ATTJ'nin Koleksiyonu

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
Ynt: ATTJ'nin Koleksiyonu
« Yanıtla #15 : Haziran 01, 2021, 00:58:53 »
Yeni koleksiyon güncellememi paylaşıyorum, kargoları açtığım bir video da yapacağım yine yaptığımda buraya veya videolar kısmına eklerim.

Bunun sonrasında bir süre koleksiyona daha az sıklıkta güncelleme gelece. Almayı düşündüğüm kalan ürünlerin fiyatları artmaya başladığı için çok daha az sıklıkta alışveriş yapıyor olacağım.

Koleksiyon için oldukça önemli olan iki beyblade ile başlıyorum. Dragoon GT ve Trygle 2:

Spoiler

Spoiler

Yeni eklemeler:
Spoiler

Sol üstten sağ alta:
- Polta, Spark Knight, Yeşil Stadyum, Dragoon S
- Draciel V2 RC, Dragoon V Silver, Master Draciel, Wyborg, Galman (Clear Green), Cyber Dragoon, Random Booster 7 (İçinde rastgele bir kaç parça var pek önemli değiller).
- El ile çevrilen beyblade'ler ve ufak stadyum, Battle Analyzer, CCG Kartları, Wolborg 4 RC, Gallzly,  Seaborg 2, Driger S, Driger F
- Driger F (Clear Yellow), Flash Leopard (Blue)

Çeşitli aksesuarlar:
Spoiler

- EZ Grip Metal Frame, Yedek MG çekirdekleri, Catapult Grip.

Beyblade video oyunları:
Spoiler

- Playstation: Beybattle Tournament, Beybattle Tournament 2 (Kutu içinden altın renk ağırlık diski çıkıyor)
- Gameboy Color:
* Jisedai Beigoma Battle: Çıkan ilk beyblade oyunu. Manga öncesi seride çıkan beyblade'lerin bir çoğu bu oyunda gözüküyor. Ayrıca bir beyblade aldığınızda (örneğin Polta). Kutsal canavar başlığı üzerindeki kodu oyuna girerek o beyblade'i oyunda açabiliyorsunuz. Maalesef bu ürün kapalı kutu değil, açık olarak bulmak bile oldukça zordu.
* Bakuten Shoot Beyblade: Çıkan 3. beyblade oyunu.

Yeni eklemeler (devam):
Spoiler

Sol üstten sağ alta:
- Roller Defenser, Metal Driger, Wolborg 2, Wolborg, Wing Defenser
- Dark Dragoon (Dark serisi komple bitmiş oldu), Dranzer S (CCG Clear Blue limited), Trygle, Sparkling Attacker (Panasonic limited), Jumping Base
- Ultimate Dragoon (Gunmetal version), Driger F (CCG Clear Purple limited), Bakutenryu Zeo, Megaro Arm, Kid Draciel
- Wing Attacker, Galman, Purple Saizo (RB8'deki secret beyblade), Burst Dragoon V2, Gekiryu-Oh

Burst 20. Yıl S, F ve V serisi:
Spoiler

• 1
  • 0

Emlakçı Oytun

• *
  • Toplam İleti 3284
  • BeyPuan 5810
  • Beyblade Crawlerz Takımı'nın Özgüveni! Durangaaaa!
« Yanıtla #16 : Haziran 01, 2021, 03:17:21 »
Birinin koleksiyonunu görüp şaşıracağım hiç aklıma gelmezdi. 😕 Kendimi dar gelirli görmeye başladım, benim alamadığım tüm bu Beyblade'leri gördükten sonra. :(
  • 1
  • 0

E_Kare

• *
  • Toplam İleti 677
  • BeyPuan 3463
  • .
« Yanıtla #17 : Haziran 01, 2021, 08:06:22 »
Yeşil sahayı nerde buldun, ne kadar tuttu?

Google'a "Takara A-93 Beyblade BeyStadium" yazınca çıkmıyor, Mandrake'te de görmedim onu.
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #18 : Haziran 01, 2021, 09:13:44 »
valla ne deyeyim her beyblade'ci çocuğun istediği herşeye sahipmişsin eğer istanbuldaysan bunlarla Forumun Bakuten shoot turnuvalarına da gelirsin belki
  • 0
  • 0

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
« Yanıtla #19 : Haziran 01, 2021, 16:41:20 »
Birinin koleksiyonunu görüp şaşıracağım hiç aklıma gelmezdi. 😕 Kendimi dar gelirli görmeye başladım, benim alamadığım tüm bu Beyblade'leri gördükten sonra. :(

Sizin koleksiyonun maliyetinin çok daha yüksek olduğunu düşünüyorum neredeyse her beyblade var  :) Ben genelde uzun süre açık artırma takip edip toplu şekilde ucuz setler bulmaya çalışıyorum. Örneğin bir beyblade için para biriktirip sonra yarı fiyatına yakalayınca alabileceğim beyblade sayısı artıyor.

Yeşil sahayı nerde buldun, ne kadar tuttu?

Google'a "Takara A-93 Beyblade BeyStadium" yazınca çıkmıyor, Mandrake'te de görmedim onu.

Hocam bu A serisi çıkmadan önceki stadyum Tornado Attack olan değil yani o yüzden A-93 sonuç vermemiş olabilir. Bizim bildiğimiz klasik sarı stadyumun (A-5) bir önceki versiyonu oluyor. İsmi Beystadium U olarak geçiyor, ürün numarası 21 (A serisi başlamadan önce). Yakından daha net görünümü:

Ben Dragoon S, Driger S, Driger F, Bakutenryu Raiden, Catapult Grip, Wing Defenser ve bu stadyumu toplu şekilde 120 dolara aldım o yüzden biraz ucuza geldi. Mercari'den satın aldım.

Ayrıca satılan bir ebay ilanı var 30 sterlin yazıyor:

Bende etiket kısmı yok maalesef ancak etiket fotoğrafında da anime öncesi beyblade'lerin gösterildiğini görüyoruz:
Spoiler

https://www.ebay.co.uk/itm/363320870297?hash=item54979c8599:g:a64AAOSwpupgS-Sa

valla ne deyeyim her beyblade'ci çocuğun istediği herşeye sahipmişsin eğer istanbuldaysan bunlarla Forumun Bakuten shoot turnuvalarına da gelirsin belki

Kutuları açmıyorum maalesef ancak yedek olanlar ile katılabilirim fırsat olursa evet  :)
  • 2
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 593
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #20 : Aralık 05, 2021, 20:20:28 »

Kutuları açmıyorum maalesef ancak yedek olanlar ile katılabilirim fırsat olursa evet  :)
açmamana biraz şaşırdım sanırım bunlar nadir ve bulunması zor beyblade'ler olduğundan galiba bide sonuçta bunlar bakuten shoot beyblade'i bakuten shoot beyleri özel beyler bide ilerde yeni burst beyler almak istersen bana veya başka kişilerede sorabilirsin burst hakkında bilgili birisiyim
  • 0
  • 1

Murat Cebeci

• **
  • Toplam İleti 55
  • BeyPuan 318
  • hadi fırla!!!
« Yanıtla #21 : Aralık 08, 2021, 20:57:31 »
Koleksiyonun çok iyiymiş dostum :)
  • 0
  • 0
;)

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
« Yanıtla #22 : Şubat 26, 2022, 20:45:15 »
Koleksiyona ve foruma bir süre ara vermem gerekti. Zaten uzun süredir uygun bir fiyat yakalayamıyordum fiyatlar genel olarak çok yükseldi. WBO Discord'undan bir arkadaşımın haber vermesi sayesinde ucuza bir Galeon 2 yakaladım.

• 0
  • 0