ATTJ'nin Koleksiyonu

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
ATTJ'nin Koleksiyonu
« : Mart 16, 2021, 23:20:48 »
Merhaba,

Koleksiyon yapmaya yeni başladığım için bazı beybladeleri bilmiyorum.

Bildiğim kadarıyla yazacağım boş olanların isimlerini yazarsanız çok sevinirim.

Üst sıra: Dranzer-GT (Hasbro), Master Dranzer Red (Hasbro), Dragoon F (Hasbro), Dragoon GT (Hasbro), Dragoon G (Hasbro)
Alt sıra: Draciel G (Hasbro), Seaborg 2 (Hasbro), Kolossal Helios H6 (Hasbro), Super Hyperion H6 (Hasbro).

Soru işareti olan beybladeler, bu ikisi orijinal mi emin değilim:

Aynı zamanda, Dranzer-GT'nin driverı sanırım Dranzer-F ile değiştirilmiş. Orijinal Dranzer-GT'nin driverının böyle olduğunu sanmıyorum ancak emin değilim bilen varsa söylerse sevinirim (*em1243'ün tavsiyesiyle Draciel G deki yeşil motoru Dranzer GT'ye, Dragoon G'deki mavi motoru Draciel G'ye taktım bu şekilde ikisi orijinal haline gelmiş oldu):

Burst Volt Knockout:

Yakında daha fazla parça eklemeyi düşünüyorum koleksiyonun odağı çoğunlukla kutulu plastik seri beyblade'ler olacak.

İyi forumlar.
  • 1
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1558
  • BeyPuan 5866
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
Ynt: ATTJ'nin Koleksiyonu
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2021, 23:30:39 »
Dragoon V dediğin Dragoon G.Dranzer GT'de de herhangi bir parça değiştirilmiş gibi durmuyor.İsimlerini bilmediklerinden kırmızı olan Master Dranzer mavi olan ise Seaborg 2 ikisi de orijinal gibi duruyor.Bunların hepsini yeni topladıysan baya iyi iş başarmışsın.Daha da büyütmen dileği ile.Özellikle Dragoon GT ve Dranzer GT harikalar.
  • 1
  • 0

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2021, 23:45:07 »
Dragoon V dediğin Dragoon G.Dranzer GT'de de herhangi bir parça değiştirilmiş gibi durmuyor.İsimlerini bilmediklerinden kırmızı olan Master Dranzer mavi olan ise Seaborg 2 ikisi de orijinal gibi duruyor.Bunların hepsini yeni topladıysan baya iyi iş başarmışsın.Daha da büyütmen dileği ile.Özellikle Dragoon GT ve Dranzer GT harikalar.

Çok teşekkürler, söylediklerinize göre gönderiyi düzenledim. Aynı zamanda en üst katmanların altında yazan Takara Tomy veya Hasbro yazılarına göre de parantez içinde markalarını ekledim. Master Dranzer ve Seaborg 2'nin içinde Hasbro 2002 yazıyormuş.
  • 0
  • 0

em1243d

• **
  • Toplam İleti 65
  • BeyPuan 7
« Yanıtla #3 : Mart 17, 2021, 00:24:13 »
Dranzer Gt Hasbro sanırım. Başlığında herhangi bir yazı yok o sebepten. EG (motoru) Dranzer G'ye ait tahminen.Right Engine Gear Reverse  olması lazım orjinalinin.
  • 1
  • 0

b2028

• *
  • Toplam İleti 1558
  • BeyPuan 5866
  • Hadi kükre L-Drago Destructor!
    • Youtube Kanalım
« Yanıtla #4 : Mart 17, 2021, 03:39:07 »
Dranzer Gt Hasbro sanırım. Başlığında herhangi bir yazı yok o sebepten. EG (motoru) Dranzer G'ye ait tahminen.Right Engine Gear Reverse  olması lazım orjinalinin.
Evet Dranzer GT'nin EG'si Dranzer G'ye aitmiş.Ayrıca Draciel G'nin başlığında da isim yazmıyor.O da Hasbro olabilir.
  • 0
  • 0

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
« Yanıtla #5 : Mart 17, 2021, 16:18:33 »
Evet Dranzer GT'nin EG'si Dranzer G'ye aitmiş.Ayrıca Draciel G'nin başlığında da isim yazmıyor.O da Hasbro olabilir.

Aynen Hocam hem Dranzer GT hem Draciel G'nin altında Takara dışında Hasbro da yazıyormuş. Güncelledim.
  • 0
  • 0

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
« Yanıtla #6 : Mart 31, 2021, 15:42:05 »
Yeni Takara Tomy beybladelerim geldi, plastik seri açısından güzel bir ekleme olduğunu düşünüyorum:

Eklemeler:
Plastik Seri: Dragoon G,  Draciel MS, Gaia Dragoon MS, Metal Dranzer (Mor Versiyon), Griffolyon, Draciel F.

Burst: Master Diabolos.

Dragoon G kapalı kutu değildi kutu içinde yapılı şekilde geldi, aynı zamanda kutudan bir Dragoon Figürü çıktı altında beyblade e takılabilir bir durumda bit-chip'e monte edilmiş bu çok hoşuma gitti.

Master Diabolos aldığım ilk TT Burst Beyblade, bunu seçme sebebim içinden LR String Launcher çıkması ve gördüğüm kadarıyla iyi bir beyblade olmasıydı. Başlığın da sol veya sağa dönecek şekilde değiştirilebilmesini güzel buldum.
  • 4
  • 0

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
« Yanıtla #7 : Mayıs 03, 2021, 20:30:13 »
Yeni eklemelerin kutusunu açtığım bir video paylaştım (Video İngilizce ancak Türkçe altyazı ekleyeceğim kısa süre içinde):

Özet olarak son eklemelerin fotoğrafları:
Spoiler

Random Booster 12 İçeriği: Thunder Pegasus

Spoiler

Random Booster 8 içerikleri: Ariel 2, Dark Driger, Dark Draciel, Dark Dranzer.

Full set Spin Up Guide Book serisi:
Spoiler

• 0
  • 0

Takao

• Dalgaakın Beyblade Takımı
  • *
  • Toplam İleti 5227
  • BeyPuan 10860
  • Foruma Hoş Geldiniz
    • Gereksiz Ekran
« Yanıtla #8 : Mayıs 03, 2021, 20:35:49 »

Spoiler

8:38 adam kutuyu kutuya koyup saklıyor :D
  • 2
  • 0

Radek_Eren

• *
  • Toplam İleti 1610
  • BeyPuan 18695
  • En sevdiğim Beyblade WizardRod'dur.
« Yanıtla #9 : Mayıs 03, 2021, 20:37:14 »
Plastik seri Beybladeler altından farksız oldu sonuçta :D
  • 0
  • 0

Shirasagi Lui

• Toplam İleti 587
  • BeyPuan 481
  • I won't lose!
« Yanıtla #10 : Mayıs 03, 2021, 21:25:09 »
ingilizce konuşman iyimiş
  • 0
  • 0

em1243d

• **
  • Toplam İleti 65
  • BeyPuan 7
« Yanıtla #11 : Mayıs 03, 2021, 21:33:47 »
Random Booster 12'nin içinde hangi beyblade var ? Onu göştermemişsin merak ettim  :D
  • 0
  • 0

ATTJ

• *
  • Toplam İleti 45
  • BeyPuan 15
« Yanıtla #12 : Mayıs 03, 2021, 23:01:12 »

Evet hocam  :D Kutuları sergileyecek sabit bi alanım olmadığı için çoğunlukla üst üste duruyorlar, belirli bir değer üzerindekileri direkt kutuluyorum o açıdan.

ingilizce konuşman iyimiş

Teşekkürler  :D

Random Booster 12'nin içinde hangi beyblade var ? Onu göştermemişsin merak ettim  :D

Random Booster 12'de Thunder Pegasus var. Onun içeriğini gösterdiğim ayrı bir konu açmıştım (https://forum.beybladetr.com/kutu-acilimi/thunder-pegasus-kutu-acilimi/).  Buraya ismini eklemeyi unutmuşum.
  • 0
  • 0

Daichi

• *
  • Toplam İleti 2628
  • BeyPuan 10638
« Yanıtla #13 : Mayıs 04, 2021, 03:45:43 »
Video baya iyi olmuş.
  • 0
  • 0

ATTJ