiğim seri oldu, tabii şimdilik-gelecek ne getirir bilinmez.

Tolkien bence fantastiğin babasıdır. Adam yıllarını vermiş. Koskoca bir dünya (Orta Dünya) yaratmış ve onlarca ırk koymuş, her birine ayrı bir dil vermiş ve her birinin tarihini ayrı ayrı yazmış.
evet kesinlikle katılıyorum ama ben aralarında en çok beş ordunun savaşını seviyorrum film olarak ve tabiki Harry potter evrenini     okumadım ama film olarak en sevdiğim seridir
  • 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5242
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #28 : Kasım 23, 2018, 22:40:48 »

Garip bir çocuksun cidden :D Dönemlik olarak bir şeylerin fanı oluyorsun ve sonra geçiyor.
  • 0
  • 0

Kai Hiwatari

• *
  • Toplam İleti 4287
  • BeyPuan 966
« Yanıtla #29 : Kasım 24, 2018, 09:34:19 »
Garip bir çocuksun cidden :D Dönemlik olarak bir şeylerin fanı oluyorsun ve sonra geçiyor.

Biraz ayran gönüllülük var. :D

evet kesinlikle katılıyorum ama ben aralarında en çok beş ordunun savaşını seviyorrum film olarak ve tabiki Harry potter evrenini     okumadım ama film olarak en sevdiğim seridir

3 Hobbit filmi de harika. Tayfa çok iyidi. Lotr filmleri de öyle. Tolkien yaşayıp sinemaya uyarlanan filmleri görse gurur duyardı.
  • 0
  • 0